ניתוח שירים.

שטיצה

New member
ניתוח שירים. ../images/Emo29.gif

והפעם, השיר ראש הממשלה.
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

שטיצה

New member
-

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? נמוך. המשפט המועדף בשיר: 'שום דבר לא זז פה כבר מאסתי בחיי..' זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה?
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודעת. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? אני מניחה שהקטע הזה די טפשי ולא מובן- 'ואולי נדבר בטלפון ועל מה נדבר בטלפון.' כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אריאל שרון? P:

Hezi The One

New member
|כותרת|

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-נמוך המשפט המועדף בשיר: שום דבר לא זז פה כבר מאסתי בחיי זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:יוסי עדן?
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:המחסנאים-זו להקה מכיתות י"א או י"ב מהבצפר שלי...הם טובים יש פוטנציאל שמעתי אותם ונהנתי שם השיר מתאים לתוכן שלו?:לא ממש:\ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?:טלפון? האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:כן בערך האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?:שמנהיגים זה עם חרא?

.

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)בינוני המשפט המועדף בשיר:ראש הממשלה הוא ראש אחד יותר מדי זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! נו....מאיה בוסקילה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:ירמי קפלן[?] שם השיר מתאים לתוכן שלו?לא ממש היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא יודעת האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?ממ לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?:X

Michali17

New member
אני אני אני אני אני *אהמ* אני.

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה המשפט המועדף בשיר: ראש הממשלה הוא ראש אחד יותר מידי זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! טוראית רוני סופרסטאר זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוניקה סקס שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא זה אחלה שם האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? הרבה דברים....

למעלה