ניתוח שירים.

שטיצה

New member
ניתוח שירים. ../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

והפעם- עושה ביד מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

dsol

New member
ניתוח זה מפחיד

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר: אבל טעית איך שטעית דפקי ת'ראש במעלית זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ כרגיל...כל מזרחית ! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אינפקציה ! שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא ,השם טוב האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצר מדי האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא, דווקא חסר כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אמממ עושה ביד (?) מה כבר יכול לעלות לראש שומעים את זה

בידיוק שמעתי אותו עכשיו.

והפעם- עושה ביד מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-חח לא תאמינו אבל גבוה.:] המשפט המועדף בשיר:"ואת הלכת אני לבד.. עושה ביד" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-מישו מכוכב נולד.. זה כל כך לא מתאים להם. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:-אמפ..באמת שאני לויודעת שם השיר מתאים לתוכן שלו?- כן... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?שומשם.אחר... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?- חח כן! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?-קצת קצר מידי... האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? נמ...
בעיי

laila22

New member
../images/Emo66.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה. המשפט המועדף בשיר: "ארזת תיקים ומזוודות, חשבת שגם אתחיל לבכות, אבל טעית איך שטעית, דפקי ת'ראש במעלית" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל זמר מזרחית... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לוידעת. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצת קצר מדי. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? הממ...
חחח סתם, בדר"כ הוא מכניס אותי למצברוח ממש עצבני. הייתה איזה תקופה קשה שבה הייתי שומעת כל הזמן את השיר הזה, אז כל פעם שאני שומעת אותו זה מזכיר לי את התקופה הזאת...

liraz y

New member
:)

והפעם- עושה ביד מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- בינוני המשפט המועדף בשיר: "את הלכת אני לבד עושה ביד" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- 2 ההראלים!!! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוניקה יהיה נחמד שם השיר מתאים לתוכן שלו?- כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?- לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?- יאפ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?- באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?- לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?- אתם לא רוצים לדעת

פרקשון

New member
איזה שיר ענק

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- גבוה..ראשון בעצם המשפט המועדף בשיר: אני הבנתי כבר מזמן שנקבה זה כמו סרטן זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! עברי לידר זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אינפקציה שם השיר מתאים לתוכן שלו? ברור היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? מאונן אולי האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מעולה האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? יובל מנדלסון עם שיער קצר נכנס לשירותים עם אחות כמו בקליפ

גם אני בהתחלה חשבתי שטן

וזה גם יותר הגיוני...אבל אחרי מליון פעם קלטתי שזה סרטן

laila22

New member
איך זה הגיוני?

אני לא כל כך רואה את הקשר.. שטן זה בדיוק מתאים שם, אני לא מבינה מה קשור סרטן!

עושה ביד

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- מבחינת המוזיקה מקום ראשון מבחינת המילים דיי נמוך. המשפט המועדף בשיר: "ואת טעית איך שטעית דפקי ת'ראש במעלית". זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לא דעת. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אינפקציה כי הם על אותו סטייל כמו שייגעצ. שם השיר מתאים לתוכן שלו? בכן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא דעת האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? את עמית :)

T r a v i s

New member
סבבה של שיר

מיקומו: גבוהה מאוד. משפט מועדף: "אין לי כוח, ואין לי פנאי, הרבה כלות רוצות חתן!! " השם מתאים מצויין, לא הייתי משנה כלום. האם השיר מתאים לאופי הדיסק: אין לי מושג.. אני רק מוריד שירים, לא קונה דיסקים השיר באורך המתאים קטע מיותר: הסוף קצת ארוך מדיי.. כשאני שומע את השיר: חושב על הפרידה מהאקסית. :))

Hezi The One

New member
אממ...לא רוצה להיות קטנוני אבל...

השורה היא: אין לי כח אין לי זמן הרבה כלות רוצות חתן

Hezi The One

New member
את הלכת אני לבד,עושה ביד%^@$#%#@

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-בינוני המשפט המועדף בשיר:אבל טעית איך שטעית,דפקי ת'ראש במעלית זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-סאבלימינל
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:תום פטרובר
שם השיר מתאים לתוכן שלו?-אממ בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?-לא מה האם השיר מתאים לאופי הדיסק?-כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?-מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?-לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?-עושה ביד[?]

למעלה