ניתוח שירים

שטיצה

New member
ניתוח שירים ../images/Emo41.gif

הפעם בפינתנו
ערוץ הילדים מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

גמפהראשון

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה מוי גבוה המשפט המועדף בשיר: יש לי מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל כמובן זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זהבה בן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מישו מכוכב נולד למה לדעתי זה גם נכתב עליהם למרות שזה נכתב לפני נו אתם יודעים למה אני מתכוון שם השיר מתאים לתוכן שלו? כע היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כע האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בידיוק האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? בלונדינית עם שדיים שקופצים[?]

.

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוה המשפט המועדף בשיר:וישלי מפיק וגם מנהל ואני מזדינת עם כל עם ישראל זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אתי אנקרי.[סתם עלה לי בראש.] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמנם הם לא זמרים אבל,אודי ואביעד הבדרנים האלה:p שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?נייט האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אני יותר חושבת,מה עבר ליובל בראש כשהוא כתב את השיר?!

Hezi The One

New member
חוי\@%#%@

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-נמוך המשפט המועדף בשיר:"אני רוצה להיות בלונדינית עם שדיים שקופצים" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-מאיה בוסקילה?:O זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:רוני!!!
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?ציצים
!!!!XD האם השיר מתאים לאופי הדיסק?-אממ כן וואטאבר האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?-די ארוך אבל אממ שיקו בסוף עוזר
האם יש קטעים מיותרים בשיר? כן... כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? ציצים?

batel b2

New member
ערוץ הילדים

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני המשפט המועדף בשיר:"כשהשכל נמצא עמוק בתחתונים..." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מ.ה.ש.ד.ק שם השיר מתאים לתוכן שלו? אכן,כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? :| האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אכן ,כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לאא..:| כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? ליאת אחירון:\

Michali17

New member
השיר ה-אהוב עלי!!!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה!!!! המשפט המועדף בשיר: אני רוצה להיות בלונדינית עם שדיים שקופצים זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! גאד רוני, מרגול בעעעעע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוניקה סקס שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא זה שם טוב האם השיר מתאים לאופי הדיסק? חחח כההה הדיסק הראשון רולז! כאילו גם השני אבל הראשון יותר האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצרצר האם יש קטעים מיותרים בשיר? לאאא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? חחחח הרבה

AristoCat

New member
עונה../images/Emo119.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)בינוני המשפט המועדף בשיר:"כשהשכל נמצא עמוק בתחתונים.." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!ריקי גל זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מוניקה סקס שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?אני מסתדרת עם השם הזה מצוין... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?חח..כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?עודד מנשה...

../images/Emo120.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)...גבוה המשפט המועדף בשיר:יש ל י מפיק וגם מנהל ואני מזדיינת עם כל עם ישראל זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!נינט טייב או שירי מיימון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:יעל בר זוהר..חח שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?טל מוסרי

למעלה