ניתוח שירים.

שטיצה

New member
ניתוח שירים. ../images/Emo41.gif

הפעם בפינתנו
את יודעת מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

dsol

New member
|-|_|-|

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: כל הבית הראשון זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמממ שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:סינרגיה שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא אני אוהב את השם שלו האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן ! זה אחד השירים האבוים עלי בדיסק האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצר מידי =-( האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא ,חסרים קטעים כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אהבה כושלת

נצל"ש

אחר כך אני יענה גם על השאלות... אבל בנתיים... חזרתי מלונדון! אחריי ימים מפרכים של שופינג, היסתבבויות ברחביי לונדון האפרורית בלי סוף, פלירטוטים (ככה רושמים את זה? כלומר... כמו flirt) עם הבריטים החמודים, והניסינות הכושלים שלי להיכנס לארמון בקינגהאם ולמצוא איזה נסיך כדיי להתחתן איתו חזרתי, עיפה אך מרוצה! אמנם היום הגעתי הישר לתוך שעת אפס בערבית, שעם המזל שלי היה בדיוק מבחן ארצי (שלאחר ריב סוער עם המורה לא עשיתי אותו!), ערימות של שיעורי בית ומורים כועסים שצועקים שלא טסים לחו"ל באמצע השנה... הכל שווה את החמישה ימים האלו! והינה אני, לומדת למבחן בתנ"ך, משלימה את החומר בצרפתית, עם עיגולים ענקים מתחת לעיניים כי ישנתי רק שעה, כותבת לכם! בהמון אהבה- אני!

laila22

New member
את יודעת.. ../images/Emo60.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני המשפט המועדף בשיר: "אם יש לך זמן צלצלי אליי בערב, כי אני מפחד להתקשר".. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל זמר מזרחית זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מופע הארנבות של ד"ר קספר. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נראה לי שכן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? הרבה דברים... אין לי כוח לפרט.

Hezi The One

New member
חוי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-נמוך...פעם היה די גבוה המשפט המועדף בשיר:"יושב בחדר מדליק סיגריה מקלל ת'בת זונה" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-הראל סקעת
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:תום פטרובר שם השיר מתאים לתוכן שלו?:לא ממשXD היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?-צלצלי אלי האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן בערך האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אממ אהבה משונה?

DemonDog

New member
הניתוח שלי

הפעם בפינתנו את יודעת מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): גבוה. אחד האהובים עליי. המשפט המועדף בשיר: השורה ה-1: "את יודעת אני יודע אז למה כל המשחקים" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמממם בריטני ספירס. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מוניקה סקס או איפה הילד או שירותי בנות
שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא, זאת רק השורה ה-1. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? "מפחד להתקשר" (מזכיר קצת "אלוף בלפשל") האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן, עוד שיר בסגנון שייגעצי שכזה. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? "חבלים שקושרים", לא הבנתי מה הקשר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? האמת, אין לי מושג... אגב, מילים: http://www.mp3music.co.il/lyrics/537.html

את יודעת../images/Emo99.gif

הפעם בפינתנו את יודעת מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה יחסית. המשפט המועדף בשיר: יושב בחדר, מדליק סיגריה, מקלל ת'בת זונה. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! תארו לכם רק את יוסי עדן מסלסל "את יודעת...אני יודע..." [באיטיות, במבטא ערסי]. חחח בעצם, אל תתארו. זוועה! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: המממ וואי.. תנו לי לישון על זה.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן, למרות שגם הוא יודע.:O היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? את יודעת, אני יודע?..סתםלא. :/ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אחושרמוטה. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? סבבה לגמרי. האם יש קטעים מיותרים בשיר? מממ..לא כ"כ, ואם כן כנראה שלא משמעותיים... כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? לא הרבה...

למעלה