ניתוח שירים.

שטיצה

New member
ניתוח שירים. ../images/Emo41.gif

הפעם בפינתנו
שגר פגר. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

אני

פעם ראשונה שאני עונה על זה
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:"איש אחד מת באבן גבירול עם הדם על החולצה כבר לא רציתי לשאול" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל זמרי המזרחית/דכאון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אנלא רואה אף אמן שישיר את השיר הזה שלהם זה שיר מיוחד שלהם ואף אחד לא מתאים לשיר אותו חוץ משייגעצ... אף אחד לא שרוט כמו שייגעצ [טוב נו מאור כהן גם מסטול חח] שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא הייתי משנה ת'שם היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? כבר עניתי על השאלה הזאת, לא? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אני חושבת שהוא קצר מידי אבל לא נורא הוא יפה גם ככה |האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? תל אביבבבבבבב!!! אבן גבירול! דיזנגוףףףףףף!

Hezi The One

New member
חוי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-נמוך המשפט המועדף בשיר:אוטובוס עף במרכז ת"א מטען חיבלה של חתיכת ערבי זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:עברי לידר:O לא יודע למה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אביב גפן!!! כ"כ מתאים או תום פטרובר שם השיר מתאים לתוכן שלו? אמ לא ממש היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?-לא יודע האם השיר מתאים לאופי הדיסק?-כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?-מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?-לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?-פאק החיים בזבל:O

laila22

New member
../images/Emo178.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? נמוך המשפט המועדף בשיר: אין משהו מיוחד.. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל זמר מזרחית. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: היהודים שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצת קצר מדי.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אני חושבת על כל הפיגועים והדברים, ועל זה שבעצם כל יום אני יכולה למות. שלא צריך לקחת את החיים כמובן מאליו.

.

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)נמוך המשפט המועדף בשיר:לא משו זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!קובי אוז[עוז?] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אביב גפן
שם השיר מתאים לתוכן שלו?בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לאדעת האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? :X

למעלה