ניתוח שירים.

שטיצה

New member
ניתוח שירים. ../images/Emo41.gif

הפעם בפינתנו
דווקא כשרצית. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

laila22

New member
בוקר טוב! ../images/Emo13.gif

הפעם בפינתנו דווקא כשרצית. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? נמוך. המשפט המועדף בשיר: "דווקא כשרצית להיות איתי ורק איתי לא יודע מי רצה שאשאר כך לבדי" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! סבלימינאל והצל
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לוידעת. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא לא בשום דיסק.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שאני לא אוהבת את הלחן.

yardenbm

New member
עונה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: "...דווקא שרצית..." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מלי לוי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:שום אומן שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ כן ברור היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא לא הייתי רוצה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא לא נמצא בדיסק.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצר האם יש קטעים מיותרים בשיר? כן הקטע של לזרוק אבנםי על ערבים סתם לא רלוונטי כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? לא עובר

Michali17

New member
מואה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר: דווקא כשרצית אנ'לא יודע מה קרה לי ... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מממ יש כמה שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? שם סבבה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? השיר לא בדיסק האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שיובל גזעני (בקשר לערבים כמובן חחח)

למעלה