ניתוח שירים.

שטיצה

New member
ניתוח שירים. ../images/Emo41.gif

הפעם- אין לי אויר מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

invAsion

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) ג ב ו ה
המשפט המועדף בשיר: "אין לי אוויר" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אביב גפון.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: היהודים שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בדיוק מתאים :) האם יש קטעים מיותרים בשיר? חלילה. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כמה שאני מזדהה.

h e n y

New member
מממ חדשה../images/Emo9.gif

יוואוו שיר ענק..
מהו מיקומי ברשימת המועדפים שלי?: בערך גבוהה. המשפט המועדף בשיר: "אין לי אוויר אבל זה המחיר שאני משלם לדבר לקיר" זמר/זמרת/להקה שלא הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו: שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהייתי מוכן לשמוע ביצוע שלו: מוניקה סקס שם השיר מתאים לתוכן שלו: ככה ככה. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר: לא.. שם נחמד. האם השיר מתאים לאופי הדיסק: נראה לי שכן.. האם השיר קצר/ארוך/באורך מתאים: מתאים.. האם יש קטעים מיותרים בשיר: לא. כשאני שומעת את השיר מה עובר לי בראש: אני נזכרת משום מה בידיד שלי שסובל בגלל שחברה שלו נותנת לו יחס מגעיל.

JALULA2

New member
אין לי אויר:)

הפעם- אין לי אויר מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוההה המשפט המועדף בשיר:אין לי אויר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אביב גפן שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא! האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן...או לפחות מתאים לאופי של הבן אדם האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?ממש לא! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שאין לי אויר...ושיובל מנדלסון כוסון

[=

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)בינוני המשפט המועדף בשיר::X זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!נו...כל המזרחיים למיניהם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:עברי לידר
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?אמ כה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?נעע כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?לאדעת

Michali17

New member
אין לי אווווווויייייייר

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: חח אין לי אוויר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ רוני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ממ לא יודעת שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, דווקא שפ מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שבאמת אין לי כח להרבה דברים חח

MarishA M

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo168.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי?-גבוה המשפט המועדף בשיר: "אם תיהי איתי בטח תיסבלי,אם ניזכרת בי אז עדיף שתשכחי" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-מאיה בוסקילה פחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו?- כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?- לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?- כן מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?- באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? אין.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שגם לי אין אוויר לפעמים!
ושליובל דווקא יש הרבה אוויר כשהוא שר את השיר הזה

MarishA M

New member
זמר/זמרת/להקה שהיתי רוצה:

אינפקציה.. זה מה שעולה לי בראש כרגע

laila22

New member
../images/Emo184.gif

הפעם- אין לי אויר מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני. המשפט המועדף בשיר: אין לי אוויר.. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מזרחית.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עברי לידר. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם טוב. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שאין לי אוויר..

Hezi The One

New member
הממ...עונה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-נמוך המשפט המועדף בשיר:"כשאת מחייכת כואב לי עוד יותר" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-רוני[?] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:עברי לידר שם השיר מתאים לתוכן שלו?-כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?-אממ אין לי כרגע האם השיר מתאים לאופי הדיסק?-לא ממש האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?-מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?-לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?-אין לי אוויר:\

למעלה