ניתוח שיררר

שלקוששש

New member
ניתוח שיררר

והפעם.. בדיוק בזמן מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

שלקוששש

New member
אמממ הסבר והתשובות שלי

כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט לענות חח.. התשובות שלי: המיקום שלו...גבוה ביותר אמממ לא הייתי רוצה לשמוע אף אחד שר שירים של דודו למטרה מיסחרית כן השיר מתאים לתוכן לא...שם השיר לא דורש שינוי כן השיר מתאים לאופי הדיסק וזה היה חכם לשים אותו ראשון בהשמעה השיר לא קצר ולא ארוך הוא בדיוק כמו שצריך לא אין קטעים מיותרים (לעומת זאת..בקליפ יש) אני בוכה שאני שומעת את השיר הזה (טוב לא בוכה..אבל יורדות לי דמעות)

RTur

New member
התשובות שלי:

1) מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) *גבוה.. כמו כל השירים שלו (לא כולל הדיסק אוהב את השירים..) 2) זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממ כל זמר מזרחי כמו אייל גולן ושות'.. וגם רוני, פיקיות וגבסו.. (הכוונה לתת רמה של המוסיקה הישראלית חחח) וזהו.. כל השאר אין לי בעיה שיחדשו אותו.. 3) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ עכשיו שאני חושב על זה, הייתי רוצה לשמוע תגובה נשית לשיר הזה כלומר ע"י בתי או מיקה קרני או לירז צ'רכי.. אם גבר אז רק דודו חח אני לא חושב שיש מישהו שיכול לחדש את זה ויהיה לזה אותו אפקט כמו שדודו שר את זה.. 4) שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט! 5) היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא! בשום אופן.. 6) האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאוד! 7) האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים 8) האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא.. השיר מעולה כמו שהוא.. 9) כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? איזה מוכשר הדודו הזה.. יוצר מדהים! השירים איכותיים.. חחח משהו בסגנון..

rotvailer

New member
ההיפך!!!

אני נורא רוצה להגיב.. אבל זה ממש כמו של ארטור.. אז מה אני יכתוב אותו דבר? מיותר....

RTur

New member
רק תכתוב את השם שלי עם ת'..

זה ארתור.. לא ארטור.. אני לא אוהב את זה עם ט' חח

LauraLF

New member
אני

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) : גבוה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל זמרי הדכאון וזה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מאיר אריאל ז"ל שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן מאד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? רגע לפני האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בדיוק בזמן (המתאים) האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שחבר שלי לשעבר שר לי אותו שחגגנו שנה

liatat1

New member
בדיוק בזמן...

מיקומו בערך רשימת המועדפים שלי : אחד הגבוהים !!!!! זמרים שלא הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלהם : אחת מבנות חמסה. ולא עולה בי כרגע... זמר\ת שהייתי רוצה לשמוע ביצוע לשיר : מוש בן ארי , רן דנקר(הוא שר יפה מה ? )אחד הכוכבים הנולדים בעלי הקול המצמרר ... (אבל אף אחד לעולם לא יעלה על דודו כשהוא שר) שם השיר מתאים לתוכן ? כן .. מעדיפה שיקראו לו בשם אחר ? ממש לא השיר מתאים לאופי הדיסק : בהחלט.... השיר קצר מידי ארוך מידי באורך המתאים ? המתאים . מושלם . קטעים מיותרים בשיר? ממש לא . כשאני שומעת את השיר עובר לי בראש: איזה קול יש לו ..וואו , איזה מילים . כמה הם נוגעות לי למען השם.....מושלם.

למעלה