ניתוח שיר = אני והשיר

whynot5

New member
ניתוח שיר = אני והשיר../images/Emo9.gif

הפינה השבועית. החלטתי להחליף לפינה את השם, ניתוח שיר מזכיר לי יותר מדי ניתוחים של טקסטים וכאלה... חוצמזה גם ראיתי שבאמת מישו פתח כאן פינה של ניתוח שיר, כניתוח טקסט. אז בכולופן הפינה תיקרא אני והשיר. אז השיר להיום הוא אמן, שאני תמיד מתלהבת מהמילים שלו מחדש.
מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלי? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.]
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
רגעים מיוחדים בהם אני אוהב במיוחד לשמוע את השיר:
אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? המשך שבוע רגוע.

eladi88

New member
אני

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלי? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.]- ע"פ הסדר של הדיסק... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמממ אביב גפן? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמממ עזובתי באמא'שך שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? וואלה לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן..."מוזיקה מן העולם" [מי אמר למי ומתי?] רגעים מיוחדים בהם אני אוהב במיוחד לשמוע את השיר: שומע אותו ביחד עם כל הדיסק אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? מי אני שיפגע ביצירת מופת? במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? לא יודע...חכה ששיר תענה...יש לה רעיונות טובים

hadarisan

New member
מוסיפה תגובה!

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלי? אמן זה אד השירים שאני אוהבת אבל פחות לא כל כך מתחברת אליו אבל עדיין...לכן אגיד במקום בינוני זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- אבי ביטר זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:סינרגיה אולי אבל אין כמו בית הבובות שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? לא לא זה מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק?בהחלט.... רגעים מיוחדים בהם אני אוהב במיוחד לשמוע את השיר: כשאני נוסעת באוטו זה נותן מצב רוח טוב אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? האמת היא שלא הייתי משנה כלום!!! במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?אין עדיין קליפ ב"ה במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? הייתי מצלמת קליפ קוסמי כזה שיש בו מלאך שמרחף ומסתכל על מה שקורה בעולם ושופט בדרכו שלו את הנעשה (שופט בדרך אובייקטיבית כמובן)...משהו כזה לא יודעת שבוע טובבבבבב

או מיי גוד איזה שיררר !!

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלי? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.]- המ..מועדף מאוד. למרות שלקח לי המון זמן להבין ולהתרגל אליו כזה, להתחבר לקצב ולמילים. אבל הגיע הזמן !!
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אף אחד/ת. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:המ. בית הבובות ?
שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר?אולי "אובייקטיבי" < כמה לא צפוי..חח> אבל 'אמן' זה הורס! מעלף! מהמם!
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?אין ספק בכלל רגעים מיוחדים בהם אני אוהב במיוחד לשמוע את השיר:רגעים מיוחדים בשיר שאני אוהבת או בחיים בכלל ? המ. יש קטעים שאני מחכה להם בשירים מסויימים-שהם פשוט עושים לי את כל השיר. למשל הקטע האחרון בשיר..ממש כמה שניות לפני הסוף..מעביר בי צמרמורת בכל הגוף :) אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?לא הייתי משנה שומדבר. :) במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?אין לי מושג, תלוי מה ואיך יהיה הקליפ :) אבל אני בטוחה שבמידה ויהיה קליפ-הוא יהיה מתאים ומגניב לחלוטין
במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?נראה לי שהייתי מצלמת אותו בשדה ענק וצבעוני של פרחים <אם אפשר-חמניות!>, או על אחד מהכתשים במצפה רמון-ממש לפני השקיעה :) יומטוב!!!

ny34

New member
גם אני..

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלי? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.]- גבוה, מאוד גבוה..אחח איזה מילים!! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- לא יודע, אמממ... מישהו אמר יהודה סעדו? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי איפה הילד או החברים של נטאשה שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מתאים מאוד האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מתאים מאוד
רגעים מיוחדים בהם אני אוהב במיוחד לשמוע את השיר.. בכל מצב, זה שיר שנותן לי תקווה לא יודע למה אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אני לא ושב שיש לא במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? קליפ עצוב.. ושלא יראו את האנשים ממש, יותר בצלליות אולי בחדר חשוך

למעלה