ניתוח שיר - ועכשיו מסודר !

• פותח הנושא tsofa
  • פורסם בתאריך

tsofa

New member
ניתוח שיר - ועכשיו מסודר ! ../images/Emo3.gif

מה יפה בשיר במיוחד? המילים \ הלחן \ שניהם ? (תרחיבו) |איך השיר לעומת שירים אחרים ? איך הוא לעומת השירים האחרים של דנידין ? אתה אוהב ת`שיר ? דרג את השיר מ1 עד 10.. איזה משפט הכי יפה בשיר ? יש קטע שמדבר אליך? אם כן מהו ? יש משהו מיוחד בשיר ? הייתה משנה משהו בשיר הזה ? לפי דעתך יש עוד מה להוסיף ? אם יש לכם מה להוסיף, כמווובן - תוסיפו

tsofa

New member
וכמוווובן ששכחתי ../images/Emo9.gif - זה על השיר - שקוף

שמי שלא אוהב אותו שיתחיל לאהוב לפני שמעיפים אוותתתו ;-[

חחח , אווקקי ..

את שקוף הייתי מדרגת 8 מתוך עששר , זה לא שהוא שי לא יפה , פשוט בין הפחות אהובים עליי [ ;

אין לי כ"כ מה להגיד על שקוף אז אני עושה על

" המנגינה שלי " מה יפה בשיר במיוחד? המילים \ הלחן \ שניהם ? הכל , |איך השיר לעומת שירים אחרים ? ליד השירים של רוני וליד כל שיר אחר - אין עליו
איך הוא לעומת השירים האחרים של דנידין ? מממ , בין היפפפים
אתה אוהב ת`שיר ? מאאאאאאאוד , דרג את השיר מ1 עד 10..9.99 איזה משפט הכי יפה בשיר ? הפיזמון כולו , יפפפה : ) יש קטע שמדבר אליך? אם כן מהו ? חח , בעערך .. יש משהו מיוחד בשיר ? מממ , זה שדנידין שר אותו כבר עושה אותו מיוחד
הייתה משנה משהו בשיר הזה ? ממש לא , שיר מושלם ! לפי דעתך יש עוד מה להוסיף ?לא .. ( : חח סיימתתתי ( :

tsofa

New member
טוב נו, גמאני יעשה על המנגינה שלי ../images/Emo9.gif

מה יפה בשיר במיוחד? המילים \ הלחן \ שניהם ? (תרחיבו) אממ, שניהם כל אחד יפה בפני עצמו
איך השיר לעומת שירים אחרים ? סבבה לאל אללה
איך הוא לעומת השירים האחרים של דנידין ? כנ"ל אתה אוהב ת`שיר ? בטטטטטח
דרג את השיר מ1 עד 10.. 8 פלוס איזה משפט הכי יפה בשיר ? ואף אחד לא שומע אני לא פוגע מוזר אבל אני מבטיח אצליח כי שום דבר לא מיותר יש קטע שמדבר אליך? אם כן מהו ? חחחח זה !
יש משהו מיוחד בשיר ? אממ, כן.. שהוא שם את זה שיר מספר 1 בדיסק אז יענו, בהתחלה שהוא התחיל עם כל "הקריירה הזאתי, לא כלכך הלך לו אז - ואף אחד לא שומע אני לא פוגע מוזר אבל אני מבטיח אצליח כי שום דבר לא מיותר אבל גם אם אף אחד לא אוהב ת'שירים שלו (בהתחלה) ואף אחד לא שומע- אז הוא לא מוותר.. מאמין בעצמו קיצור. דנדווווש ? ככה לימדתי אותך
הייתה משנה משהו בשיר הזה ? לא. לפי דעתך יש עוד מה להוסיף ? לא ניראלי,

הפוך9

New member
‏...

אני יותר מסכם מאשר עונה על השאלות... שיר מדהים לאללה! מהשיר הזה הכרתי והתאהבתי בדנידין הוא בשורה הראשונה של השירים שלי מדרג אותו 9 השורה היפה - `מוודא שלא רק אמא חושבת שרוני מוכשר, ואפחד לא שומע, אנלא פוגע, מוזר, אבל אני מבטיח אצליח כי שומדבר לא מיותר` והפזמון ממש מדהים! זה מין שיר תקווה `פסימי עוד רגע מת מיאוש, ושר לתקוה` או משו כזה.. זה גם משפט טוב בקיצור שיר מדהים שזה דנידין שירים שמוציאים מדכאון ועצב.. מומלץ למדוכאים ועצובים...

לייפזXD

New member
המנגינה שלי!!

חח.. אין מה להוסיף... חח.. צופנת אמרה כבר את מה שיש להגידד על הששירר...:p

המנגינה שליי :

מה יפה בשיר במיוחד? המילים \ הלחן \ שניהם ? (תרחיבו) |איך השיר לעומת שירים אחרים ? מאוווד יפפה = ] איך הוא לעומת השירים האחרים של דנידין ? יפה כמוו רוב השירים שלו. אתה אוהב ת`שיר ? כןןןןןןןןןןן ! דרג את השיר מ1 עד 10.. 10 .. איזה משפט הכי יפה בשיר ? "מוודא שלו רק אמא חושבת שרוני מוכשר ! ת'אמת ? זה המשפט היחיד שעולה לי עכשיו אבלל יש עוד כמה משפטים שמזה אהבתי אבל אין לי כח עכשיו לעבור עליהם !! יש קטע שמדבר אליך? אם כן מהו ? "אבל מבטיח אצליח כי שום דבר לא מיותר ! ! " יש משהו מיוחד בשיר ? הייתה משנה משהו בשיר הזה ? לאא . לפי דעתך יש עוד מה להוסיף ? לאא .

למעלה