ניתוח שיר- "רבות הדרכים"

hodayoyo

New member
ניתוח שיר- "רבות הדרכים"

אחרי שראיתי יותר מידי פורומים שעושים את זה... למה שאנחנו נהיה שונים?!
אז יאללה, ניתוח שיר הנושא מהדיסק המצויין של דניאל: רבות הדרכים:
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
האם אהבתם את הקליפ?
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?

תשובות שלי../images/Emo163.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) -גבוה. המשפט המועדף בשיר: רבות הן הדרכים וארוכות - אבל לאן? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מתי כספי. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ..לא עולה לי מישהו בראש. שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?כן. מרחוק. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא שמעתי את כל הדיסק
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצר טיפה. האם יש קטעים מיותרים בשיר? בכלל לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? המון.
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? איזה קליפ? האם אהבתם את הקליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?

hodayoyo

New member
בגלל שהפורום הזה כל כך מת...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני-גבוה המשפט המועדף בשיר: "אנ'לא בוכה, צועקת ולא נשברת, לא חוזרת בי" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל המזרחיים למינייהם+רוני סופרסטאר+מאיה בוסקילה... זאת התשובה שאני עונה בכל פורום חחח זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ... צריך לכאן שניים... לא יודעת שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן... כרגיל- אהבה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מן הסתם- פרידה במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין לו האם אהבתם את הקליפ? ל"ר (לא רלוונטי :p ) מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? ל"ר במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אממממ לא יודעת... העיקר שיראו את דניאל ודנה

walk on

New member
ניתוח שלי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר:" בכל סיום יש התחלה של משהו חדש" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן? שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דנה עדיני עושה את העבודה. אבל נינט היתה עושה את זה מדהים שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כה. לאהבה. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שבכל סיום יש התחלה של משהו חדש במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? לא ראיתי קליפ האם אהבתם את הקליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? לא יודעת

מסטולית

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) ? גבוה גבוה גבוה המשפט המועדף בשיר: "רבות הן הדרכים וארוכות.. אבל לאן?!" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דניאל ודנה זה מצוין
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כמובן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, רבות הדרכים זה מצוין האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לדעתי לא... אולי בגלל שדניאל כמעט לא שר שם האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מושלם. האם יש קטעים מיותרים בשיר? מיותרים? מפיתום! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? "וואו". במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ האם אהבתם את הקליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? ממממממ את דנה הולכת ברחוב בגשם.. אולי בוכה... ושומעים את השיר כאילו בראש שלה... ובקטע שדניאל שר רואים אותו שר ומנגן על הפסנתר.. בסוף כשהם שרים ביחד אז קטעים מהירים של שניהם ביחד... ואו אני מקורית היו

גם אני! ../images/Emo9.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה! המשפט המועדף בשיר: בכל סיום יש התחלה של משהו חדש ומרחוק אפשר לראות את זה לא מטושטש זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמממ לא יודעת :-\ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודעת שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אין אופי לדיסק, או שיש. לא יודעת כ"כ. שיר יפה. גם השאר מדהימים. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? סבבה האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מחשבות על משהו שקרה לא מזמן. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? לא דעת האם אהבתם את הקליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? כזה לפי סדר מצבים בשיר..."שוב מזוודות קטנות פתוחות על המיטה שלי.." וכן הלאה...

©big smile©

New member
גם אני רוצה. ../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה. המשפט המועדף בשיר:"רבות הדרכים לאהוב אותך, ארוכה ביותר הדרך לשכוח". זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה
. אבל בלי קשר, אני לא חושבת שאני רוצה לשמוע מישהו אחר שר את השיר הזה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו?בהחלט, כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?אני לא מכירה את כל הדיסק, לצערי. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר?ממש ממש לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?געגועים וזכרונות מהעבר. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?יש לשיר קליפ? לא שראיתי, בכל אופן. האם אהבתם את הקליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? במה חשוכה, ודניאל במרכז הבמה, עם הפסנתר.
השיר הזה כל כך מדהים.

טול2

New member
../images/Emo95.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוהה מאד המשפט המועדף בשיר:-שלום געגועים להתראות לאהבה- -הזכרונות מאחורי ישארו קפואים חנותש ל מזכרות אקנה לי כמה חדשים- -ובטיסה אל תוך שמיים שצבועיים שחור,אני נשבעת אף פעם לא להביט אחור- והפזמון.. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!כל מיני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפחד.. שם השיר מתאים לתוכן שלו?כמובן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?- האם השיר מתאים לאופי הדיסק?חח כן,אהבה. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?דברים... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?אין לו האם אהבתם את הקליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?לא יודעת,לא התחום שלי.

S h A b i T

New member
זה לא ניתוח... אבל מילא. ../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה. המשפט המועדף בשיר: אני לא יכולה לבחור.. נניח שהבית האחרון. שילוב שכזה.
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אביב גפן? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שילה פרבר במקום דנה עדיני.. זה יהיה כל כך שונה.. אבל זה מעניין.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? ודאי. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? רבותה דרכים. חה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אכן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מושלם.
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כמה דברים.. אני בעיקר מדמיינת את דנה עדיני כמו בהופעה הראשונה שהיא שרה את השיר.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? האם אהבתם את הקליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? משו בסגנון של אהבה.. עם הפרחים האדומים המעצבנים האלה שנתקעים לי בראש.

hodayoyo

New member
אנא אערף חחח

את מוזמנת לנתח איך שבא לך
ככה ראיתי את זה בפורומים אחרים

S h A b i T

New member
חחח לא הבנת,

הכוונה היא שפשוט לא קוראים לזה ניתוח. זה סתם שאלות על השיר. ניתוח זה משו אחר. :) אבל נו, בקטנה. :)

אהוי../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה :) המשפט המועדף בשיר: "נשארת תלויה כמו בובת חוטים" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמרים מזרחיים למינהם ורוני סופרסטאר. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמממ חמי רודנר ואיגי וקסמן שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בדיוק באורך המתאים... האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אווו יותר מדי דברים ... אני לא אפרט. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ האם אהבתם את הקליפ? אין קליפ מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? אין קליפ במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אמממ אין לי רעיון כרגע .... יומטוב :)

עדן גפן

New member
אני../images/Emo70.gif (ד"א, אני חדשה../images/Emo9.gif)

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד
המשפט המועדף בשיר:"החברים מאחורי ישארו שלך, במילא הם היו תמיד שם ורק בשבילך"
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שירי בעעמון (טוב זה לא נקרא זמרת..)
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:נינט ואביב.. שילוב מעניין.. (והורס..
)
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אני חושבת שכן.. כי מסופר על כמה דרכים שאפשר לאהוב בנאדם..
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא..
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בטח.. זה על אהבה..
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מושלם!
האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא..
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
שומרת על זכות השתיקה
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין, לצערי :(
האם אהבתם את הקליפ? כנ"ל
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? לצלם הופעה חיה ולעשות את זה בתור קליפ זה הכי שווה

y a ® d e n

New member
רבות הדרכיםם...../images/Emo41.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד
המשפט המועדף בשיר: וואי... קשה לבחור.. יש 2 "בכל סיום יש התחלה של משהו חדש.." וגם "אנל'א בוכה צועקת ולא נשברת לא חוזרת בי" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד\מאיה בוסקילה\זהבה בן זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רק דנה ודניאל
שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא לא לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן בטירוף האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך מושלם
האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש ממש לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מלא דברים... אני בעיקר "די איזה שיר מושלם האאאא" במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? ל"ר [אהבתי
] האם אהבתם את הקליפ? ל"ר [
] מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? ל"ר [
] במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? בדיוק כמו ש'מסטולית' כתבה

One Echoe

New member
..

אחרי שראיתי יותר מידי פורומים שעושים את זה... למה שאנחנו נהיה שונים?! אז יאללה, ניתוח שיר הנושא מהדיסק המצויין של דניאל: רבות הדרכים: מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד. המשפט המועדף בשיר: " רבות הדרכים לאהוב אותך... " זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מיקה קרני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:בתי שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באוך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אהבה במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ האם אהבתם את הקליפ?אין מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?אין במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? בת"א בדיזינגוף

למעלה