ניתוח של השיר איתי של קרן פלס...

michali19

New member
ניתוח של השיר איתי של קרן פלס...

היי לכולם! שמי מיכל ואני כותבת בלוג בתפוז של ניתוח שירים, אחד מהשירים האהובים עלי שהחלטתי לנסות לנתח הוא איתי של קרן פלס. מצורף קישור למאמר... מקווה שתאהבו :) וכמובן, שאשמח לשמוע תגובות... יום מקסים, מיכל :)

מדהים. ממש אהבתי לקרוא

הרבה דברים שבכלל לא חשבתי עליהם... אז בשבילך... קרן ואיתי..חחח

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוואווו../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

דבר ראשון נהניתי את כותבת ניתוחים ממש יפה וברור אממ חלק מהדברים זה דברים שגמני הבנתי אבל על רוב הדברים שאמרת (בעיקר דברים שמין הסתם לא נראית לעין..או נשמעים לאוזן
)..אפפעם לא חשבתי עליהם ככה
אהבתי את נקודת המבט וזה באמת נתן לי פרספקטיבה אחרת עליו עכשיו..ברור לך שכשיוצא הדיסק..את פשוט..מנתחת את כל השירים..כן

michali19

New member
איזה כיף לשמוע כאלו תגובות :)

אני עם חיוך ענקי על הפנים כרגע!!! אני אוהבת להבין את המשמעות שמאחורי המילים, והשיר איתי הוא ממש אתגר בשבילי כפי שראיתם בניתוח יש בו הרבה סתירות וניגודים ובכלל רעיון שנחבא אל העניין וצריך לחפור קשה כדי להגיע אליו.. ורחל, הדיסק שיצא, עלי... אני אשמח לנתח את שאר השירים של קרן פלס היא מדהימה והשירים שלה מדהימים.. אני כרגע עובדת על ניתוח של כמה שירים שהיא כתבה למירי מסיקה... אני אפרסם בהמשך... מיכל :)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאוו מירי מסיקה../images/Emo15.gif

כן קרן כותבת ממש יפה (ומסתבר ש..מסובך
) וואאאייי אני מחכה לניתוח של "בקרקס הזה"
חח סבבע נחכה לדיסק אגב המשכתי לקרוא את הבלוג ושאר הניתוחים שלך גם ממש יפים וענייניים.. תישארי עם החיוך

וואי..זה יפיפהה....

ממש נהנתי לקרוא את זה:] פתחת לי המון כיוונים שברור לי שלא הייתי מגיעה אליהם, יישר כח. מעניין אם קרן יודעת את כל זה חחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי רוצה שתקרא את זה ותגיב,יהיה מגניב:]

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifבמקום לצעוק../images/Emo8.gif../images/Emo15.gif

לא צעקתי../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זאת בובת ספוג ידידותית
הסבר יותר פשוט

anianat

New member
מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ניתחת את השיר כל כך יפה וכל כך ביסודיות. עבודה טובה! אשמח לקרוא עוד אנליזות.

anianat

New member
ועוד

ההתייחסות ללחן במהלך ניתוח השיר מאד חשובה ונכונה במיוחד היות והלחן והמילים נוצרו ע"י אותו יוצר. כל הכבוד!

michali19

New member
אתם לא תאמינו איך קטלו לי את הבלוג!

האמת, אני מאוכזת... כמובן שלא מכם, להפך, קראתי את התגובות שלכם פה בפורום וממש התרגשתי... אבל בבלוג, מישהו כתב שאני פלצנית... ולמה אני חופרת כל כך בלהבין את המשמעות של השיר... הרי המחברת רק כתבה שם כמה מילים כדי שבשיר יהיו חרוזים... אתם יודעים מה הרגשתי באותו הרגע, בדיוק כמו בשיר של רחל: "ספר שירי", שבו היא מספרת איך היא חושפת את עצמה בכך שהיא מפרסמת דברים שהיא כתבה ומרגישה כל כך חשופה ופגועה... אני חשפתי את עצמי בכך שפירסמתי את הניתוח הזה, ששיתפתי את הקוראים אילו רגשות יש לי כלפי השיר הזה, ולכן נפגעתי. אני סתם רציתי לשתף אותכם במה שעבר עלי כשקראתי את התגובות... זה בסדר, אני עדין עם חיוך גדול על הפנים! :) כל אחד יכול להביע את דעתו מנק' הראייה שלו... שיהיה לכולנו סוף שבוע נפלא, ושקרן תמשיך לכתוב כאלה שירים נפלאים מלאים ברגש, שעושים לי חשק לנתח אותם... באהבה, מיכל :)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני יודעת..../images/Emo15.gif

קראתי את שאר התגובות איזה אנשים מציקים אין לכם משו מועיל להגיד
אז אל תגידו
טוב מה אני אגיד לך..יש גם כאלה אל תתאכזבי.. אם הם לא רוצים לקרוא הם לא יקראו
העיקר שעדיין יש חיוך

למעלה