ניתוח שני ליערה

ניתוח שני ליערה

דיברתי אתמול עם יערה. עברה את הניתוח השני. דיברה בקושי, אבל אמרה שההרגשה טובה והכל עבר בשלום. מתכננת לחזור ארצה בעוד שבועיים. נורה

יאאאאאאאא!!<מתרגש>

מזל טוב!!!!!
<דמעות של שמחה> מה זה הניתוח השני?
*מובך*

יסמין 28

New member
אני לא בדיוק יודעת

אבל כרגיל, זה לא מונע ממני לנסות לענות. הבניה של הנרתיק היא מורכבת וקשה לעשות אותה בניתוח אחד. אם הבנתי נכון, בניתוח הראשון קודחים חור בגוף כדי ליצור את הנרתיק עצמו, ויוצרים שפתיים פנימיות וחיצוניות מעור האשכים, ודגדגן מכיפת הפין. נדמה לי שהניתוח השני הוא יותר קוסמטי והמטרה שלו היא לבנות את השפתיים החיצוניות בצורה הכי אסטתית שאפשר, לחתוך איפה שצריך, לתפור איפה שצריך וכו'. לפעמים צריך גם ניתוח שלישי אבל זה באמת רק קוסמטי. אגב יכולים להיות ניתוחים נוספים לא קוסמטיים, כי הרבה מאד טרנסיות מנותחות נתקלות בקושי במתן שתן לאחר הניתוחים, בגלל שהרופאים יודעים לחתוך את צינורית השתן, אבל לפעמים הם חותכים אותה קצר מדי, לפעמים ארוך מדי, ולפעמים סתם ממקמים אותה במקום לא טוב...

הניתוח השני

הניתוח השני שעברה יערה הוא בפנים, להשלמת ניתוח ה-FFS (facial feminization surgery) שבוצע חלקית לפני כמה שבועות. לגבי הניתוח באיבר המין, ד"ר ספורן, שניתח את יערה, מבצע את הפרוצדורה בשלב אחד. אצל מי שמבצעים את הניתוח בשני שלבים - השלב הראשון מיועד לבניית כל האיבר, כולל נרתיק, דגדגן, שינוי פתח יציאת השתן ושפתיים חיצוניות, כולל כל הפונקציונליות והרגישות הדרושות. הניתוח השני מיועד להשלים את השפתיים הפנימיות ולתקן, אם יש צורך, היבטים אסתטיים אחרים. בכל מקרה, השלב השני מתבצע בדרך כלל זמן רב יחסית אחרי השלב הראשון, חודשים ואפילו שנים. נורה

אבא גאה

New member
ברור לי שזה לא מכובד

אבל אין לי מושג איך אני אוכל להתאפק, אחרי שדנו כ"כ הרבה באיבריה של יערה מלהגיד "נו מאמי עכשיו תראי לי את הניתוח, נראה איך יצא"....
יערה הנפלאה.....

../images/Emo46.gif אוי ואבוי לך ../images/Emo123.gif

אם אני אתפוס אותך מציץ מתחת לשימלה של מישהי (אחרת)!!! (אני כבר אדווח לך מה רואים שם, כשנצא מהמלתחה - אחרי שאזמין את יערה לבריכה !
)

Yaara77

New member
Back from OP2

Strong and energetic but swollen and UGLY. All that, in the name of BEAUTY Well, girls wanna have fun... As to my "parts" - they are sooo regular - seen one, seen them all No big deal for you. A huge happiness for me - being whole first time in my life. Today I am 1 month old. Cake anyone ? Huggles and smiles Yaara

אורי 0

New member
מזל טוב, Baby../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

הנפיחות תרד, ומתחתיה שתגלו פנים יפות... שתהיה לך החלמה מהירה וקלה. כולנו מחזיקים לך אצבעות ומחכים לך. אבל אני לא מסכים: מנסיון (את צריכה גם לדעת) נרתיקים מולדים משתנים לאורך זמן ולידות. אולי מעוצבים לא... אני מניח שהם שונים כמו פנים בערך. אבל מה לך ולזה, אבאגאה? אם כי חבל שתציץ לערבה... יש (בפורום זה)הומואים בעלי-נרתיק! אם תתנהג (ותראה) יפה, תוכל אולי להציץ להם (ולקוות שלא ירוצו לספר למיילס).

Yaara77

New member
Swelling goes dowm

Stitches taken out A silk dress being made for me Coping w an unplanned flu (yucki) still wearing a cast on my fase - looking like a bank-robber Bet it'll all work allright eventually. 8 days to my flight home. Can barely wait to meeting you all, no hiding anymore Huggs Yaara

Yaara77

New member
Blushing

So gonna be invisible on a red carpet. If all goes well, no strikes, I'll be home wednesday, Dec. 10 morning. Can barely wait. Hope they let me in through border control despite being so different than my Passport pic. Then gonna do all the process of mame/gender/pic change everywhere. At least in Thailand I've learned to be veeery patient, hope it will be useful back home w all the "authorities". We shall see. Huggs all, hope to be seeing you all soon Yaara

למעלה