ניתוח שרוולי :)

• פותח הנושא oo10
  • פורסם בתאריך

oo10

New member
ניתוח שרוולי :)

היי היי לכם,, רשמתי מקודם הודעה ארוכה והיא נמחקה לי איזה בעסה שזה קורה !!
לא נורא אני ירשום שוב...
אני החלטתי לעבור ניתוח שרוול והלכתי לרופאת משפחה שלי אחרי שהבאתי לה איישור מהמדטאנית היא אמרה לי שצריך הפנייה לוועדת קבלה של הקופת חולים אבל היא אמרה שאני צכה לבחור קודם כל מנתח או איפה להתנתח. עשיתי סבב טלפונים מייגעיםםם והבית חולים מתוך בתי החולים של הכללית התור היחידי הכי קורב שהיה זה בבית חולים מאיר לעוד חודש רק לייעוץ טרום ניתוחי.. בכל השאר לא היה בכלל יומן או שהיה רק תור לייעוץ עוד 3 חודשים. לאחר מכן ניסתי לברר במסגרת הפרטית של מושלם כללית, הדבר היחידי שנשמע לי שפוי היה בשערי צדק שלוקחים 2700 על הניתוח ו( ולא 10000) כמו כל השאר בהשתתפות עצמית. הבעיה היחידה עם זה שזה רחוק לי ירושלים כי אני גרה בחדרה.. האם צריך לנסוע לשם הרבה פעמים לפני הניתוח ואחרי למי שעבר כבר את הניתוח ?
אני אמורה להפגש שם בשערי צדק אצל המנתח דר רם שפירא מישו שמע עליו ? יש המלצות עליו ?
כנל לגבי בית חולים ציבורי מאיר ?
ועוד שאלה .. קראתי פה בפורום על בתי חולים ציבוריים שלא דווקא של הכללית אלא לאומיים כמו איכלוב, רמבם שיבא ותל השומר.. התחלתי לברר באיכולוב והתור היחיד לייעוצ היה רק בנומבר וגם כרוך בביורקטריה של פקסוסים של הפניות כאלה ואחרות וזה היה נראלי ממייגע לאכן לא המשכתי לברר בשאר בתי החולים הנ"ל
האם יש עניין להמשיך לברר על הבתי חולים האלה או שאתם יודעים שזה באמת תורים ארוכים ומייגע? או שכדאי לי לשלם את הכספ כבר לשערי צדק .. רק בגלל המרחק שזה רחוק לי מחדרה אני ממש מתלטבת על שערי צדק.. בשערי צדק זימנו לי תור טרום ייעוצ כבר לעוד 3 שבועות ...
עכשיו עוד שאלה אחרונה מצטערת שחפרתי לגבי התליכים שצריכים לעבור לפני הפגישה עם המנתח.. הבנתי שצריך לעבור וועדת קבלה האם זה אחרי או לפני הפגישה עם הרופא המנתח הראשונה ??
אוקיי סליחה על החפירות מקווה לקצת סדר בבלאגן !!!!
אני צכה לרדת 50 קילו ובת 25 :
מואהה..

ida127

New member
ניתוח שרוול

היי
הבת שלי עברה את הניתוח היא בת 22 במדיקל סנטר הרצליה אצל פרופ רובין שהוא ההההמנתח
הכל עבר מצויין. כמובן שם צריך לפחות שיהיה ביטוח או פלטינום או דקלה או ביטוח אחר מוכר ואז או שלא עולה דבר( אם יש 2 ביטוחים) או השתתפות 1500שח
וגם לא מטרטרים אותך שם.
בהצלחה

oo10

New member
היי תודה....

ביררתי במדיקל סנטר אבל מכיוון שאין לי פלטינום רק כללית מושלם ההשתפות העצמית עומדת על 9700 שקל. לגבי ביטוח דיקלה התכוונתי לעשות אבל האםאת יודעת אם יש צורך.לחכות מהזמן שאני עושה את ביאוח דיקלה עד שאני זכאית.לניתוח בהנחה זאת ?

גילור

New member
תבריי שוב בבקשה. לדעתי מישהו שם הטעה אותך

כי זו עלות הניתוח פחות או יותר ללא שום השתתפות. בן משפחה שלי נותח שרוול ממש לפני כמה שבועות, ושילם 1000 ומשהו שח בלבד. וגם לו היה רק כללית מושלם.

EG14

New member
היה לו פלטינום, מושלם בלבד לא עוזר בהשתתפות

ida127

New member
אידה

אני באמת לא יודעת, אבל את יכולה לשאול בדקלה אולי יגידו לך.
מצטערת, ובהצלחה.

מרים 882

New member
ד'ר רמי שפירא הוא מנתח מעולה!

התורים אליו מאודדד ארוכים.
מה שכתבת זה מסלול ש'רפ אז כנראה זה מהיר יותר.

קוביd1

New member
שלום לך 0010

זה המקום לחפור ולשאול תרגישי חופשי ,בשביל זה הפורום קיים .
בכל בתי החולים הציבוריים התורים ארוכים מאוד ,
יש לך אפשרות לעשות את הניתוח בשערי צדק תלכי על זה ,את עוברת ניתוח שרוול ולא טבעת שדורשת תחזוקה של סגירות עד להגעה ליעד .
המרחק לא צריך להוות גורם בשיקול איפה לעשות את הניתוח ,העיקר שהמנתח יהיה טוב וד"ר שפירא רופא מצויין ,
צריך לעבור וועדה שתאשר לך את הניתוח ,באם את בBMI המתאים אין שום מניעה שלא יאשרו לך
תקבעי תור לרופא והוא גם יעדכן אותך בכל הפרוצדורה הבירוקרטית

בהצלחה !!!!

קובי

גילור

New member
אני דווקא חושבת שהמרחק הוא כן שיקול. תרצי

ודאי שלפחות משפחה תבוא לבקר אותך. מאוד לא נעים להיות בבי"ח לבד במהלך האשפוז....

למעלה