ניתוח שרוול-בי"ח פרטי או ציבורי?

אופירA

New member
מנהל
לדעתי, בשרוול זה לא משנה

צריך לעשות חשבון כדאיות לפי הנתונים של ריחוק התורים, מי המנתח, וניסיון של מנותחים בבית החולים המסוים הזה (מבחינת מדיניות פרוצדורות רפואיות נלוות, יחס וכו').

קוביd1

New member
ממליץ על בית חולים פרטי

בבית חולים פרטי את יכולה לקבוע מי ינתח אותך ,בבית חולים פרטי זמן ההמתנה לניתוח הרבה יותר קצר,,בבית חולים ציבורי יכול להיות מצב שנקבע לך ניתוח ואז יש מקרה חירום של ניתוחים דחופים חדר הניתוח תפוס ואז הניתוח נדחה לך ,
בבית חולים פרטי כמו אסותא או מדיקל סנטר יש יותר הרבה אחיות על כל חולה ,בתי החולים הפרטיים מצויידים בכל הציוד החדיש למקרה חירום ,אז אל דאגה מהבחינה הזאת

בהצלחה

קובי

יעל י

New member
תודה לכולם,אני חייבת לומר שאני ממש מבולבלת...

מבולבלת עד ייאוש
לא יודעת אצל מי
לא יודעת במי לבחור
לא יודעת איפה

בכלל כל התהליך שלי עם קופ"ח כ"כ מייאש ומתסכל

רוייקו

New member
אכן אינסוף של התחבטויות

את מעבירה את עצמך. שנים של התחבטויות. לעניין השאלה: במקומך הייתי בוחר בבית חולים ציבורי. המשאבים שם מאפשרים טיפול רחב יותר בניתוחים חוזרים: לרשות המנתח עומדים עוזרים בכירים, שעות ניתוח נוספות במידה והניתוח מתארך, אישפוז לפי הצורך וצוות בכיר ומיומן התומך בכל ההליך הנידרש. הבחירה בבית חולים פרטי מגבילה את ההליך מראש.

כדאי לבחור במנתח מיומן במיוחד שלו יש נסיון עשיר בניתוחים חוזרים. קחי בחשבון שניתוח חוזר עשוי לאכזב אותך מבחינת התוצאה הסופית של הירידה במשקל, זאת משום שכבר עבר תהליך של ניתוחים ודיאטות. הגדלת הסיכוי שלך להצלחה תלויה גם בבחירת ניתוח עם תוצאות ודאיות יותר מהבחירה שלך בשרוול קיבה.

רוייקו

אופירA

New member
מנהל
מבולבלת עד ייאוש

כי את חושבת שאת צריכה לקבל החלטות שאינך מסוגלת לקבל.
זו בעיה שכולנו נתקלים בה בחיים - שאנו חושבים שאנחנו צריכים לנהל את העולם. לפחות את זה שלנו...
אבל אנו לא מסוגלים.
ואנו צריכים לעשות רק מה שאנו מסוגלים, ולא יותר מזה.

את לא מסוגלת להחליט אם בפרטי או בציבורי? אין בעיה. ברור שאין לך אפשרות להחליט, ואין לך ניסיון שיגרום לך להיות בעלת דעה.
אז התייעצת, ורוב הדעות שקיבלת משכו לכיוון ציבורי.
אז גמרנו - זו ההחלטה שלך, ואם לא תהיה סיבה אחרת לשנות אותה (כגון שיקול של מנתח או של תורים) אז תלכי עליה בלי לחשוב יותר מידי.
כאשר אין דרך לקבל החלטה, עושים גם אנ-דנ-דינו.
בדרך כלל, כל אדם שיתייעץ, וגם ירשום יתרונות וחסרונות מול העיניים בטבלה, ייראה כיוון מסוים שדעתו נוטה אליו יותר, ועליו הוא צריך ללכת.
וודאות ושליטה על המציאות אין לנו ולעולם לא תהיה. וגם לא צריכה להיות כמובן, אפילו שכמה מדענים מנסים להתנגד לזה כבר אלפי שנים, מאז מגדל בבל לפחות.

בכל נקודת התלבטות בתהליך תעשי את זה וכך תתקדמי בתהליך.
אם יש בעיות עם קופ"ח תכתבי לנו, וניכנס בה...
. ברצינות, לכולם יש בעיות עם קופ"ח בתהליך, כי לא יודעים שם להזרים את זה בשום צורה. אבל בסוף כולם התגברו על כל הבעיות. גם את.

למעלה