ניתוח שרוול בכפר סבא במאיר

Maor2804

New member
ניתוח שרוול בכפר סבא במאיר

מישהו עשה ויכול להמליץ או לא להמליץ ??

ליבי3617

New member
לא מכירה את המנתחים של מאיר

שמעתי שד"ר לנדאו ניתח טבעת לפני כמה שנים.
יש שם מרפאה להשמנת יתר אם אני לא טועה. עם קבוצות וכו'.

Maor2804

New member
השאלה היא

השאלה היא כמה באמת זה חשוב מי המנתח...הרי כולם עושים את אותו הניתוח ואת אותו ההליך.פשוט לשם יש תור הכי מהר דרך הקופת חולים

ליבי3617

New member
יש כאלה שחשוב להם

רוצים מנתח ותיק שיש לו שובל משורוולים מרוצים אחריו.
אם זה לא משנה, למה שאלת? מבחינת בית החולים?

קוביd1

New member
חשוב מאוד מי מנתח אותך

מתפלא על האמירה שלך מה זה חשוב מי המנתח .אצל מי תרצי להינתח ע,ל ידי רופא שזה הניתוח הראשון שלו בתור רופא עצמאי ,או אצל רופא מנתח בעל ניסיון שיש אחריו היסטוריה מכובדת וטובה של הצלחות ,למה לך להיות שפן ניסיונות ,הניתוחים האלה לא פשוטים ויכולים להיגרם לך נזקים עצומים שאת לא מתארת לעצמך , עד כדי מוות כתוצאה מפישולים ,ותאמיני לי יש הרבה מקרים כאלה ,גם אצל רופא בכיר יש טעויות אבל במידה הרבה יותר פחות מאשר אצל רופא מתחיל.
אם יש לך אפשרות תבחרי את הרופא הכי טוב ,אפילו בפרטי .

תחשבי על זה .
גמר חתימה טובה .

קובי

Maor2804

New member
אני רק אומרת

אני רק אומרת שזה לא כמו פעם היום כמעט לכל הרופאים יש ניסיון רב בניתוחים האלו כי הם מבצעים עשרות אם לא מאות כאלו בשנה ....ולכןברור שאני לא אתן לאיזה מתמחה לנתח אותי אבל האם זה באמת חשוב לאיזה כירורג מומחה ללכת ? לא נראה לי....

קוביd1

New member
את טועה ובגדול

לא לכל הרופאים יש אותו ניסיון בניתוחים האלה ,לא כולם מבצעים עשרות ומאות ניתוחים ,יש מספר מנתחים מובילים ועדיף שהם ינתחו אותך
ככה אני הייתי נוהג ,באם יש לי את האפשרות .

קובי

אופירA

New member
מנהל
האמיני לי שגם בבישול כולם עושים את אותו ההליך

וגם בעסקים. וגם בחינוך ילדים.
אפילו בתכנון רצח...
אז למה לא כל אחד מצליח? במה זה תלוי?

בכל דוגמה שהבאתי את יכולה לראות את ההקבלה לנושא הניתוח. ההצלחה תלויה בסיוע משמיים (מה שבשפה אחרת נקרא "מזל"), תלויה בכישרון ובאינטואיציות של המנתח, בניסיון הרב שלו, בסביבת העבודה שלו, וכד'.
ואת ההבדלים המשמעותיים רואים בשטח...

את מוכנה לקבל כל אחד כטבח? לעשות עם כל אחד עסקים? ללמוד מכל אחד חינוך ילדים? לקרוא כל ספר שמוצע למכירה בחנות הספרים (הרי בכולם יש אותיות ומילים!)?

לכן חשוב שתשאלי את הרופא איתו את נפגשת במאיר, מי המנתח שיבצע בידיים שלו את הניתוח, והאם משתתפים בניתוח רופאים מתמחים.
ואז תבואי עם השם של המנתח, ונשמע מה הניסיון של האנשים כאן עם העבודה שלו.

shilgiya

New member
מאיר

להבנתי במאיר המנתחים הם ד"ר שוורץ בכירורגית א שיש לו הרבה נסיון, אם כי עד ללפני כמה שנים היה עושה בעיקר טבעות
וד"ר ענבר בכירורגית ב שיש לו כבר כמה שנים של נסיון וסיים התמחות באחת המחלקות המבוקשות בארץ

מבחינת תנאי אשפוז וכל מה שקשור לאחרי הניתוח, אני חושבת שמאיר די טוב, תנאי אשפוז הרבה יותר טובים מבלינסון למשל
וכל ניתוח בבית חולים ציבורי יש בו מתמחים ולעיתים רבות סטודנטים, ככה זה כשבית חולים הוא אוניברסיטאי, הוא מקבל יוקרה ואיכות אבל חייב גם ללמד, אבל על כל ניתוח כזה יש גם רופא בכיר אחד או שניים

Maor2804

New member
הכירורג

הכירורג שהייתי אצלו הוא דר טיומקין שהוא אמר לי שהוא זה שמנתח במאיר.מהרופאת משפחה שלי הבנתי שהוא רופא מעולה ומומחה והרבה שנים בתחןם

אופירA

New member
מנהל
הבנתי ממישהו שכתב פה

שד"ר טיומקין אינו מומחה בבריאטריה, אלא מומחה לכירורגיה כללית...
אולי כדאי לברר את המידע הזה?

אף אחד לא אומר לך מה לעשות. לא מתווכחים איתך.
הדעה שלנו פה היא שצריך לפנות לכירורג שמומחה מאוד בניתוח שאת רוצה לעשות, ושמומלץ על ידי המנותחים שלו.
אין פה הסכמה לדעה שלך שלא משנה איזה כירורג, ושהיום הרבה מומחים בשרוול.
אבל את מחליטה מה שאת רוצה לעשות. אף אחד פה לא מחליט בשבילך. תחליטי מה שמתאים לך.

בן דודי ואשתו-וחבר של המשפחה נותחו שם

והם מאוד מרוצים.

למעלה