ניתוח...

monicaz dude

New member
ניתוח...

שלום דר. וסרמן וכל החולים... אז ככה... יש לי איזה ידידה שעכשיו גיליתי שהיא חולה בקרוהן... היא חולה בסביבות השנתיים...והיא כנראה עוברת ניתוח השבוע... אמממממ... אז רציתי לשאול כמה שאלות לגביי ניתוח כזה..! - מה זה הניתוח הזה? זתומרת - איך הוא פועל? - מטרת הניתוח זה להרדים את המחלה....(או משו כזה...)... אז לכמה זמן הוא משפיע (אני מאמין שאצל כל חולה זה אינדיבידואלי אבל בערך...)? - מה זמן ההתאוששות? ו... זהו בערך... תודה רבה! בריאות

עומר173

New member
על איזה ניתוח מדובר?

שאלת שאלות, אבל שכחת לציין את הפרט הכי חשוב על איזה ניתוח מדובר, מפני שלחולי קרוהן יש כמה סוגי ניתוחים כשכול אחד מטפל בבעיה אחרת- למשל: פתיחת היצרות במעיים, סגירת פיסטולה, כריתת חלק מהמעי החולה ועוד.. העיקר הבריאות!!!

מסכים עם עומר

יש מספר סוגי ניתוחים חשוב להיות על אימורן לפני הניתוח וגם לאחר הניתוח זה מפחית סיכון להתלקחות בהצלחה לחברה!

monicaz dude

New member
תודה..

לעומר ולדר. וסרמן.. ברירתי עם הילדה והניתוח עליו מדובר זה ניתוח לכריתת החלק החולה במעי... נ.ב היא עוברת את הניתוח מחר אז בהצלחה!

עומר173

New member
ניתוח לכריתת מעי חולה

הניתוח שעליו אתה מדובר, זה ניתוח שבו כורתים את חלק המעי החולה ולאחר שכשלו הניסיונות בתחום התרופתי והשמרני. הניתוח דורש אישפוז של 5 ימים (או קצת יותר) שבמהלכם נוקטים בדיאטה נוזלית (או TPN?) מפני כשנוגעים במעי (במהלך הניתוח) הפעילות שלו משתתקת לתקופה וחוזרת לאחר כמה ימים. לאחר האישפוז הקצר משוחררים הביתה. כמו כן, קיים הבדל משמעותי עם הניתוח מבוצע בשיטה לפרוסקופית או רגילה. רק בריאות ובהצלחה!!!

בהצלחה בניתוח

מקווה שהיא על אימורן לא תמיד הכל הולך כל כך קל כמו מה שעומר כותב- אבל אני מתפלל לטוב

monicaz dude

New member
תודה רבה...

הניתוח עבר טוב וכרגע היא מרגישה יותר טוב...! אבל זמן יגיד אם הכל טוב ... עידו

למעלה