ניתוקים באינטרנט והפסקות רגעיות ב- multiroom של yes

shoki222

New member
ניתוקים באינטרנט והפסקות רגעיות ב- multiroom של yes

שלום,

אני בתשתית בזק והספק הוא הוטנט. המהירות 100 מגה ובפועל 85.

יש לי אינדיקציות שכל הזמן יש לי נתוקים באינטרנט. האינדיקציות הן סדרה של שירותי ענן, כגון גוגל דרייב, one druve וכו...אשר להם אייקונים בתחתית המסך- הם רצים ברקע ומסנכרנים את התקיות כל הזמן לענן. האייקונים הללו לפרקים עוברים למצב לא מקוון וחוזרים לאחר כמה זמן של חיבור האינטרנט מחדש. לעיתים גם המחוון של ה- wifi מראה ניתוק.

בנוסף, אני מינוי יס ויש לי ממיר בכל חדר(5) והממירים מקבלים קישורית אינטרנט דרך הקופסאות הללו הקטנות של יס המעבירות אינטרנט על כבי הקואקס בין החדרים. אני רואה מדיה דרך שירות המולטירום של יס ולא ניתן לראות מדיה ברציפות יותר מ 10-20 דקות, תמיד מתרחש ניתוק ויש להתחיל בצפיה שוב.

אשמח להתייחסותכם לשתי הנקודות הנ"ל.

rafid1

Active member
מנהל
ניתוקים

באיזה נתב מדובר? הניתוקים קורים גם במחשב שמחובר קווית למודם/נתב של בזק?
בדקת במודם את רמת האות/רעש במסך ATM/DSL? תעלה את הנתונים. עדיפה בדיקה ישירה מול בזק/166.
יש פילטרים לכל הטלפונים הקויים (אם יש עדיין כאלו...)?

לאחר כל זה - אכן מתחילים לחשוד בYES... אולי יכנס מישהו עם יותר נסיון איתם. אגב, מה הם אומרים?

shoki222

New member
תודה לתשובה: הנתב הוא של בזק 2610, אין לי מחשבים בחיבור קווי

במודם לא בדקתי את רמת אות\רעש. יש פילטר מרכזי לדירה. בזק עשו עבודה יסודית בכך שהצליחו לתת לי את המהירות 85 מגה על התשתית של ה- 100. אני אנסה לבדוק מול 166 את נושא הרעש (לזה התכוונת?).
&nbsp
אך אני נכנס לממשק של הנתב?
&nbsp
&nbsp

shoki222

New member
גלשתי לתוך המודם

אבל לא מצאתי הגדרה בנתב (שהייתי בתוכו) לנושאי ייחס אות לרעש.

rafid1

Active member
מנהל
בזק יועלו לראות מהצד שלהם

ניתוקים באלחוט יכולים להיות ממליון סיבות, וכדי לודדא אם זו הסיבה אתה חייב בדיקה בחיבור קווי. חשבתי שYES נתנו לך תשתית עם מתאמים ע"ג הקואקס שלהם.

shoki222

New member
אני אעלה מול בזק ואברר מול יס על המתאמים

תודה לתשובותיך עד כה

למעלה