ניתוקים בלתי פוסקים בעת הורדת טורנטים

op77777

New member
ניתוקים בלתי פוסקים בעת הורדת טורנטים

שלום,
יש לי בנדל של בזק + בזק בינלאומי מהירות עד 40MB עם נתב NETGEAR VEGN2610 של בזק.
משתמש במחשב נייד באמצעות WIFI וכבר תקופה ארוכה שכל פעם שאני מוריד קובץ ולא משנה איזה גודל באמצעות תוכנת bittorrent הרשתות נעלמות והאינטרט מתנתק כאשר הפתרון כדי להחזיר את האינטרנט זה ביצוע כיבוי התחלה למחשב וחוזר חלילה.
עוד כמה נתונים:
1. זה קורה לא רק במחשב אחד אלא גם במחשב נייד אחר.
2. שאני מבצע את אותן פעולות במקומות אחרים עם רשת WIFI שונה, לא מתרחש אפילו ניתוק אחד !
3. בזמן הניתוקים, אני שם לב שבכל המכשירים הסלולארים, הרשת עדיין קיימת ועובדת ולא מנותקת !
מה לדעתכם הבעיה, בבזק החליפו לי כמה פעמים נתב ואף היה טכנאי בבית כמה פעמים שאמר שאין בעיה בקו.
האם יכול להיות שיש בעיה עם הספק שמנטרל הורדות כאלו ?

תודה !

sehu

New member
נשמע לי כמו בעיה במודם/ראוטר, אבל נסה תוכנת BT אחרת

wizard8

New member
תגדיר מס' חיבורים נמוך מאוד ובדוק במצב זה

אם לא יהיו ניתוקים תגדיל בהדרגה.
יתכן והראוטר שלך לא מסוגל מסיבה כלשהיא להתמודד עם מס' חיבורים רב (בדוק אם הוא לא מתחמם יתר על המידה)

rafid1

Active member
מנהל
הורדות בWIFI - זה לא ממש שיטה מוצלחת/מומלצת!

תעבור לחיבור קווי במחשב הורדות יעודי, וכל הבעיות האלו - יעלמו...

eladts

New member
כמו שזה נשמע, לא בטוח שהבעיה היא WiFi

נראה שמנגנון ה-NAT בנתב שלו מוגבל ומתקשה לעמוד בקצב כשמחשב אחד פותח מספר רב של חיבורים. יש סיכוי שאותו הדבר יקרה גם בחיבור קווי.

op77777

New member
השבוע עשיתי כמה נסיונות ...

והגעתי למסקנות הללו:
1. אני מאבד את הרשת לא רק שהביטורנט פתוח.
2. איבוד הרשת - כלומר המחשב לא מוצא יותר שום רשת אלחוטית בסביבה וכאמור הפתרון להחזיר את המצב לקדמותו, זה RESTART וכך חוזר חלילה.
3. מעבר לכך - בדקתי את אותם שימושים ברשת אלחוטית במשרד + שני בתים שונים, המחשב עבד שעות, הוריד והעלה קבצים גדולים ... ולא היה ולו ניתוק אחד !

אני כמעט בטוח שזה משהו שקשור לספק או התשתית ביית + נתב, רק בזק לא עולים על זה ... וייאמר לזכותם שהחליפו לי נתב ללא עלות כבר כמה פעמים ללא ויכוח למרות שלא נראית תקלה לעין.
אותי בכל אופן זה משגע.
לגבי פתרון קווי = לא אפשרי מבחינה מעשית בבית שלי.
תודה.

למעלה