מלא פעמים...
עם אחי האמצעי שהוא הכי "קרוב" אלי,היו לי הרבה מצבים לא נעימים, הוא לא התיחס אלי בכבוד וההערכה המגיעים לי, נפגעתי ממנו כי דוקא הוא האחרון שצריך להתיחס אלי ככה,ועוד אחרי כל מה שעשיתי בשבילו בזמן האחרון (מה לא...) ניתקתי ת'קשר כמה פעמים וכל פעם הקשר חזר אחרי דיבורים עם קרובי משפחה שלחצו עלינו לחזור לקשר(כי זה מוזר להם שפתאום אנחנו לא דבוקים אחד לשני)או שאחרי שבוע-שבועיים הוא התקשר ואז לאט לאט הקשר חזר...עכשיו אנחנו שוב לא בקשר,על כל דבר קטן אנחנו מנתקים קשר....שבוע שעבר הוא קרא לי לבוא אליו לראות איתו משחק כדורגל(הוא אוהב מכבי, והוא רצה עזרה בעידוד....)רוב הזמן היה די בסדר(לא משהו אבל...)למחרת התקשרתי אליו בצהריים,הוא לא ענה ולא חזר אלי,ועד היום אנחנו לא דיברנו,גם לא בליל הסדר....אני כועסת עליו שלא טרח לחזור אלי והעיקר כשאני לא עונה הוא כועס עלי ולא מתקשר יותר! ה"פנטזיה" שלי בקשר אליו היא שהוא יחזור לאהוב אותי מאוד כמו שהיה פעם....שיהיה אכפת לו ממני לשם שינוי,ולא יעביר את כל הקשר הזה לידיים שלי ויבנה על מפגשים משפחתיים כדי להשלים(למרות שגם זה לא קורה,אנחנו לא מתקרבים אחד לשני כאנחנו מתראים אם לא השלמנו לפני כן בטלפון).