ניתוק פתאומי

ניתוק פתאומי

בניתוק פתאומי נקרעת ממני לא יכולה לתאר לך מה עבר במחשבותי רציתי לפחות להיפרד אך נימפות הגורל אינן נותנות לי הרשות נלחמת בהם בלהבת אצבעותי מעבר אלפי רסיסים בינאריים אני רוצה לראות אותך, להגיד שלום ודי אך לפני חורבן, חושך גדול ומנוכר הדממה והשחור המחריד ואתה שנקרעת ממני, חושבת... האם תחכה ?! בסיומה של המלחמה בגורל אכזר ומר קיבלתי חיוך אחד ממך חתכת את הדממה והבנת... אני שלך

מנו

New member
רומנטיקה איכותית....לילית

יקירתי ,הינה נפלה בחיקי ההזדמנות להחזיר לך פירגון הגון את כמובן ראויה לו כל-כך. אהבתי. (האם הכונה לרומן שהחל בצ`אט אם הבנתי נכון, זה מאוד רומנטי בעיני ומרגש....) נהנתי לקרוא תודה לך לילית

הקשתית*

New member
ענבלוש...

הייתי צריכה לקרוא שוב את שירך... בתחילה,דימיינתי לעצמי קריעת תינוק מאמו, והכאב קשה מנשוא. בכל קריעה מדבר אהוב, הדממה ,שאחרי, אכן שחורה ומחרידה היא. ובסיום,היה צליל של תקווה בשירך, על אף הגורל האכזר, היתה השלמה בחיוכך המעודד... כעת ,את מדאיגה אותי ,יקירתי :))

:)

את כל כך נפלאה וחובקת אל נא תדאגי לי יקירה השיר הזה מוקצן פי... מהמציאות ואני תמיד עם החיוך :) תודה לך ! תגובתך ריגשה אותי מאוד במיוחד שתיארת את ההרגשה של קריעת תינוק מאמו צימרר אותי... ענבל

תודה לך חבר :)

אגב אגלה לך סוד... השיר נכתב למישהו מהחבר`ה אבל אסור לו לדעת חחח אוהבת אתכם, את כל הקבוצה וכמובן אותך ענבל

שון33

New member
טוב מאוד

ככה ככה ככה בדיוק איפה שכואב שם זה מתקרב לקרום שמפריד עם `` האמת`` ושם הם מחכים כולם, אלה שהיו ואלה שאינם כל כך חזק את כותבת... צריך שכולם יקראו...ויבינו... תודה ק.ב.

מפתיע...

קודם כל רציתי לציין שאתה יודע לגרום לבנאדם להמשיך לסיים שיר נסחפתי עם השיר וקראתי אותו כמה פעמים הוא הכניס לי משהו לחשיבה ואולי בהזדמנות ארשום לך שיר בתגובה אבל איני רושמת שירים כמו שהייתי כותבת בעבר... היום אין לי כל כך הרבה זמן כי אני תלמידה אבל כשיש לי זמן אני כותבת..לא מבטחיה אבל אשתדל.. בכל אופן שיר טוב מאוד..נותן רגש...

תודה לך חמודה :)

רק תיקון קטן אחד ;) אני בת ולא בן נעים מאוד שמי ענבל :) והייתי רוצה שתכתבי לי את השיר ההוא שדיברת עליו שוב תודה...

תגובה...

היי ענבל זה לא שהייתי רוצה לכתוב לך..רק יש שני בעיות קטנות 1. השיר לא גמור 2. אני צריכה למצוא אותו..תראי את החדר שלי ..אח``כ נדבר :0)

למעלה