ניתוק קשר בין אחים ואחיות

ניתוק קשר בין אחים ואחיות ../images/Emo88.gif

אבא שלי ואחותו- דודה שלי, לא מדברים הרבה זמן ומאוד קרירים אחד לשני, כי הם רבו בעקבות ירושה שהשאיר סבא שלי, שכללה בין היתר תמונות שהם לא הצליחו לחלק בינהם, כי כל אחד רצה את התמונות שהשני רצה. דודה שלי כן רוצה להתקרב, ואנחנו מנסים לשמור איתה על קשר, אבל אבא שלי מאוד כועס עליה למרות שעברו כמה שנים מאז וזה מאוד חורה לי. ניסינו הרבה לסדר את העניינים בינהם אבל הכעס כל כך נורא, שדבר לא עוזר. זה גרם לי לחשוב אם יש משהו בעולם שיגרום לי לנתק קשר לחלוטין עם אחותי או אחי, ואני לא רואה שום דבר כזה. נכון, הם מעצבנים אותי ולפעמים הרבה, אבל מפה ועד לנתק איתם את הקשר- לא מסוגלת לחשוב על זה בכלל. ומה איתכם- האם יש דבר שהוא מבחינתכם קו אדום בל יעבור ע"י אחים שלכם ואם הם יעברו אותו תנתקו איתם קשר
אם כן-במה מדובר

זה תלוי איזה בנאדם את/ה >.<

אני בנאדם שיש לי גבולות מאוד ברורים עם עצמי, ויש דברים שאני מאמינה בהם מאוד מאוד. [ולא,למי שתוהה-אני לא מאמינה באלוהים,אני מאמינה בליאל
] בקיצור,יש אמונות,אנשים ודברים שאני מאמינה בהם המון, כמו הפתגם "אל תעשה לחברייך מה ששנוא עלייך" ואני מאמינה,שאם יש לי גבולות-הגבולות האלו תקפים גם על האנשים שבסביבתי,כך אני
ולכן,אם מישהו עובר את אחד הגבולות,אז אני בהחלט מנתקת קשר. וזה קרה. לפני פחות מחודש זה קרה עם אחי ,ועוד הוא גר בפלורידה... אני לא אציין מה היו הגורמים,אבל כל המשפחה שלי כעסה עלי ואמרה : |הוא רחוק ממך וככה את..הוא לבד ואת פה עם כולם..לא מתחשבת בו..| בסופו של דבר חזרנו לדבר כשראיתי לנכון שלא נחזור על הטעויות -שלנו-. אבל דוגמא ספיצית,אני אתן על דודה שלי..שאני ממש אוהבת אותה. פעם אחת היא קראה לי "בהמה" ואני ממש ממש -ממש- נפגעתי ממנה,כי אני בעולם לא אומרת לה מילים שכאלו. ואז ניתקתי איתה קשר... זה היה ניתוק קשר של בערך חודש, ואפילו בארוחות משפחתיות לא דיברנו... אבל היום הכל נשכח, היא לא קוראת לי ככה כבר המון זמן..
גבולות.

אצלנו במשפחה מדברים על זה הרבה

קרוב משפחה שלי התחתן עם יצור מבחיל שגרמה לו לאבד חלק נכבד מהחברים שלו והסתכסכה עם המשפחה הקרובה, ככה שגם הוא ניתק קשר. אחרי כמה שנים של נתק הוא ניסה לחדש את הקשר עם הדור הצעיר (אני, האחים ובני הדודים), וזה בזמן שהאחים שלו ובני הדודים שלו, ההורים שלנו, לא מדברים איתו. גם לנו זה לא קל כי אנחנו יודעים על הרקע וקצת קשה לשכוח, וגם כי להיות בקשר איתו אומר להיות בקשר איתה שהיא באמת בנאדם מגעיל ואיתנו היא צבועה וזה מאוד מפריע. מה שמתקשר לשאלה שלך, זה שבגלל הסיפור הזה ההורים וסבא וסבתא הודיעו לנו לא פעם שמצב כזה לא יקרה אצלנו, ושחשוב שאנחנו נדבר ביננו על כל דבר שמפריע ונפנה לתיווך שלהם במקרה הצורך. היות שכולנו רגישים לנושא בגלל הסיפור של הקרוב משפחה ההוא, אני מאמינה שאכן זה לא יקרה.

למעלה