ניתוק קשר בין אחים

ניתוק קשר בין אחים ../images/Emo128.gif../images/Emo59.gif../images/Emo128.gif

מה לדעתכם יכול לגרום לניתוק קשר בינכם לבין האחים
האם בכלל קיים מצב/סיטואציה שיביא לניתוק בינכם

יכול להיות אם מישהו מהם יעשה דבר

שיפגע בי או במישפחתי. כמובן מדובר על פגיעה מכוונת. שלא נדע, אני אפילו לא רוצה להעלות על דעתי מצב כזה.

אממ...

האמת, נכנסתי לפה במקרה. בכל אופן, האחים שלי לא מדברים כבר יותר מחצי שנה (אחד בן 20 והשני בן 24- זה שבן 24 מתנהג כמו ילד בן 5). לדעתי, מה שיכול לגרום לניתוק קשר בין אחים: פגיעה באח , למשל- העלבה ללא הפסקה , עיצבון ללא סיבה (תכלס זה בדיוק מה שאחי בן 24 עושה לי, כבר היו מצבים שהפסקתי לדבר איתו אבל זה לא החזיק זמן). אולי למישהו מכם יש פיתרון?

רקאני123

New member
אלול להיות

אני משער שנשים או הרבה כסף דברים ממש חשובים יכולים לפעמים לשגע קצת

ביני לבין אחותי הקשר../images/Emo71.gif../images/Emo48.gif

כשהייתי בת... 9 וחצי (לא לפני כל כך הרבה זמן, בעצם, עכשיו אני בת 14 וחצי), בגלל שהיא עברה לגור אצל אבא וניתקה את הקשר מאמא, ואני ניתקתי קשר מאמא (הורים גרושים, סיפור רגיל). אז במשך חצי שנה+ לא היינו בקשר בכלל בכלל, בגלל זה. בעצם, סיפור די עצוב. אז כן, יכול להיות מצב כזה. (ועכשיו שתינו גרות אצל אמא, בלי קשר לאבא, ויש לנו את הקשר הכי טוב שיכול להיות
)

אני בדיוק נמצאת במצב כזה...

אני ואחי שתמיד היינו צמודים כמו תאומים סיאמים לא מדברים עכשיו(ישנתי אצלו לפני יומיים כי הורים שלי לא היו בבית,אבל לא דיברתי איתו מילה,חוץ מ"לילה טוב" ו"בוקר טוב" לא הסתכלנו אחד על השני אפילו) וזה בגלל שהוא פגע בי(רגשית). אני לא חושבת שיהיה לי קל לסלוח לו,הוא לא רוצה להשלים לדעתי כי הוא לא מוכן שנשב ונדבר,לכן לא רק שיש ניתוק ביני לבין אחי גם אין סיכוי שזה יתוקן...לאט לאט אנחנו נתנתק נפשית אחד מהשני ולא ניהיה יותר בקשר כמעט...כואב,עצוב,מטריד,אבל..מזל שיש עוד אחים(למרות שאיתם אני לא כ"כ בקשר כי אני לא רואה אותם הרבה והם רוב הזמן עם ההורים שלי ולא איתי..)

למעלה