ניתוק

אריקוטי

New member
ניתוק

איך הכי קל לנתק קשר? פשוט לחתוך או להוריד במינון עד שהקשר מתמסמס לו לבד? זה קשר עם אדם בעל חשיבות לא מועטה בשבילי (ולא רק מבחינת רגשות) למדתי ממנו לא מעט הוא נותן לי השראה יצירתית הרבה ידע שאני עוד יכולה ורוצה לרכוש משהייה במחיצתו מה דעתכם?

asian girl

New member
אין הרבה אופציות

במקרה שלך הייתי אומרת שאם תנתקי את הקשר סביר להניח שהוא לא ירצה להישאר ידיד שלך... תראי... נוצרה בקשר הזה תלות מסוימת. את רוצה לחתוך איתו אבל הוא נותן לך השראה יצירתית... תחליטי.. את לא יכולה לשבת על שני הכיסאות.. או שאת חותכת קשר ולא משתמשת בבן אדם וידע שלו וכו' (גם אם הוא מסכים שתמשיכו להיפגש ולהיות ידידים אבל זה לא פאר) או שאת משאירה הכל כמו שזה. איך הכי קל לנתק את הקשר? דברי איתו, שלא ישארו בינכם אי הבנות ותיפרדו בשלום כשכל אחד מאחל לשני הצלחה. וזה כן יכאב לך אבל אם את יודעת למה את עושה את זה זה יכול קצת להקל. בשביל להשיג משהו צריך גם לוותר על משהו. בהצלחה

נימשון

New member
אם הוא חשוב לך אז למה

לעשות את זה מגעיל
תהיי ישרה עם עצמך ואיתו ותגידי לו שזהו נגמר. תאמיני לי שלמרות הכאב הוא יקבל את זה בצורה הרבה יותר יפה מאשר אם תעלמי לו לאט לאט. העלמות כזאת לא מכבדת אותך ועוד פחות מכבדת את הצד השני.

אריקוטי

New member
נראה לי שלא הובנתי נכון

היה ביננו קשר מיני פה ושם והוא גילה שיש לי רגשות אליו וחושב שיכאב לי יותר מדי אם נישאר בקשר (כי הוא התחיל לצאת עם מישהי) אני בטוחה שיכאב לי אבל יכאב לי יותר אם הקשר ינותק לחלוטין במכה

נימשון

New member
זה יכאב וזה יכאב

תראי, הרי חברה שלו (ולא במובן הרומנטי) את לא ממש יכולה להיות כי תקנאי ולא תוכלי לפרגן ולכן הוא לא יוכל לבוא בפתיחות ולספר לך עליו ועליה אז זה כבר מגביל את החברות שלכם. אני חושבת שחברות היא דבר נפלא כל עוד היא יכולה להיות פתוחה ובמקרה שלכם זה לא ממש ככה אז במקומך אני הייתי מעדיפה קצר, ברור וכנראה גם כואב אבל לפחות יהיה לך מאוד ברור מה קורה פה.

magenta73

New member
באמת?

איך את יודעת? כי אם תמשיכו להיות בקשר אולי יש סיכוי, שאולי, פעם, הוא יעזוב אותה וילך אליך??? תחשבי טוב טוב למה את רוצה להמשיך קשר שלא בריא לך. (והוא לא בריא לך, לא חשוב כמה הוא מלמד אותך...) ותעשי את השיקולים שלך. כל עוד את מרגישה אליו משהו, ורוצה אותו, וזה לא הדדי, אין מה להיות בקשר. סתם סבל מיותר.

mika tal

New member
חמודה

הורגות אותי ההגדרות האלה" גורם לי ליצירתיות" , "עושה לי טוב" וכ'ו. אם הוא היה גורם לך לכל כך הרבה טוב פירושו שהייתם ביחד. תפקחי את העיניים. יש לך רגשות אליו, לו למרבה הצער אין אלייך. תני לו ללכת.. את תתקעי בקשר לא בריא, ומניסיון אישי עדיף סוף כואב מאשר כאב בלי סוף.. תשתדלי גם לא לנתח את זה יותר מידיי..

03lior

New member
תשמע טוב לא יצא לך מזה בכלל

לא תרגיש יותר טוב אז למה לדחות תחשוב רע תחשוב על משהו שאתה לא יכול לחיות איתו. וזה מה שיש בא. ככה היא נראית. חפס בה פגם קון ביותר ותחליט זה הדבר הדוחה ביותר. ככה אני עושה. וזה עובד טוב ואני מאוד רגשן. נקודה

למעלה