ניתן להאזין לכל שירי האלבום החדש !

CyberP

New member
בדיוק עמדתי לפרסם

גם באתר הרשמי אפשר: http://web.gunsnroses.com/splash.jsp חוקי לחלוטין, כמובן.

slashon1

New member
אלבום די טוב

את האמת חשבתי שאני אתאכזב אבל טעיתי. האלבום בכלליותו נשמע די טוב. אמנם לא אפטייט אבל הרמה סבירה ביותר. השירים שהכי אהבתי הם: this i love-לטעמי השיר הכי יפה ומרגש באלבום. sorry street of dreams better prostitute גם שאר השירים רובם נחמדים.

CyberP

New member
ברצינות

מי שלא אוהב את THERE WAS A TIME מחלל את הקודש.

slashon1

New member
TWAT שיר בינוני לא יותר מזה

צריך גם להגיד את האמת. רוב רובו של האלבום הוא בינוני פלוס. אין באלבום הרבה הברקות. האלבום הוא די סטנדרטי. זה אפילו לא מתקרב לאפטייט וגם לא לאילוז'נס. אבל יחסית לתקופה ולדברים שיש עכשיו זה אלבום טוב. זה גם הרבה יותר טוב מהאלבום האחרון של וולט. מה שחסר לי באלבום הזה זה ריפעם. אין שום ריף נורמלי. וברוב השירים גם הסולואים לא יותר מדיי מושקעים ועם רגש. בסה"כ כמו שאמרתי כבר אלבום די סביר ושווה שמיעה.

CyberP

New member
ואאו....

אתה טוען שאין מספיק סולואים, ומצד שני השיר עם הסולו הכי טוב והכי ארוך בכל האלבום הוא שיר בינוני? There Was a Time ומדגסקר הם הכוכבים של האלבום הזה. בקלות. Sorry, Prostitute, CD הם מדהימים גם כן. This I Love ו-Riad and the Bedouins הם החלשים.

slashon1

New member
אחי צריך להגיד ת אמת אלבום טוב אבל לא מעולה

האלבום בכללי הוא טוב ודי עדיף על כל מה שמשמיעים היום. אבל זה לא מתקרב לרמה של גאנז הקלאסי. לא אמרתי שאין מספיק סולואים. אמרתי שאין ריפים. אין שום ריף גיטרה נורמלי. אני מאמין שאתה יודע הבדל בין ריף גיטרה לסולו. והסולואים יש סולואים נחמדים אבל רובם בלי יותר מדיי רגש. רק מהירות.

CyberP

New member
זה אלבום טוב

לא יותר ולא פחות. בלי יחסית ל- או בהשוואה ל- זה אלבום טוב בזכות עצמו. חייבים להבין שזאת להקה אחרת רובה ככולה. רק ה-VISION של אקסל נשאר. עם מבצעים שונים. אין יותר ריפים בלוזיים של סלאש וליקים על איי מיינור. אני אוהב את זה מאוד, אבל לא ציפיתי לקבל את זה מהאלבום הזה. ציפיתי לקבל את המוזיקה שאקסל רוצה לעשות, וזה מה שקיבלתי. יש פה ביצועים נפלאים ועבודת גיטרות מדהימה. שוב, רק לשמוע את כל הרבדים במדגסקר או צ'ייניז... דברים ענקיים. הסולו שיש מאחורי הציטוטים במדגסקר, הוא נפלא. הוא לא "סלאשי", אבל לא ציפיתי שהוא יהיה כזה, וזה לא הופך אותו לפחות טוב. הוא מדהים. הסולו של הסוף בTHERE WAS A TIME הוא מדהים ומרגש. יש הרבה טוב באלבום הזה, אני חייב לציין שרוב עבודת הגיטרות היא מעולה. גם תופים. יש שלושה שירים שהם איומים, ברעיון שלהם בכלליות - RIAD, IF THE WORLD, SHACKLER'S REVENGE... סך הכל, אני אוהב את אפטייט וUYI יותר. זה ברור. אבל האלבום הזה הוא באמת מהאלבומים הטובים ששמעתי בשנים האחרונות.

CyberP

New member
פאק

THIS I LOVE אולי השיר הכי קיטצ'י ששמעתי בחיי... אבל חוסר בסולואים מרגשים ומעולים? תשמע את זה!!!

hofri10

New member
לא רע

יש כמה שירים טובים: chinese democracy better there was a time street of dreams shacklers revenge(סתם,שיר מעצבן...) ומה כ''כ טוב בprostitute?שיר חביב,לא יותר... ומדגסקר-שיר איום ונורא...את השאר אני לא ממש זוכר.

hofri10

New member
שמעתי עוד

this i love sorry scraped i.r.s catcher in the rye גם אלה שירים מעולים ואקסל לא נשמע רע כ''כ...יחסית ל-15 שנה שעברו הוא נשמע טוב...

CyberP

New member
מדגסקר אגדי

הקטע עם הציטוטים גאוני. יושב כל כך טוב. חכה קצת כשהאלבום האמיתי יהיה אצלך ביד, ולא הגרסאות באיכות המזוויעה הזאת במייספייס, ואז שב ושמע אותו עם אוזניות טובות. השיר הזה כל כך מלא, זה לא יאמן, כל כך הרבה צלילים ושכבות ורבדים של עבודות גיטרה. עבודה מצויינת פשוט.

CyberP

New member
דווקא מהביצועים הטובים באלבום, לדעתי../images/Emo4.gif

ב"ריאד" הוא נשמע כמו לוויתן פצוע. אבל מדגסקר... אני לא יכול לשבוע ממנו.

צליל בר

New member
כך או כך אני מחכה לדיסק

שהמינוס בבנק יגדל קצת עד עכשיו זה לא הזיק

Slash105

New member
בגדול בגדול

אלבום מצויין מ1001 בחינות. ליין גיטרות מטורף תיפוף ברמה מאוד גבוהה שירים באמת איכותיים וטובים לרמה של היום. אבל זה לא גאנז!. אפילו הקול של אקסל מכון ונשמע שונה בשירים הריפים לא דומים לסטייל שלהם ובכלל שלא נדבר על ליק בלוזי של סלאש. ''The new Guns n Roses'' להקה אחרת לגמרי. בגדול אלבום מדהים אקסל לא איכזב.

למעלה