ניתקלתי בתאור הטיול הבא....

aFish

New member
ניתקלתי בתאור הטיול הבא....

לא ראיתיו בשום מקום אחר (כמו שמצוין שם בעצם!) והאמת אינני יודע כמה זמן זה שם באתר. בכל מקרה....לידיעתכם. היות וזה בחצר האחורית (שלי)....שוה בדיקה. קישור.

shl17

New member
אם כבר אתה שם

אז פארק בריטניה שווה פי מאה ,ואם נשאר זמן וכח אפשר לחתוך לכיוון בית שמש דרך הגבעות (מלא סינגלים) ולעלות בנחל זנוח לשביל הקיסר (שם להתאמן חזק על המעקה)

יורם חן

New member
פיש, מה יהיה, חשבתי שאתה עוקב.....

הינה הודעה ישנה על טיול של גדי ושלי באזור הזה , כולל שידרוג של המסלול למדרגות הקיסר, כמומלץ ע"י שלמה. אפילו השתתפת באותו הדיון

aFish

New member
חשבתי שאני סנילי רק בבית ../images/Emo12.gif

אבל כנראה הזיכרון שלי עובד רק כשיש חפיפה מלאה
בבחינה מדוקדקת אתה השחלת שם עוד קצת עליות לדרך הקיסר
וקטע טכני שאינו מתאים לרוכבים מתחילים שעלולים להדיר רגליהם רק מפחד זעמו של הקיסר. התאור המובא בקישור הוא יותר סולידי ו"עממי" ומתאים לכ-ו-ל-ם ואני ממש מפרגן(
) לתאור הדרך המושקע בצרוף המפה (שיש עליה tool tips לכל נקודות המסלול שבתאור עצמו). נראה לי שמאפשר גישה נוחה גם לאנשים החוששים קצת לנווט בעצמם. בכל מקרה המסלול בהחלט חופף אך לא לגמרי זהה....

רֶשֶף

New member
אני מתחיל להיות מוּ../images/Emo19.gif ../images/Emo12.gif

ה
מגלה בעיות זיכרון חמורות באחרונה. הוא מזכיר לי את דוּגִי (דוֹרִי) מ"מוצאים את נמו". אני מקווה שהוא שותה מספיק.

Sigal Yaron

New member
חברים שעשו את המסלול המליצו בחום

חברים שלי עשו את המסלול הזה על פי ההנחיות והמפה שניתנה שם והוא מומלץ בחום.. קל מאוד לנווט אותו לפי מה שהם אמרו ובכלל, מוצלח ביותר

למעלה