ניתקעתי,עזרה בבקשה.

Spikes Kid

New member
ניתקעתי,עזרה בבקשה.

או קיי אז ככה,אני משחק פוקימון רובי וניתקעתי וזה משגע אותי! אז כמה דברים: אני מנסה עכשיו לעבור את המערה שנימצאת ליד העיר RUSTBORO אבל יש שם אבן כזאת שמפריע לי,מאיפה אני משיג את הTM שעוזר לי לישבור אותה? עכשיו מהצד השני אפשר להגיע לעיר רק עם אופניים,איפה לעזאזל אני קונה אותם?! אתם יכולים גם ליזרוק סתם הערות שיעזרו לי במשחק,כמו איפה יש כל מיני דברים נדירים. תודה מראש מאי.

CibiHeart92

New member
לגבי אופניים

יש בעיר של מכון החשמל חנות אופניים, דבר עם המוכר פעם אחת ותקבל אופניים חינם, דבר עם המוכר פעם שניה והוא ישדרג לך אותם, דבר עם המוכר פעם שלישית והוא יחזיר אותם למצב נורמאלי...זהו ^^

קטרפי

New member
זה לא ממש נכון ../images/Emo110.gif

יש 2 סוגים של אופניים, שניהם שידרוג של הסוג הבסיסי שמופיע במשחקים היותר ישנים) mech bike - אופניים מהירים, שיכולים לנסוע על אבנים מתפוררות שמפילות אותך למטה, ובגלל שאתה נוסע כול כך מהר אז אתה לא נופל. (אבל אסור להפסיק לנסוע אחרת אתה נופל) חוץ מזה הם יכולות גם לנסוע למעלה במגלשות של חול, שוב בגלל שהם מהירות acro bike - אופני פעלולים, אפשר לנסוע איתם על גלגל אחד ולקפוץ עליהם. איתם אפשר לעבור גשרים לבנים צרים כאלה. וחוץ מזה אתה יכול להחליף אופניים בחנות מתי שאתה רוצה

יש לי גם שאלה,

עם משהו לא מובן בשאלה שלי אז זה כניראה כי אני עייפה עכשייו קמתי טוב האלה היא:נכון שאני עוברת את המכון הראשון פאקינג יש מערה ויש שמה 2 אבנים,מה עושים אני מיתפגרת """",""",""",אה סליחה נירדמתי,איך עוברים אותם,יש לי TM כמו שיש לג'אודוד אצל רוקסן או איך שלו קוראים לה. ועוד שאלהה,אני לא רוצה לפתח את טריקו שלי,אבל אני חוששת שהוא לא ילמד עוד מיתקפות.

קטרפי

New member
את לא יכולה בשלב הזה ../images/Emo110.gif

את האבנים תוכלי להזיז רק בשלב יותר מתקדם במשחק. בקשר לטריקו, הוא לא ממש משתנה מתי שהוא מתפתח (יש פוקימונים שכן משתנים נניח לומדים לעוף ודברים כאלה, אבל טריקו לא) אז אם את לא מפתחת אותו, אז הוא אפילו ילמד את המתקפות שלו יותר מהר. חוץ מזה שהמפותחים שלו מכוערים

למעלה