'ני חושב/ת ש...

'ני חושב/ת ש...

אוקי זה הולך ככה: כל אחד אומר מה הוא חושב על הדמות שהוא אוהב ושהוא שונא P: אבל צריך על כול דמות להגיד דבר רע ודבר טוב אוקי למשל 'ני דמות ש'ני אוהבת נאראקו:הוא בישי*.* יש לו תחפושת של בבון וזה מפגר! דמות ש'ני שונאת קאנה: היא כזו מעצבנת היא לא מדברת! היא מגניבה לפעמים P: הינהבבקשה לשתף פעולה זה דבר מגניב!

love Jay

New member
אמ...

דמות שאני אוהבת זה סאשי: הוא בישי לאלה!!אבל הוא גם אדיש וזה הורג אותי!!(אפילו שהוא על סף גסיסה הוא אדיש) דמות שאני שונאת זה קאגורה: היא סתם מעצבנת ונדחפת לקטעים שלא שלה...אבל היא יפה...

על אינו

אני אוהפת אותו כי הוא בישי חתיך פרי קשוח ועדין. והוא פשוט מושלם .(יש עוד מליון סיבות אבל נעזוב אותן עכשיו) אני פחות אוהפת אותו כי יש לו קראש רציני על קיקיו. קאגומה אני אוהפת אותה כי היא נחמטע כזו,עם חץ וקשת מגניבים ואני שונאת אותה כי היא פקצה רצינית. וכי אינו נמשך אליה

לא ככה מקפיצים. ככה כן

מריך או עשרה תווים או לפחות אמוטיקון אחד הבנת אם את רוצה להקפיץ תעשי ככה או משו. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

עכשיו אני ^^

נראקו - דבר טוב: מרבה לחשוף את פלג גופו העליון, מה שמאכזב למה הוא לא פועל כך גם לגבי החלק השני
דבר רע: הוא כזה ילד שמנת ^_^ הוא תמיד מקבל מה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה, ועוד עושים את זה למענו (למרות שאין הדבר הזה כל כך רע ^^) קאגורה - דבר טוב: היא כזאת סקסיתתתת והלבוש שלה כל כך יפה, והעיניים שלה מדהימות, ויש לה קול ערב לאוזן, היא רעה כזאת ויש בה תמיד נימת ציניות שכובשת אותי כל פעם מחדש
דבר רע - היא חייבת להפסיק לברוח על הנוצה שלה XD כל פעם, באמצע קרב שמגיע לסופו המכריע, היא פשוט מצחקקת ועוזבת. אין לי דמויות שנואות ^_^

אז ככה

בישי זה הרכב מילים של "בן, ו"נשי". בישי = בן נשי. כאשר לבן יש יופי נשי כזה. או במילים אחרות, אם הפרצוף שלו לא דורש אונס (כפי שהזכרתי כאן בעבר) הרי לך שזהו לא בישי אמיתי ^^

Bakura

New member
זה צרם לעיני כל כך שלא יכלתי לא...

... להגיב, מה שיגרור עכשיו תגובה שלי בכל נושא >_>; בכל מקרה, ממש _לא_ בישי זה קיצור של בישונן, שביפנית משמעו "בן יפה". ולכל אחד יש הגדרה משלה לבישי. אין לי פה תמונות מהמחשב של אחותי, אבל אני אביא כמה בישים שהם כל כך סאמא שפשוט אי אפשר לנסות אפילו לחשוב לאנוס אותם.

כשאני שאלתי מזה בישי

התשובה שקיבלתי, היא שבישי זה בן נשי. אז אם צדקתי או לא, אני לא יודעת. בכל מקרה, בישונן, זה לא מתקשר ליאוי ושונן איי?

Bakura

New member
כה, כי בישים עושים שונן איי ויאוי.

... ובישים הם בדרך כלל נשיים... כי זה מה שגורם להם להיות ממש יפים.

ketty the sheep

New member
../images/Emo31.gif

בישונן הוא לאו דווקא דמות שעושה שונן-איי/יאוי, הוא פשוט נער יפה, ולכל אחד יש הגדרה אחרת לזה (אבל באנימה הם לרוב יהיו נשיים במידה מסוימת, כן).

yaeluv

New member
טיהי! היום חזרתי מהכנרת ושם (מרוב

שיעמום) ציירתי את מירוקו נוגע לאינו..עכשיו רק אחרי שציירתי החלטתי שהם אינו ומירוקו אז הם בכלל לא דומים לעצמם...אבל נסלח לראש לי..חח..הציור אצל יערה..אני צריכה לקחת ממנה ולסרוק..אז אני ישים בפורום..

YaAr0nEt

New member
טיהי!

את רואה אפילו את חושבת עכשיו שזה לא דומה אבל זה ממש מצחיק...

למעלה