ני משפשף עייני ולא מאמין....

navig8tor

New member
ני משפשף עייני ולא מאמין....

טיסת הדגל של אלעל ללונדון, אלעל 315 מבוצעת ע"י אחד ה"עציצים" שהוסב חזרה לתצורת נוסעים.אלעל צועדת אחורה?

שני דברים

א. הרבה פעמים ה-742 טס את הקו הזה כבר שנים - אך לא באופן קבוע. ב. נתת תמונה של טיסות מטען של אלעל :p

navig8tor

New member
30 שנה טסו איתו ללונדון,לא מספיק?

הבה נתקדם לדור הבא!,כבר התחילו,אז מה קרה?

אלעל מציבה מטוסים לפי מס' הנוסעים

ולא לפי שנת הדגם. וכמובן שזה לא דבר אחיד - יש לשם גם הרבה טיסות עם 762, EAJ, 772, 752 וג'מבו. אין משהו אחיד לחלוטין ומנסיון עבר - זה תקף לגבי כל הקווים.

HELLAS

New member
navig8tor יקירי

אתה מאוד צודק ! אני זוכר משנות חיי בלונדון, איך הייתי כל כך שמח כשאלעל התחילו להפעיל את ה- 744 ו 777 וחשבתי לעצמי "או, הנה סוף סוף אל על מתקדמים" בעיקר אחרי טיסותי בעציץ האמור לעיל........... אבל, כנראה שאכן הם החליטו לחזור אחורה..... אני רק יכול להצטרף לתחושת האכזבה שלך העיקר שהם עושים אל על ומעבר........

eagle701

New member
טוב שמעו אם אתם רוצים אתם מוזמנים

לקנות או להשכיר לאלעל עוד מספר מטוס 744 ו772 שיטוסו ללונדון לאלעל אין כלכך הרבה כסף... ראו את הELS החדש שלהם הוסיפו רק אחד לצי כי זה מה שהיה באפשרותם בינתיים הטיסות נערכות כמו שדור אמר לפי מספר הנוסעים למה שאלעל תיקח 744 מטיסה יומית לניו יורק כשהטיסה לשם מלאה לטיסה ללונדון כשהיא לא מלאה? בגלל זה גם נותנים ל767 ול757 לטוס לשם ול742 כשממש אין ברירה...

Refael30

New member
האם אלעל מפעילה ....

האם חברת אלעל מפעילה עוד היום את ה 707 שהיה להם ? מטוסי ה707 הופעלו בין השנים 1966-1982. בנוסף למטוסי ג'מבו ,אבל איפה הם היום ? ומדוע לא להפעיל אותם עוד ?

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifאיך ראית את ה"עציץ ב 10.15?

הפושבאק שלו בוצע ב10.40 (איחור) זה מבשר את סופו של AXQ סופית. המטוס הוא קומבי שהוסב לנוסעים וטס (להערכתי) את הבכורה כנוסעים השנה היום. זה היה AXH שצבעו השנה את זנבו(סופו כמטען?) דוקא המריא חלק.

navig8tor

New member
מזה איך ראיתי את 4xaxh ?

הוא היה מחובר לשרוול בדלתא 9 כששאלתי מישהו לאן הגרוטאה טסה?אמרו לי, לונדון.לעומת זאת ראיתי של 4xaxq חיברו עוד מנוע(עכשיו יש לו שניים)והוא משמש כ"דוגמן בכיר" לתוכניתו של יורם גאון שתשודר ממוסך אלעל ביום שישי הקרוב.

Matan103

New member
תשובה

חלק הועברו לחיל האוויר, חלק נגרסו וחלק הושמו ב"בתי קברות למטוסים" בארה"ב. לא יודע את המספרים בידיוק. אגב, התפרסמה פה תמונה לפני חודש בערך שרואים בה 3 או 4 מטוסי 707 של אלעל זרוקים בארה"ב, אשמח אם מישהו ימצא אותה. בעקרון, לא משתמשים בהם כי כבר אין חלפים, המערכות בהם ישנות, והתפעול נעשה ממש יקר..

g i l g

New member
אלעל עושה מה שמתשלם לה..

וכנראה לא לרווחת הציבור. מה כלכך רע לטוס ב742? AF1 זה 742

MrHankeY

New member
אני לא חושב שיש להשוות

בין AF1 לשום מטוס. ולרקורד אמנם הוא 742 אבל המנועים שלו הם של 744

skylane

New member
בנוסף כדאי לציין

שיש מדינות שבהן 707 לא נכנס עקה זיהום אויר ממנועיו המיושנים ומגבלת רעש

Refael30

New member
הרישום של המטוסים השתנה .

הנה המטוס הזרוק שם . בואינג 707 של חברת התעופה הלאומית (לשעבר) "אלעל". הרישום הנוכחי: TF-AYF הרישום בעבר: 4X-ATT http://www.airliners.net/open.file/798596/L/

למעלה