נכדה לי נולדה היום בבוקר! שמה:מאיה. אבקש שתברכוה! קולכם הטהור ישמע בעליונים! לכולכם תודתי.
B bilitis New member 9/4/04 #1 נכדה לי../images/Emo95.gif נולדה היום בבוקר! שמה:מאיה. אבקש שתברכוה! קולכם הטהור ישמע בעליונים! לכולכם תודתי.
נכדה לי../images/Emo95.gif נולדה היום בבוקר! שמה:מאיה. אבקש שתברכוה! קולכם הטהור ישמע בעליונים! לכולכם תודתי.
Q qt1 New member 9/4/04 #2 ../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif המון שתשרה השלווה במעונכם מי יתן ויהיו עוד הרבה הודעות משמחות כמו אלה שלך ב מאיה בורכה...
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif המון שתשרה השלווה במעונכם מי יתן ויהיו עוד הרבה הודעות משמחות כמו אלה שלך ב מאיה בורכה...
O One Falling Star New member 9/4/04 #3 מזל טוב../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif מאיה זה שם יפה... המון אושר והמון הצלחההה ו גדול
S subtitles New member 9/4/04 #6 ביליטיס!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo142.gif באמת שיש לי דמעות בעיניים! אני כל כך מתרגשת! אני כל כך אוהבת אותך ושמחה מאוד שהלידה עברה בשלום! מאיה זה בהחלט שם מקסים! המון המון אושר והרבה מזל!
ביליטיס!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo142.gif באמת שיש לי דמעות בעיניים! אני כל כך מתרגשת! אני כל כך אוהבת אותך ושמחה מאוד שהלידה עברה בשלום! מאיה זה בהחלט שם מקסים! המון המון אושר והרבה מזל!
ע עם הפנים אל השמש New member 9/4/04 #7 בילי אהוב, איך שימחת אותי../images/Emo95.gif מזל טוב לך ולמשפחה וגם למאיה. שמאיה תפתח לך דף חדש של שמחה והקלה וכל החרדה והפחד ייעלמו בין-רגע. תראה איזה יצור מתוק וחדש בא לעולם. נשיקות לך מכל הלב, מיכל
בילי אהוב, איך שימחת אותי../images/Emo95.gif מזל טוב לך ולמשפחה וגם למאיה. שמאיה תפתח לך דף חדש של שמחה והקלה וכל החרדה והפחד ייעלמו בין-רגע. תראה איזה יצור מתוק וחדש בא לעולם. נשיקות לך מכל הלב, מיכל
Q qt1 New member 10/4/04 #8 bilitis מודיע../images/Emo124.gif תודה לכולכם מרגש המחשב הזקן שלי יצא מדעתו אין ביכולתי להשתמש בו בתקופה הקרובה מבטיח לתקן ולחזור בהקדם. bilitis
bilitis מודיע../images/Emo124.gif תודה לכולכם מרגש המחשב הזקן שלי יצא מדעתו אין ביכולתי להשתמש בו בתקופה הקרובה מבטיח לתקן ולחזור בהקדם. bilitis
S Scarlett of the wind New member 10/4/04 #9 המון, אבל המון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מזל טוב
ד דולידול New member 10/4/04 #10 מזל טוב לסבא בילי ../images/Emo65.gif מאיה תהיה ברוכה בכל טוב. וסבא המון אהבה. המון מזל טוב
כ כתומית New member 11/4/04 #11 ../images/Emo41.gifלבילי היקר ../images/Emo24.gif מאחלת לך ולמשפחתך ולרכה הנולדת אושר רב ושפע מכל טוב העולם חיוכים וצחוק והנאות רבות בריאות ושלווה והבנה שמכירה בכל הטוב הזה כל שתרצו לו יהי לטוב ובטוב נגיעה של אור וחום ואהבה וחיבוק ענק ממני שמחבבת אותך מכל הלב, מעבר לצגי הוירטואליה
../images/Emo41.gifלבילי היקר ../images/Emo24.gif מאחלת לך ולמשפחתך ולרכה הנולדת אושר רב ושפע מכל טוב העולם חיוכים וצחוק והנאות רבות בריאות ושלווה והבנה שמכירה בכל הטוב הזה כל שתרצו לו יהי לטוב ובטוב נגיעה של אור וחום ואהבה וחיבוק ענק ממני שמחבבת אותך מכל הלב, מעבר לצגי הוירטואליה