............
הם: פיצה פרגו שלום אני: שלום אני מעוניין להזמין פיצה הם: כן ב'קשה, איזו פיצה? אני: פיצה לארג', רבע זיתים, רבע בצל, רבע תירוס ורבע פטריות. הם: אי אפשר להזמין רבע רבע ... זה הכל או חצי חצי אני: טוב אז אני רוצה חצי חצי וכל חצי תחלקו לעוד חצי הם: אי אפשר... אני: למה לא? הם: כי לא ניתן.. אני: למה? הם: כי פשוט אי אפשר, אתה רוצה להזמין או לא? אני: לא תודה. ביי הם: להתראות ------------------------- הם: פיצה האט שלום אני: שלום אני מעוניין להזמין פיצה הם: מה שמך ב'קשה? אני: דור הם: איפה אתה גר? אני: סליחה אבל מה זה עניינכם? הם: כי שנוכל לשלוח לך את הפיצה אני: אני רוצה להזמין פיצה הם: איזו פיצה אתה רוצה? אני: רבע עגבניות, רבע פטריות, רבע זיתים שחורים ורבע בלי כלום הם: מגש של כמה חתיכות? אני: כמה חתיכות יש לכם? הם: 4 , 8 ו- 16 אני: 16 חתיכות? סבבה... אני: הם מגיעות לבד או שצריך לקחת אותן? הם: את מי? אני: את החתיכות הם: לא, השליח מביא את הפיצה אני: מה פיצה? אמרנו חתיכות, לא? הם: ניתוק טלפון ------------------------- הם: פיצה מטר שלום אני: שלום אני מעוניין להזמין מגש של 8 חתיכות הם: זה לא לפי חתיכות אצלנו.. יש רבע מטר, חצי מטר וכו'... אני: טוב אני רוצה 5 מטר הם: 5 מטר?????? אני: כן 5 מטר הם: מה אתה רוצה לשים על זה? אני: בצל, פטריות, זיתים ירוקים, עגבניות, טונה, זיתים שחורים, חצילים ואת החצי השני תשאירו ריק. אני: כמה זה אמור לעלות? הם: 260 ש"ח לא כולל דמי משלוח אני: ניתוק טלפון ---------------------------- זהו נגמר...