נכון או לא נכון

נכון או לא נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

סוס ירוק זה סוס צעיר, שעכשיו התחילו להאלפו
סוס ירוק זה סוס מבוגר, בפנסיה, שלא עובד...
קוליק זה כאב רגליים רציני, שאין לו תרופה..
קוליק היא מחלה די נפוצה של סוסים, כאב בטן.
מרי קייט חובבת סוסים, אך לא רוכבת עליהם...
מרי קייט רוכבת על 2 סוסיה, קופצת והכל.....
לסוסים מותר בהחלט לאכול חטיפים, ולשתות מיץ
לסוסים אסור לאכול חטיפים ולשתות מוגז ומיץ.
אבנים ואספלט מחזקות לסוס את פרסתו עד מאד..
אבנים ואספלט יכולות לגרום לצליעה לפעמים...
רוב הרוכבים הם רוכבי אינגליש בארץ ורק בארץ
אין יותר ופחות, ווסטרן ואינגליש שווים בזה.

זאת פינתי שליייייייי!!!!!!!!!!!!!!!

אבל בכל זאת... סוס ירוק זה סוס צעיר, שעכשיו התחילו להאלפו
סוס ירוק זה סוס מבוגר, בפנסיה, שלא עובד...
קוליק היא מחלה די נפוצה של סוסים, כאב בטן.
מרי קייט חובבת סוסים, אך לא רוכבת עליהם..
לסוסים אסור לאכול חטיפים ולשתות מוגז ומיץ.
אבנים ואספלט יכולות לגרום לצליעה לפעמים...
רוב הרוכבים הם רוכבי אינגליש
בארץ ורק בארץ אין יותר ופחות, ווסטרן ואינגליש שווים בזה.

TauraMan

New member
עונה.. זה שונה משל צאלה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

סוס ירוק זה סוס צעיר, שעכשיו התחילו להאלפו
סוס ירוק זה סוס מבוגר, בפנסיה, שלא עובד... אף אחד.... סוס ירוק זה לאו דווקא סוס צעיר אלא סוס אשר לא עבר אילוף או לא עבר אילוף נכון. סוס "ירוק" יכול להיותת "ירוק" גם בגיל 10
קוליק היא מחלה די נפוצה של סוסים, כאב בטן. אף אחד, קוליק זאת לא מחלה נפוצה, היא קטלנית במקרים מסוימים וכל כאב בטן מוגדר כקוליק אבל עם טיפול נכון ותזונה נכונה של הסוס קוליק לא אמור להופיע.
מרי קייט חובבת סוסים, אך לא רוכבת עליהם...
לסוסים אסור לאכול חטיפים ולשתות מוגז ומיץ. זה לא שאסור, פשוט לא מומלץ, אפשר פעם ב.. משהו קטן.. אבל באמת לבדוק ולהזהר עם זה.
אבנים ואספלט יכולות לגרום לצליעה לפעמים... אף אחד... אבנים נוראיות על קרקע עם אבנים עדיף אפילו לא ללכת... אבל אספלט הוא מחזק גידים ורגליים מ-ע-ו-ל-ה! אבל אסור לעשות משהו יותר הליכה אחרת יש סכנת החלקה.
רוב הרוכבים הם רוכבי אינגליש בארץ ורק בארץ
אין יותר ופחות, ווסטרן ואינגליש שווים בזה. יש יותר רוכבים רשומים לאינגליש מאשר לווסטרן בארץ וזאת עובדה, (700 רשומים לקפיצות עוד איזה מאה פלוס לדרסז' ורק סביבות 300 לווסטרן) אומנם יש הרבה חוות ורוכבים שפועלים בווסטרן במסגרת בלי ביטוח ואישור מההתאחדות... בעולם זה תלוי במדינות ובאיזורים, אי אפשר בדיוק להגיד מה יש יותר....

mkuzi

New member
תשובתי......

1) אין לי שום מושג מה זה "סוס ירוק". 2) קוליק זה כאב בטן של סוסים וזה יכול להיות קטלני. 3) מן הסתם לאנשים אם לב טוב, אהבה לחיות, וכסף יש סוסים אבל אם למרי קייט יש את זה אני לא יודע...... 4) סוסים יכולים לאכול כמעט כל דבר אבל זה לא אומר שזה בריא להם. 5) לרכוב על משטחים קשים כגון אספלט זה לא הדבר הכי בריא ואבנים יכולות להיות ממש מסוכנות אבל לא כל הליכה תפצע את הסוס. 6) אני מניח שהשיויון המספרי הוא אותו הדבר אבל אין לי שום מושג...

צדק8

New member
הצעה

לפי דעתי הקטע של הנכון\לא נכון מצויין רק שאפשר לעשות את השירשור קצת אחר.. ההצעה שלי היא שבמקום שמישהו אחד יעשה כמה שאלות של נכון\ לא נכון מישהו אחד יכתוב שאלה והראשון שעונה לו צריך לכתוב שאלה. ככה יצא שירשור יותר יפה+ ככה זה לא הכי שאווה כי כולם כותבים מה שהאחרים כתבו..וחוץ מזה שסתם אנשים כותבים אותו הדבר אז די מיותר ליותר מ2-3 ילדים להגיב לשרשור

למעלה