נכון או לא נכון?

magic40

New member
נכון או לא נכון?

אני יורדת בהיקפים אבל לא במשקל זה הגיוני?

קארין29

New member
נכון מאוד

גם אצלי זה ככה. יש חודשים בהם אין תזוזה במשקל אבל יש ירידה מתונה בהיקפים באזור הבטן, ירכיים ואגן. במשקל זה מתבטא בשלב יותר מאוחר. כנראה שככה זה אחרי לידה. הרי הגוף לאט לאט מכווץ חזרה את האיזורים שהשמינו - בטן ירכיים וטוסיק, ואת זה הוא עושה בלי קשר למה שקורה עם המשקל. אחרי הלידה הקודמת שלי ירדתי מדי חודש כקילו אבל זה כלל לא נראה בגוף ואז פתאום אחרי 6 חודשים התחילה ירידה בריכוזי השומן בבטן ובירכיים, בלי קשר למצב המשקל. הפעם הכל יותר מתון ואיטי אך הירידה בהיקפים מקדימה את הירידה במשקל. כמה זמן את אחרי לידה ואיזו לידה שלך?

1אורניתה

New member
זה קורה בד"כ למתעמלות

כאשר יש עבודה על עיצוב וחיטוב, המטרה היא להעלות את מסת השריר שהיא יותר כבדה משומן, התוצאה בד"כ היא, ככל שמסת השריר עולה, ההיקפים יורדים אבל המשקל לא זז ולפעמים עולה. 2 נשים בעלות אותם היקפים ואותו גובה המתעמלת מבינהן תשקול יותר.

magic40

New member
אצלי זו לידה 3

אבל אחרי 12 שנה של הפסקה שזה אומר שהגוף יותר מבוגר (40) והפעם עלייה של 27 קילו נשארו 13 ירדתי בהתחלה במשקל וההיקפים נשארו כי עדיין הנקתי עכשיו הפסקתי את ההנקה ויורדים הקפים והמשקל עלה איזה תסכול ותופעה מוזרה לא?

אתי אתי

New member
גם אצלי

זה קרה בפעם הקודמת. תודה שאת מזכירה לי...
לגבי העליה במשקל, אולי היא נובעת מכך שאת אוכלת כמו בהנקה, אבל עכשיו פחות אנרגיה יוצאת (בלי ההנקה), כלומר כדי לרדת את צריכה לאכול פחות קלוריות ממה שאכלת בהנקה

magic40

New member
אז אני אמורה להפסיק לאכול../images/Emo13.gif

לא עושה ספורט מלבד טיפול בבית ובילדים ומידי פעם הליכה לשם סידורים למי יש כוח להליכה אחרי 2 השכמות בלילה

חן123

New member
בהחלט יתכן אם את

מעלה מסת שריר למשל (אז אפילו יתכן מצב של עליה במשקל וירידת הקפים)

ruhyk2

New member
בהחלט נכון

זה לא קשור להנקה ולא לגוף אחרי לידה אני יכולה להעיד על עצמי שאם אני עושה התעמלות שמחטבת את הגוף אני יכולה להיות לאורך חיי מספר פעמים באותו משקל וכל פעם אהיה במידה אחרת. אחרי כמה פעמים שזה קרה לי כבר לא הופתעתי וגיליתי שככה הגוף שלי עובד, נראה לי שפשוט כאשר עושים התעמלות שהיא מחטבת את הגוף הוא הופך מוצק יותר ואני גם נראית רזה יותר למרות שבמשקל לא ירדתי גרם אחד. אך במידת מכנסיים כן.

למעלה