נכון או לא נכון???

נכון או לא נכון???

שלום כולם, אחרי שקראתי וקראתי, הגבתי קצת פה, חשבתי קצת שם, הרגשתי, חלמתי, חשתי ורציתי כל ישותי, כל מרכזי, כל אברי, ואני החלטנו לכתוב דבר קטן שהוא ראית החיים שלי ושל כל מה שמרכיב אותי. צורת התפיסה שלי היא פשוטה בבסיסה. היות שאני רוצה להתקדם בחיים ולהנות מהם ( כשכל אחד מוזמן לפרש את שני המושגים הללו כראות עיניו, משמע אוזניו, הרגשת בטנו, ורצונו) לא מעניין אותי יותר מדי מה נכון ומה לא נכון. מה אמת ומה שקר. לא מעניין אותי אם יש מרכז שכל ומרכז רגש ושניהם שולטים על הגוף וזו האמת או השקר לא מעניין אותי אם יש מרכז רצון בהיררכיה של שש מרכזים וזו האמת או השקר לא מעניין אותי אם יש שכל וזה סך כל המרכזים בגוף, אשר אליו מצטרפת הנפש. וזו האמת או השקר לא מעניין אותי אם יש שבע צ´קרות מרכזיות ועוד שש משניות וזו האמת או השקר. מה שכן מעניין אותי זה מין אורלי! (לא לא לא, סתאאם בדיחה... מרכז חוש ההומור שלי מיצר עודפים כל רגע
) מה שכן מעניין אותי הוא מה מקדם אותי ומה מגביל אותי בכל רגע נתון!!! אם ששת המרכזים של בן ומר חואן מקדמים אותי כרגע, אז אני רוצה לעבוד איתם דבר שגורר אחריו עבודה עימם. אם נוסחת השכל מול רגש מקדמת אותי בסיטואציה ספציפית X, אז באותו הרגע אני אחשוב על מה שאני מרגיש וארגיש רגשות לגבי מחשבותי. אם השכל הוא סך כל המרכזים וזה מקדם אותי עכשיו. אז בזה אני אשתמש. הרעיון הוא פונקציונליות. להתקדם ולהנות מכל שניה. כי אם מתקדמים בלי הנאה זה לא FUN אם מתווכחים בלי התקדמות זה לא FUN ואם זה לא FUN זה לא שווה תעשיה/מחשבה/מאמץ/רצון/חשק/_______ ( מלאו תמילה שהכי מתאימה לכם בתמונה שיש לכם עכשיו בראש) כמו כן, אשמח לקבל תגובות על הרעיון הזה לתפיסת חיים. בכדי שאוכל לעשות מכל מלמדי השכלתי ומתלמידי פי שלוש. שיהיה לכם שבוע נפלא ותחילת שנה מדהימה. רוח

Kaya

New member
אוהבת לא-אוהבת

סתם נזכרתי בשורה הזאת... הדרך אל האושר רצופה הרבה כוונות טובות, פלאפל וזיוני מוח.. כשכל מה שבא לך לעשות באותו רגע, לא רק שאתה חופשי לעשות אלא אף מומלץ !! כן, להקשיב. כן, להפנים מה שאחרים אומרים, מה שקוראים בספרים, רואים בסרטים, זה לא משנה במיוחד - העיקר שנילמד לשאוב מכל המכלול הזה - בדיוק את מה שאנחנו צריכים לאותו רגע, כל מאמץ לנסות ולהבין דברים מעבר לא רק שמיותר אלא אף בלתי אפשרי. כולנו נמצאים כאן על מנת ליישם את כל מה שאנחנו כבר יודעים, למרות שאנו חושבים שאנו לא יודעים - אנו יודעים כבר הכל. כל מה שנותר הוא רק להזכר במה שאנו כבר יודעים ולעשות על פי זאת- לחוות חוויות. כל אחד נמצא ברמת ידע/מודעות אחרת. אין זה אומר שאחד יותר "חכם" מהשני אלא פשוט מאוד שרמת התפישה שלנו לגבי דברים נמצאת במקומות שונים בסכאלה. כך שאין אמת ואין שקר לדברים. מה שמתאים לנו באותו רגע - כי זה משרת איזושהי "התנסות" שאנו צריכים לעבור - אנו נאמין במה שאנחנו בוחרים להאמין באותו רגע. החלפתי דעות בחיי - כמעט כמו מספר הפעמים שנכנסתי לשרותים.. פעם ככה - פעם ככה, אוהבת לא-אוהבת... כשלומדים את הכיף שבעיניין, לומדים גם לחיות עם זה, וכ"לוחמים" שכמונו- מותר לנו ! כי אין כאן מצב של אגו כלל - אם אתמול אמרתי משהו אחד והיום משהו אחר - זה רק בגלל שהיום אני רואה דברים אחרת ומי שלא נוח לו עם זה יכול לקפוץ. כל יום להיוולד חדש. כל יום להאמין באמת חדשה או להשאר עם הקודמת. בקיצור -לעשות מה בזין שלנו. עד שמוצאים את השלוה הפנימית. וברוב הפעמים - אלו המוצאים שלווה - לא נראה אותם פה.... מקווה שלא זיינתי את המח יותר מידיי...במיוחד בשעה כה מוקדמת של הבוקר.. מרג.

Kaya

New member
לא מגביל...

ואולי כן ואני לא יודעת את זה.... טוב, כבר רשמתי באחת מההודעות הקודמות (לגבי המוות) אנחנו גם ככה מוגבלים לחמישה חושים אינפנטילים וכאן ברשת רק לאחד. לכן קצת בעייתית הדרך להסביר את כל מה שאני מתכוונת אליו. כשאני אומרת שזה לא מגביל - זה בגלל שזה מה שנותן את ה´כח´ אולי מדומה אך עדיין בשלב הזה של חיי נוח לי לקבלו ככח, זה מה שנותן לי את הכח להמשיך הלאה בדרך המטורפת שאני עוברת בחודשים האחרונים. כמו שאמרתי - לשים זין כמה שאני רוצה - כי זאת הדרך שלי. זה לא מגביל אותי כי ככה אני לא שמה לעצמי מכשולים שונים - מה שפעם הייתי עושה, כי זה מה שהיה מונע ממני להתקדם קדימה ולהבין עוד משהו - ששוב, יכול להיות מאוד שזה סתם משהו מטומטם כמו היום בו קמתי וראיתי את השמש .... וואו, זה היה יום מדהים !! יום אחד אני קמה ורואה את השמש, כן, זאת שתמיד היתה שם ומקווה שעוד תישאר, פתאום אני רואה אותה אחרת. אז אני יודעת שזה נישמע לאנשים מסוימים דבילי ואז אני אומרת - So fuckin´ what !!!! לא מזיז לי. יש מצב שבו אני מרגישה את הצורך לבוא ולשתף אנשים מסוימים שמתאימים לשמוע (כי יודעת שהם ´יבינו´ את מהלך דברי) ויש פעמים שאין מצב בחיים (!) כמובן כרגע, שאשתף בדברים שלי (מה שקורה יותר ויותר לאחרונה...): א) כי מכיוון שעדיין לא מצאתי מישהו שנמצא בתהליך - בדיוק - איפה שאני נמצאת (או פחות מדי, או גבוה מדי - אם קיימים כאלו ´הגדרות´ להתפתחות רוחנית) בכל אופן איפהשהו מסביבי אך לא באותה משבצת בה אני עומדת. יש לי הרגשה שאין מצב שקיים מישהו שנמצא באותה משבצת שלי....ההסתברות שאמצא... טוב, זה לנושא אחר. בכל אופן..לא אשתף אנשים כי אלו שלמעלה (או ימינה ממני) ינסו ´לעזור´ להראות לי עוד משהו - ואין בכך אף תועלת...כשאגיע לשלב הבא - זה יקרה לבד. ואלו שעדיין לא רואים דברים כמוני (משמאלי, ימיני...)לא יכולים לעזור לי (ע"י הקשבה) כי תמיד ינסו להבין על מה אני מדברת ויכול להיות מאוד שאני בעצם השיחה שלי איתם עושה להם עוול. בכל אופן..... אני לא חושבת (היום
) שזה מגביל אותי - נהפוך הוא: אין חופשיה ממני !!!!!!

eliii

New member
נכון קאיה רק בקשר לשלווה

אולי השלווה היא משהו שתמיד יישאר יחסי אין שלווה מוחלטת בעולם הזה לא יודע לגבי עולמות אחרים....כמו שאין הארה מוחלטת או חכמה/ידיעה מוחלטת ואולי שלווה היא משהו שאין לו מדדים נוקשים ויכולים להיות כאן באותה מידה אנשים שמצאו את שלוותם כמו כאלה שלא...אולי...

Kaya

New member
eliiiiiiii

כמו שאמרת: שהאמת שלי היא האמת שלי - והאמת שלך היא האמת שלך כך גם היחס לגבי דברים בחיינו, לפי דעתי, הוא היחס לגבי עצמנו בלבד.... ז"א - אם מה שאני מתיחסת אליו כ´שלווה´ לאו דווקא הוא מה שאתה קורא ´שלוה´. השלווה שלי עדיין במאבקים עם התזזית שבי. זאת שרוצה את הבית, החבר, הכלב והקולה - כך גם זאת שרוצה עדיין לרקוד בחוות היען לצלילי Tiesto, לצלול, ולצבוע את השיער לורוד (עדיין לא ניסיתי
) וזאת שבערך כל לילה מזיינת בחור אחר (אופס...רציתי לשמור את זה לשרשור של הפנטזיות....) אז מבין כל הדברים האלה - שוב, אם היית שואל אותי לפני יומיים הייתי עונה לך ב ד י ו ק מה זאת השלווה שבי - כי זה מה שהרגשתי... היום שוב משהו אחר, כמו כל יום - אני נולדת חדשה עם דעות חדשות וכבר הצלחתי להטריף 99% מהסובבים אותי (אחוז אחד פשוט כבר הגיעו למסקנה חד-משמעית שצריך לאשפז אותי...) . נכון לעכשיו - אני מצליחה לשלב את הפיצול הזה, כבר למדתי לנווט בין האנרג´ייזר לבין הרגיעון של הדס... מה יהיה מחר ??????? רק האלוהים יודעת
סקס סמים ובונזו, מרג.

deep ocean

New member
קאיוש!!!!!!

ראיתי את הודעתך ופתאום אמרתי לעצמי-ואוו מזמן לא דיברתי עם קאיה או כתבתי לה הודעה!!! או בכלל לא אמרתי לה כמה אני אוהבת אותה! אני די בעומס בזמן האחרון מחפשת לשכור דירה בת"א......זה מצריך המון סבלנות... :) וגם מחפשת עבודה איזה כיף לי :) חהחחה יהיה בסדר-לאט לאט הכל יסתדר מעצמו אוהבת מיכלי וקאיה, אני קוראת את כל ההודעות שלך פה בפורום גם אם אני לא מגיבה

Kaya

New member
יפה שלי !!!!!!

מילים יכולות להעביר מאומה !!!! אני לא ´צריכה´ שתכתבי לי דברים,אך אני כמובן אשמח
אחותי.....אחרי הים והדום-דום נראה לך שיש מצב בכלל להודעה כזאת
את תמיד - אבל תמיד !!!!!!!! במחשבות שלי - גם אם אני לא מחזירה שום פידבק. אבל שוב, גם את זה כבר יודעת....... Beyond words
אוהבת ומחבקת (תעצמי עיניים ותיזכרי בחיבוקים שלי
) מרג.

deep ocean

New member
איזה כיף!

ככה אני אוהבת גם את בראשי בלי לכתוב לך! אהבתי טוב עכשיו שיש הבנה אפשר להיפגש שוב לתיפופים :)))))

eliii

New member
בעיקר אני מקנא בך על הזיונים../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

למעלה