אם תגובתך מכוונת למה שכתבתי:
(אם תגובתך אינה מכוונת לדברי - אנא דלגי על תגובה זו)
אז אנסה להבהיר -
המגע - חיבוקים, נשיקות - אם קראתי נכון - היו כולם בפגישה הראשונה -
כאשר היתה לו תחושה שהוא כן מעוניין.
אחרי שהוא "ישן על זה" - משהו השתנה בתחושה שלו כלפייך.
(המח ממשיך לעבוד, ואפילו עובד קשה יותר לפעמים, במהלך השינה, ממשיך לעבד ולנתח דברים בתת המודע)
יכול להיות שזה נובע מניואנסים קטנים שהיו באינטראקציה ביניכם,
יכול להיות שמשהו שאמרת/עשית/הגבת צף ועלה אצלו אחרי סיום הפגישה, וגרם לו להבין שאין ביניכם התאמה של ממש.
קיימת גם האופציה שההתלהבות שלו הונעה, או הוגברה בגלל "תנאים סביבתיים" כאלו ואחרים.
את צודקת, בחורה צריכה להיראות טוב (מה לעשות, זכרים הם יצור יותר ויזואלי) - אבל - "להיראות טוב" - זה בעיני המתבונן (פרט למקרים חריגים) -
יש שמעדיפים בהירות, יש שמעדיפים כהות,
יש שמעדיפים ירוקות עם נקודות ורודות,
וכך - בכל אספקט של המראה.
ו - לא - הן לא צריכות "להגיד את הדברים הכי נכונים" -
הן צריכות למצוא את זה שהדברים שהן אומרות - מתאימים לו, ותואמים את אופיו ותפיסת עולמו.
לדעתי - לנשים קל יותר למצוא זוגיות מאשר לגברים - בהנחה שכאשר מישהו פונה אליהן, הן לא מגיבות בצורה גועלית,
ומידי פעם, כאשר מי שפונה אליהן לא מעורר אצלן דחייה, סלידה, וגועל, גם מסכימות לגלות מספר טלפון או דרך אחרת ליצירת קשר.
ומשהו שקרה לי באופן אישי -
היתה מישהי שאי שם לפני הרבה שנים (נראה לי שבערך 10) יצא לנו לכתוב באיזה פורום באתר זה או בעיקר - אחר.
איך שהוא זה התגלגל לזה שנפגשנו - הפגישה הראשונה היתה באיזה מקום שבו אי אילו מהחברים שלה קיימו הופעה כלשהי, והיא הגיעה כאורחת, ובעוד תפקיד מסויים (ותסלחי לי אם אני משמיט פרטים כדי למנוע חשיפה מיותרת של צדדים שלישיים).
היא דיי מצאה חן בעיני - גם מבחינת מראה, וגם מבחינות נוספות
(שאצלי זה כולל אופן התבטאות, התנהגות, הסגנון/ואופי התנועה (קצת קשה להסביר את הנקודה הזו))
ואני יכול לאמר שיצאתי מהפגישה הזו עם חיוך לא קטן.
ואפילו עם תחושה לא מבוטלת של משיכה, ורצון ממשי לקרבה פיסית (דבר שאצלי לא קורה כל-כך בקלות)
המשכנו לדבר, הפעם גם בטלפון המשך כמה ימים.
בפעם השניה שנפגשנו - זה גם היה בסיטואציה שבה נכחו אי אילו מהחברים שלה,
וגם שם היה מאוד נחמד, אבל - משהו הרגיש קצת אחרת, ולמרות שגם אחרי הפגישה הזו היתה הרגשה חיובית בעיקרה - משהו השתנה.
בפעם השלישית שנפגשנו - התחושה כבר היתה הרבה יותר "פרווה".
נכון - עדיין היתה משיכה, אבל - . . . למרות קשה לשים את האצבע על משהו ספציפי ששינה או השתנה - זה כבר לא הרגיש נכון.
לא היה משהו ספציפי שהיא אמרה או עשתה.
מקווה שהצלחתי להעביר ולהבהיר את כוונתי.