נכון היה חסר לכם קצת

cheshire9

New member
נכון היה חסר לכם קצת

סיפורי דייטים ? אז נפגשתי היום עם הראשונה אחרי שחזרתי לסינגליותי. פנים צחים ויפיפיים (אמא שלה גיורת אנגליה), שיער מדהים, קצת שמנמונת. שנינו עצלנים מדי אז לא מדברים הרבה. מסתכלים.שותקים. מצחקקים. אחרי חצי שעה שמה את ראשה על כתפי. מתנשקים. ככה נשארים כל הערב. המשך יבוא.

cheshire9

New member
נ.ב : התלבטות

אמור להיות לי עוד דייט ביום שישי. מה עושים ?

cheshire9

New member
לא כל כך פשוט

"הנוכחית" כמו שאתה קורא לה חמודה להפליא - א ב ל .... היא צעירה יחסית, באה מעולם אחר (חוזרת בשאלה), אפילו לא בטוח שיש לנו הרבה נושאי עניין ושיחה משותפים (כי כאמור בדייט עשינו דברים אחרים) - חוץ מזה שהיא טיפה שמנמונת, ואני כידוע התרגלתי כבר לכוסיות מדהימות...... זאת של יום ו' יותר קרובה לגילי, פילפלית, נראית בתמונה כמו חתולת מין לוהטת וכוסית ביותר - ועוסקת בתחומים שקרובים לליבי (עיצוב,אמנות טאי צ'י ועוד). וגם קבענו . לא מבטל. אז אין ספק שהולך להפגש ביום ו'. השאלה - מה אם שתיהן ימצאו חן בעיני.......

Barvazoom

New member
כששתיהן ימצאו חן בעיניך אז תשאל....

לדעתי אין מה לחפש "צרות" לפני שהן בכלל התחילו או צצו או הראו את פרצופן (הצרות, לא הבנות.....). תצא לדייטים כמו שרצית, תהנה ותראה אחרי זה מה יהיה. שיהיה בכיף מיצי. : )

טוב, לא נעים...

בכל זאת הגעתם(באופן מוזר) לאיזו קירבה... זה לא היה נעים אם היא היתה עושה לך אותו דבר, גם אם היית שמנמן לטעמה וכולה... אתה מתכוון לפגוש את הבאה בלי להגיד כלום ל"נוכחית"? אפילו לא איזה "אני לא יודע אם כדאי לנו לפתח ציפיות"?

ורד 1970

New member
../images/Emo45.gif

לא לעניין לשחק עם כמה לא היית רוצה שיעשו לך את זה

gilad269

New member
יכול

להיות ששתיהן ימצאו חן בעיניך,אבל תמיד אחת תהיה עדיפה יותר. בהצלחה

לא נראה שנפלת מהכסא מהחמודה...

ככה שתצא בשישי - אם היא תעמוד בציפיות (והיא נשמעת מבטיחה) , תגיעדל חמודה שכנראה לא ילך. אם היא הספיקה להשמין, להזקין ולהפוך מחתולת מין פראית לצבה א-מינית עגומה, עדיין יש לך את החמודה... ואגב, איפה אתה פוגש את כל הכוסיות המדהימות האלה, אינטרנט?

cheshire9

New member
.......רעה

אבל אני בחור סובלני ולא נוטר טינה

למעלה