נכון הסדרה שיש במקום או.סי גרועה??? מממש סדרה לא מובנת ומכוערת!
א ארץ השמש New member 22/10/05 #6 אני דוקא אהבתי ואני בד"כ לא מתה על סדרות משטרה. ונכון שנאבי הרבה פחות מעצבנת מהדמות שלה (תרזה) באוסי, והיא אפילו חמודה.
אני דוקא אהבתי ואני בד"כ לא מתה על סדרות משטרה. ונכון שנאבי הרבה פחות מעצבנת מהדמות שלה (תרזה) באוסי, והיא אפילו חמודה.
A Aviad1987 New member 22/10/05 #7 ../images/Emo45.gif היא לא בפתיח אז יש לך מושג לכמה פרקים היא נשארת? קלטו מתח בינה לבין צ'רלי.
א ארץ השמש New member 22/10/05 #8 נראה לי שעכשיו היא בקאסט הקבוע אני לא בטוחה אבל אפשר לבדוק את זה... ולגבי מתח- אתה מתכוון מתח מיני ? כי אני דווקא הרגשתי מתח מיני בינה לבין האח של צ'רלי. יכול להיות שזה הולך להיות משהו בסגנון העלילה של "פשע מן העבר" שסקוטי ייצא עם האחות של לילי ?.
נראה לי שעכשיו היא בקאסט הקבוע אני לא בטוחה אבל אפשר לבדוק את זה... ולגבי מתח- אתה מתכוון מתח מיני ? כי אני דווקא הרגשתי מתח מיני בינה לבין האח של צ'רלי. יכול להיות שזה הולך להיות משהו בסגנון העלילה של "פשע מן העבר" שסקוטי ייצא עם האחות של לילי ?.
B baroosh2 New member 23/10/05 #11 שאלה יחזירו לשדר את העונה השלישית של THE OC אחרי העונה הראשונה של מספרים?