נכון התלוננתם שאין נושאים

LittleBigGirl

New member
נכון התלוננתם שאין נושאים

לדבר עליהם? אז אולי ניקח נושאים טרוויאלים, יענו שבני נוער (שזה רוב הפורום לפי מיטב הבנתי) אוהבים. קולנוע, טלוויזיה, מוזיקה... אתם יודעים למה אני מתכוונת... ליטל ביג

LittleBigGirl

New member
ואתה מעניין

את הציפורן בזרת ברגל השמאלית שלי. אייל, מלא פיך מים , או יותר נכון, קשור את ידייך מאחורי הגב. טוב? ליטל ביג

LaSombra

New member
שני דברים לי אליך...

דבר ראשון... זה רעיון נהדר... בתוך חובב קולנוע... (ואשלי ג´אד :] ) אני אשמח לדבר בנוש הה... או בכלל על נושאים טריוויאלים כאלו... בנוסף הבנתי שאת כותבת סיפורים קצרים... הגשת סיפור לתחרות העירונית "כתוב"? בכל מקרה, אני הגשתי אחד שלקח לי ממש הרבה כאב ראש לכתוב כי חיפשתי השראה... בסוף יצא לי סיפור פשוט מעולה לדעתי... אם את רוצה אני בשמחה אשלח לך אותו... הו פשוט יצא לי ממש ממש ממני, אני התרגשתי לאללה כשכתבתי אותו....

LittleBigGirl

New member
לא הגשתי...

כי היה רשום שם שצריכים להיות בני 18... והתאריך האחרון להגשה הוא לפני היומולדת שלי... נורא רציתי להגיש סיפור לתחרות, במיוחד אחרי שהגשתי סיפור לתחרות של איזה הוצאה לאור וזכיתי בספר מתנה כי הסיפור היה "סיפור מובחר" (יענו, לא אחד מהמקומות הראשונים, אבל הם אהבו אותו). אני בשמחה אקרא אותו. שולחת לך את האימייל שלי במסרים האלה של תפוז... ליטל ביג

למעלה