נכון, זה כבר שאלון שלישי

skaramoosh

New member
נכון, זה כבר שאלון שלישי

והוא מראה איזה משועממת אני. טוב שאלון חיות מחמד יש לך חיית מחמד? (אם לא אז אל תמשיך לענות) תמונה(אם יש) כמה? איזו?(חתול,כלב,תולעת,תנין וכו') שם? גיל? מראה? אוכל אהוב? מקום לעשיית צרכים? דרך שהוא מתנקה? אוהב ליטופים? מפחד מ? שריטה במוח? הגיע אליכם בגיל? מקום אהוב לשינה? נודניק? מנסה לקחת לכם את האוכל באמצע שאתם אוכלים? יש לכם רעיון לעוד שאלות?

skaramoosh

New member
אני עונה

יש לך חיית מחמד? (אם לא אז אל תמשיך לענות) כן תמונה(אם יש) יש כמה? 2 איזו?(חתול,כלב,תולעת,תנין וכו') 2 חתולים שם? סשה ומושון(מושי) גיל? סשה-4 מושי- לא ידוע בין שנה לחצי שנה מראה? סשה ענק ושחור עם עיניים צהובות ומושי פרה ורבעוף אוכל אהוב? סשה אוכל יבשל חתולים מושי כל מה שאני אוכלת באותו רגע מקום לעשיית צרכים? סשה בחוץ מושי בארגז(בעסה אני צריכה להחליף עכשיו)9 דרך שהוא מתנקה? שניהם מתלקקים אוהב ליטופים? סשה לא מושי כן אחד גדול מפחד מ? סשה ממושי מושי אני לא יודעת הוא חדש שריטה במוח? סשה לשתות מאסלות מושי חדש לא יודעת הגיע אליכם בגיל? סשה 8 שבועות מושי לפני כמה ימים כמו שאמרתי בערך חצי שנה עד שנה מקום אהוב לשינה? סשה בחדר של אחי מושי בחדר שלי נודניק? סשה לא מושי כן מנסה לקחת לכם את האוכל באמצע שאתם אוכלים? סשה לא רואה אותנו כמעט בכלל מושי כן מאד יש לכם רעיון לעוד שאלות? לא התמונות תכף

אדומה2

New member
איזה קטע!

גם לי יש חתול לבן עם כתמים שחורים וקוראים לו מוּש. האמת בהתחלה חשבנו לקרוא לו פיגו, אבל הרעיון נגוז.

skaramoosh

New member
אנחנו חשבנו לקרוא למושי

פנדנגו (כמובן מהבוהמיה הרפסודית אנחנו חולי קווין) אבל השם לא במיוחד קליט... הוא לא יבין אותו וחוץ מזה גם קשה להגיד אותו... עוד רעיון היה גלילאו(מגלילאו פיגרו) אבל בסוף ויתרנו... יש לך תמונה של החתול שלך?<

dardasit3

New member
אני! אני מצטרפת לאחוות החתולים.

יש לך חיית מחמד? (אם לא אז אל תמשיך לענות) אכן כן תמונה(אם יש) אכן כמה? 1 איזו?(חתול,כלב,תולעת,תנין וכו') חתול שם? הנרי =) גיל? 10..אכן זקן.. מראה? ממ זה חתול סיאמי..אז יש להם עיניים כחולות..וכל הגוף הוא אפור לבן..חוצמהאוזניים הרגליים הזנב והפרצוף שלהם בשחור.. אה והוא פוזל.. אוכל אהוב? אמ..הוא אכל אוכל יבש עד שגילו שיש לו בעיות בכליות אז הוא עבר לאוכל מיוחד... מקום לעשיית צרכים? בארגז.. דרך שהוא מתנקה? מתלקק אוהב ליטופים? אכן מאוד.. מפחד מ? מממ פעם קנינו לו עכבר צעצוע והוא ממש נבהל ממנו.. שריטה במוח? אכן..הוא דפק את הראש כל כך הרבה פעמים בשולחנות.. חלונות.. עד שנדפק לו המוח.. הגיע אליכם בגיל? חודש..איזה שעבר הזמן.. מקום אהוב לשינה? במיטה שלי מתחת לשמיכה.. נודניק? לפעמים...אבל הוא כזה ז'זה! (כינוי חיבה עזבו..) מנסה לקחת לכם את האוכל באמצע שאתם אוכלים? ממש לא..אם הוא רק יסתכל למטבח אמא תהרוג אותו.. יש לכם רעיון לעוד שאלות? נופ..

תקראו את שלי, ותכנסו ל ש ו ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי כמה חיות מחמד. 8 חתולים וכלבה... אין תמונות. שמות (לפי הגילאים מהגדול לקטן): מיצי, קיטי, ציון, ציונה (שני האחרונים הם אחים), טס, ועוד שלוש אחיות שלבנתיים אין להן שם. אני רוצה לקרוא לאהובה עליי קשמיר על שם השיר של לד זפלין. לכלבה קוראים לינדה. אוכל אהוב: לה- קט ודוגלי (כולם אוכלים הכל) לחתולים יש ארגז חול מושתף לנוחיות, ולינדה יוצאת החוצא. החתולים מתנקים כמו חתולים רגילים. לינדה סתם מתפלשת בנבלות. אוהבי הליטופים: לינדה, ציון, ציונה, טס, ועוד שלוש הקטנות. שונאות ליטופים: מיצי וקיטי. שריטה במוח: 1. קיטי סתם אנטיפתית. 2. ציון אוהב לקרוע לטס את הצורה. יש לי תיאוריה שזה כי היא שחורה וציון חבר ב- KKK. 3. ציונה מפגרת ברמות, ואוהבת עוויתות, במיטוחד שמגרדים לה מאחורי הזנב. 4. אחת מהגורות אוהבת למצוץ לעצמה את הזנב. 5. לידנה רק שומעת את הביטוי "רוצה לצאת?!" ותוך מאית השניה היא רצה לדלת. מפחדים מ: 1. טס- מציון. 2. ציון ממיצי 3. קיטי- מכל דבר שזז. מקום אהוב לשינה: כל דבר מרופד בבית. וזהו בכללי. כל הפרטים באינפורמציה הנ"ל הינה אמת לאמיתה ואינה בדויה או מבולפת, כי לפי מה שתיווכחו, לא היה שום צורך לבלף.

skaramoosh

New member
חחח 8 מחתולים הלוואי עלי...

אבל לרוע המזל בגיל 12 ההורים מחליטים מהי כמות החתולים המותרת בבית... פאסה באסה

michalQ

New member
הכלב שלי!!

יש לך חיית מחמד? (אם לא אז אל תמשיך לענות) יא-הא! תמונה(אם יש) כמה?1 איזו?(חתול,כלב,תולעת,תנין וכו') כלב שם? גומי גיל?7 + ? מראה? בלונדיני, קצת שמנמן, בעל אוזניים מתקפלות? אוכל אהוב? לחם.. בעצם הכול! מקום לעשיית צרכים? על הדשא, בשדה ליד הבית.. דרך שהוא מתנקה? לא מתנקה. אלא אם כן אנחנו מנקים אותו. אוהב ליטופים? כן, הוא זונת ליטופים מפחד מ? מים! שריטה במוח? לא... שידוע לי. הגיע אליכם בגיל?חודשיים מקום אהוב לשינה? בחדר של ההורים, על השטיח נודניק?לא!!! מנסה לקחת לכם את האוכל באמצע שאתם אוכלים? לא, אבל אנחנו נותנים לו אוכל מיוזמתנו באמצע שאנחנו אוכלים. יש לכם רעיון לעוד שאלות? נופ

Hey Dude

New member
חכו תראו את שלי ותהיו בשוק עוד יותר

גדול כמה?חמישה שם?אין להם שמות איזו?(חתול,כלב,תולעת,תנין וכו')?דגים >< גיל?אין לי מושששששששששג מראה?זהוב כזה.. אוכל אהוב?סופר ויט מקום לעשיית צרכים?אקווריום דרך שהוא מתנקה? דגים לא צריכם להתנקות >< אוהב ליטופים? אני בטוחה מפחד מ?אין לי מושג לא ממש שאלתי אותם.. שריטה במוח? לא כל כך הצלחתי להבין את האופי שלהם הגיע אליכם בגיל?לדגים יש גיל?! מקום אהוב לשינה?הם ישנים בכלל?? נודניק?לא מפריעים לי כל כך.. מנסה לקחת לכם את האוכל באמצע שאתם אוכלים? הם קצת מוגבלים.. ואין צורך בתמונה כל הדגי זהב נראים אותו דבר..

למעלה