נכון ידוע שגברים אוהבים פורנו של לסביות?

נכון ידוע שגברים אוהבים פורנו של לסביות?

איך זה שנשים לא נטרפות אחרי הומואים באותה מידה?
זה בגלל שהן לא נטרפות אחרי פורנו באופן כללי או שיש סיבה שונה?

זה קטע משונה הגירוי של אנשים נורמטיבים מסטיות מיניות של המין הנגדי

פונציק

New member
יש לא מעט בחורות שאוהבות פורנו של גברים הומאים

אני כמובן לא מומחה, וכל מה אני כותב זה מדברים שקראתי, שלא וידאתי עד כמה הם אמינים, ויותר גרוע, אני מבסס את חלק מהכתוב על ניסיון אישי.
&nbsp
בגדול נשים אוהבות פורנו פחות. זה לא להגיד שאין המון נשים שמאוד אוהבות פורנו.
נשים לרוב מתגרות מדברים שונים. למשל בתקופה שכל אחת כאן קיבלה כמות אדירה של הצעות מגונות, אחד מהדברים שחזרו כאן שוב ושוב, זה שתמונות עירום של גברים לא עושות להן כלום, וזה סתם מטריד. גברים לעומת זאת (גם אני), תמיד הזילו ריר על תמונות של נשים ערומות, במיוחד של חברות פורום.
&nbsp
תחשוב גם על איך הבחורה הממוצעת מאוננת. ברוב המוחלט של המקרים זה עובד שונה לחלוטין. צעצועים למשל הם כמעט לחלוטין עניין של נשים. פורנו הרבה פחות.

אמשיך את הקו של פונצ׳יק ואוסיף-

ברור שאני עושה כאן הכללה וחוטאת להרבה נשים-
אבל באופן כללי גברים הרבה יותר נהנים מגירויים ויזואליים.
להסתכל על שדיים, ישבן או כוס מאוד מגרה גברים ולכן ככל המרבה אכן זה משובח. פורנו לסבי מספק הרבה כוסים ובנוסף אין שם איום גברי (שחקן פורנו עם איבר ענק שלא גומר שעתיים). בקיצור- הפנטזיה בהתגלמותה.
&nbsp
נשים לעומת זאת, נוטות להתגרות מה״מסביב״. מי הגבר, איך הוא מתייחס לאישה, איך הוא מדבר, האם יש תחושה שהוא ״יודע מה הוא עושה״ וכו. מעטות הנשים שיתגרו מאיבר מין אשר מנותק מהאדם עצמו.
יש נשים שנהנות מפורנו גייז- אבל הן ממש לא הרוב.
&nbsp
&nbsp

dare devil ית

New member
מקירה את זה

דאת רואה סרטים של קינק אבל אחרי דקה משתעממת ומעבירה לסוף בשביל לשמוע את השחקנית מספרת איך היה?

האמת שלא..

אבל אני לא מסוגלת לצפות בשום דבר שהוא לא ההפקה שלהם.
ישר מרגיש לי שאין יחס מספיק טוב לשחקנית, שהיא לא באמת נהנת.. אז זה גם לא מדליק אותי

MYREALLOVE

New member
יש לי חדשות בשבילך:

1. אני לא סובל פורנו לסביות. במקרה הרע זה סתם מגעיל אותי
במקרה הטוב אני פשוט ארדם משעמום כלפי זה. לא מצליח להבין מה מרגש בזה בכלל
בקיצור לא עושה לי את זה בכלל.
וגם לא ברור לי הקטע שכתבה פה לפני בקשר לאיום שרוב הגברים רואים בעוד גבר . בעוד זין...
נהפוכו, אותי זה דווקא מחרמן
אולי אני לא הרוב ?
סבבה

2. המאהבת שלי חולה בטירוף על סרטי הומואים. כשהיא לבד ורוצה לגרות את עצמה (ובעלה שלעולם לא ידע מיזה כמובן) היא שמה לעצמה פורנו הומואים
ובקשר למאהב האסור שלה (אני)
שחצי מהפנטזיות שלה כפי שאני למדתי ממנה זה לקוות שאולי יום אחד
אמצא איזה הומו או דו מיני ראוי לשמו שיזיין אותי מכל החורים....והיא תשב בצד ופשוט תצפה ותאונן..ואולי אולי אפילו תצטרף

ואני רציני לגמרי.
אז מה אז גם היא לא מייצגת את רוב הנשים?
סבבה לגמרי.
אבל אלה העובדות.

אתה רואה יש הפתעות בחיים..

על הדרך יש מעוניינים (אנחנו מחפשים אבל טרם מצאנו את הפרטנר לצרף למיטה שלנו)

למעלה