נכון יש תמיד את הקטע הזה

srullli

New member
נכון יש תמיד את הקטע הזה

שמתחיל כבר מאז היותינו ילדים של הרגע הזה בו אנחנו מהרהרים לנו בחיים, במוות , במשמעויות .... ופתאום קולטים שאנחנו לא רק צופים מהצד אלה אנחנו בתוך כל זה.....! שאנחנו חלק מכל העולם המוזר הזה , המפחיד הזה, הלא-נודע הזה..... אני לא כ"כ יכולה להסביר למה אני מתכוונת בדיוק , לאיזו בדיוק הרגשה..... אבל אולי הרוב כן הבינו למה אני מתכוונת .....(או שאולי אני בין היחידים) זאת מן מחשבה כזאת מרתיעה ...... פתאום עוצרים הכל וחושבים על זה , התודעה כאילו משתנה..... ופתאום מהר-מהר רוצי להחליף מחשבה/נושא בראש.... לא יכולה להסביר.... אבל זה ממש מתסכל ..... טוב שזה "פוגע" רק לעיתים רחוקות..... ממממממ.....

srullli

New member
משעמם לי ../images/Emo10.gif

ואני בנתיים משחקת ב"שולה מוקשים " ועושה פה ושם refresh לחלון ..... תרשמו משהו ..... מי שער עוד אין לי חשק לישון ......

srullli

New member
בעצם עדיף את ההודעה ^ ../images/Emo8.gif

לעיל. היא מורידה מוטיבציה

IC4

New member
מוטיבצית העז היא בלתי חדירה

כשהעז רוצה משהו - הוא עושה משהו !! (רק חבל שהעז רוב הזמן לא רוצה שום משהו. מה שכן זה יותר בריא לשאר הבריות) מה את משחקת שולה המוקשים :) פעם גמרתי תוך תשע שניות את המסך הקטן פשוט לוחצים על כמה שיותר כמה שיותר מהר AND HOPE FOR THE BEST :) בקשר להודעתך על זה שאנחנו חלק או משקיפים מהצד זה קורה זה מעין בחירה שלנו איך אנחנו רוצים לראות את העולם ואת עצמנו בו או שמבינים שזה לא משהו שאנחנו יכולים לבחור בו (בולשיט) ואגב כל הפורום הזה הוא משהו ש"אתם מבינים, אבל אי אפשר להסביר את זה" לפחות ככה הוא נוצר מתוך שני אטומים שנפגשו ולא ידעו איך להסביר את מטרתם אבל הם עשו אותה בכל זאת כי זה היה פשוט מובן

RedStorm

New member
הכי קל ככה...

תמיד יותר נח לראות את עצמך מהצד נראה לי שרק אחרי שאתה מת אתה באמת יכול לעשות את זה... משם רואים דברים שלא רואים מכאן... (או לפחות לא רוצים לראות) שני אטומים האא? ACTION BABY ובקשר לשולה והמוקשים.... משחק כל כך לא ברור ... רק מזל צריך אבל יש תבנית מסויימת למוקשים שעליתי עליה פעם או שזה משהו ברור...ורק אני לא ידעתי עליו תמיד חשבתי שאם הקוד מקור של וונדווז מוסתר לו איפשהו בקיבצי הווינדווזז מסתתר לו שם בשקט בלי שאף אחד יודע ...חוץ מהמדענים הבודדים שנעולים במרתפי מיקרוסופט שמתחננים שהחברה תתפרק ... אז הקובץ מסתתר לו שם ב"היי סקור" של שולה והמוקשים...מקום מושלם להסתרת הקוד...מי יחפש שם??? ברור שהוא לא נמצא בקובץ ששמו SYSTEM.inf נקודה למחשבה !!!כן בטח

IC4

New member
EASTER EGGS

I M VERY FOND OF THE קטע של בונוסים מוחבאים בתוך יצירות מייקרוסופט אם בשניה שישית בשולה המוקשים אתה לוחץ על CTRL SHIFT עכבר שמאלי על הקוביה השישית משמאל ושישית מלמעלה אתה יוצא מהמטריקס טוב אז לא אבל יש כל מיני שטויות בוורד ובאקסל ואחרים (יש FLIGHT SIMULATOR באקסל) לא העלנו פעם את הרעיון שהמטריקס היא רק מסר מבחוץ שמישהו הצליח להחדיר לעולמנו?

אאוטופ

New member
תודה!

הצלחת להזכיר לי ואפילו להעביר בי קצת את ההרגשה הזאת. אני זוכר אותה בעיקר בגילאי 15-16, היום כבר אין לי אותה בכלל למרות שאני חושב על אותם נושאים. מעניין באמת מאיפה ההרגשה הזו באה ולשם מה. אולי זה תוצר לואי של ריאה רחבה כזו, גלובלית של המציאות שלנו שבהתחלה קשה למוח לעכל.

rshilkrot

New member
ריאה רחבה?

אכן כן, התחושה הזו מגיעה מדי פעם כשמדוכאים, אבל אין צורל להתפס אליה. העולם הוא אכן מקום זר קר ומנוכר, אבל זאת רק התחושה הכללית שאנחנו מקבלים. למעשה העולם הוא מקום מאד ידידותי... יש לנו משפחה, חברים ומכרים שמכירים אותנו ונוח לנו בחברתם. יש לנו בית (לרובנו הגדול), תעסוקה, אתגרים פה ושם, ובסה"כ - די טוב לנו. לא חכמה להסתכל שלושים שנה קדימה להגיד - וואי, כבר כ"כ הרבה זמן עבר, ולא הספקתי לעשות כלום מול מה שתכננתי... צריך להסתכל על מה שכן יש לנו כרגע ולהגיד - "בוא´נה - זה הרבה."

IC4

New member
ההודעה שלך גרמה לי לחשוב על תהייה

אם העולם שלנו היה בשלביו המוקדמים יותר בהם נניח היה שבט ואף אחד לא ידע על קיום אזורים רחוקים ואחרים (מישהו ראה את הסרט החצי מיותר "BATTLEFIRLE EARTH"?) והאוירה היתה חמה ואוהבת כמו אינדיאנים או קיבוץ (כן בטח :) ) ואז כל אחד היה מרגיש חלק ממשהו, קירבה שזקוקים לו ולא שהוא זקוק לקוקה קולה ואדידס כדי להרגיש טוב אם עצמו :) (מעבר חד לראייה קרה של עולמנו הנוכחי) הרי למען האמת, עד כמה קל להגיד "אני שמח על מה שיש לי" כשאתה לא מרגיש כאילו באמת יש לך משהו , שאינו רכוש חומרני חסר משמעות

rshilkrot

New member
מי האדיוט שאמר שהחיים הם לא קיבוץ

כי הם כן. (תתעלמו לרגע מהעובדה שאני קיבוצניק) אין לבנאדם (כחלק מהרצונות הבסיסים שלו) צורך ברכוש חומרי. יש לנו צורך ב: אוכל, שינה, חברה, סקס. זה הכל. לא צריך טלוויזיה, מכונית, כסף, מחשב וכל אלה. תחשבו על זה: מה שאתם צריכים - כבר יש לכם. There´s enough for everyone´s needs - Not for everone´s greed.

IC4

New member
אתה מוציא את כל הטעם מאלפיים ושתיים

למרות שאמרו לי שראו תכנית בערוץ המדע שמנסה להעלות את הסוגיה של טעות בחישובים היסטוריונים שאם לתקנם אנחנו כעת חיים בהרבה לפני אלפיים ושתיים אבל זה סתם מחשבה מעוררת מחשבה , לא ? אם היינו חיים בקיבוץ אז אתה צודק למדי אבל כשאתה חי ביחד עם עוד כל כך הרבה אנשים שלא קשורים אליך ודואגים לכיסוי תחתם האישי, אתה כן תשמח שיש לך דברים מהנים כגון מכונית וטלויזיה ומחשב אם אתה לא מוסיף את התבלין שבא ביחד עם הפיצה , הפיצה אינה מתובלנת (למרות שכאנלוגיה למצבם של מספר גדל של נולדו חסרי מזל בחיים, לפעמים שוכחים להביא לך את התבלין)

rshilkrot

New member
נכון.

זה יצר האדם להיות שולט, עשיר, דומיננטי... אבל נניח לרגע שכולנו, כבני-אדם על כדור-הארץ, שווים. ואם כולנו היינו לרגע מזניחים את היצר הזה - היינו יכולים לחיות בשלום? אם כל אחד היה עושה את החושבים שלו ומגיע למסקנה שהוא לא צריך - מעבר למה שהוא חייב...

למעלה