נכון ליום חמישי 2.03 -חולון

• פותח הנושא CYT
  • פורסם בתאריך

CYT

New member
נכון ליום חמישי 2.03 -חולון

"תגיד אחי הדיסק של השבט הגיע ?" - "וואו- תבדוק במחסן, הגיע ?" - "לא, הוא אמור להגיע בקרוב ! תגיד מה יש לכולם מהשבט ? מלא בזמן האחרון שואלים אם הגיע האלבום" "דיסק חזק ! , שמעת שיר ממנו ?" - "כן" "איזה שיר ?" - "נו זה שרץ ב24" "נווה מדבר ?" - "כן" "אם להגיד לך את האמת באלבום יש שירים יותר טובים מנווה מדבר" - "יותר טובים ??!!?" "כן" ~~~ וזה הסיכום השבועי לנוכחות הדיסק בצליל - חולון אני אומר ... ללכת להפגין, מי איתי ? אמא מה איתי.. אני גרופייי !!!!!

אסף אא

New member
קניתי את הדיסק בקניון חולון אתמול

...אחרי שאני רודף אחריהם כבר 3 שבועות. תנסה שוב, אני יודע 100% שהגיעו אתמול דיסקים. הקופסה שלי גם הייתה שבורה (הקטנים האלה), תזכירו לי מה צריך לעשות?

CYT

New member
אני את שלי קניתי

כמה ימים אחרי שהוא יצא אני פשוט רוצה שהוא יגיע לשם שלאחרים תהיה הזדמנות לקנות

CYT

New member
מה זה ייתן

זה לא שיחליפו את הדיסקים והוא יודע שהייתה בעיה בדיסקים ... ככה שאין משהו מיוחד לעשות בקשר לזה

A dirr

New member
עדיין יותר טוב מזה שתשתוק...

לפחות ידעו באיזה חנויות היו בעיות עם העטיפות... אם אתה רוצה לחיות עם זה אז תהנה...

CYT

New member
תאכלס

מה תוכל לעשות ? זה ישראל ממילא עד שעושים פה משהו

Silly A

New member
../images/Emo32.gif חולונים... אוהבים טרופרים?

מצאתי חבילה של עשרה דיסקים אחרונים של ה-PR TROOPERS, ואני ממש אשמח להביא לדוויק כסף ולא דיסקים-עודפים :)... אז אולי ההייפ הראשוני סביב הדיסק המעולה הזה מאחורינו... אבל: -אם אתם אוהבים את הטרופרז ולא קניתם בזמנו, פנו אליי. -אם שמעתם על הדיסק אבל לא יצא לכם לשמוע את הדיסק - שמעו אותו, תתרשמו, ופנו אליי. -אם אין לכם מושג מי אלו הפי-אר-טרופרז, אבל אתם אוהבים היפהופ ישראלי טוב (ובגלל זה אתם קוראים פה, לא?), גם פנו אליי. אם חסרה לכם כוס קמח או סוכר בחולון, והשכנים לא בבית - אתם גם מוזמנים לפנות אליי... הפרטים שלי רשומים בכרטיס האישי, ו... אני עונה במסרים אם אתם לא מחוברים בשום תוכנת מסרים מיידיים. סילי פיס.

Silly A

New member
למה זה לא קפץ לראש העמוד?

Funky Giraffe

New member
שביליה

תפתח אחד חדש - השרשור הזה בן שבוע אוטוטו, שרשורים לא קופצים אחרי 3 ימים

CYT

New member
אבקשך

להעביר לי בצורה מיידית כוס של סוכר חום

למעלה