נכון שאם...

נכון שאם...

אם אכלתי לצהריים קוטג´ ויוגורט... ואחר כך בשקט בשקט, ביל שאף אחד ישים לב, אכלתי גם שני בורקסים קטנים - אז הקוטג´ "שורף" את הקלוריות של הבורקס?!? ואני ארזה נורא?!?

rinutza

New member
בטח - זה חוק ידוע ../images/Emo8.gif זה כמו לאכול

סטיק מלא שומן + צ´יפס וסלט חסה. הרי ברור שכל הקלוריות שבסטייק והצ´יפס נעלמות עקב אכילת החסה!!!.

מוסר השכל: להחזיק תמיד חסה בתיק!

ואז נהיה מוכנות לכל מצב שנותקף פתאום על ידי סטייק וצי´פס באמצע היום!!! מהיום אמור: "אני מחוסן (מלשון חסה)! סטייק וצ´יפס לא יפחידוני!"

daldan

New member
אם אף אחד לא ראה אותך ../images/Emo11.gif

אז הבורקסים הקטנים לא נחשבים. מה שיותר מדאיג זה השילוב של הקוטג´ עם היוגורט.. איך את בדיוק אוכלת את זה? קודם את הקוטג´ ואח"כ היוגורט? או להיפך? או עם כפית את לוקחת גם מזה וגם מזה ואז אוכלת? זה מאד חשוב, מה לא שמעת על "שיטת השילובים"?

את הקוטג´ והיוגורט אני

מערבבת ואוכלת יחד.... לא להגיד איכס!!! זה לא נורא כמו שזה נשמע וזה מאוד ממלא!... טוב נו, האמת היא שזה גורם לגוף את התהליך הבא: אני אוכלת את התערובת... הגוף לא ממש מתמוגג מהנאה ואז הוא חושב לעצמו: "אם זה מידת ההנאה שאני מקבל מאוכל... לא צריך יותר... זה לא ממש מציאה..." ואז אני לא רעבה יותר... טוב, בכל מקרה תודה על ההרגעה... אז אני יכולה לאכול עוד בורקסים (בלי שיראו אותי...)?????

ש ו ב י

New member
לי נראה שאם

תמשיכי לאכול בורקסים - יראו אותך כבר בלי שתתאמצי

אתי@

New member
../images/Emo12.gif שאלה רצינית...

את באמת מנסה לחיות על קוטג´ ויוגורט לארוחת צהריים

לא רק... אני מביאה מהבית גם

פשטידת תפוחים ואיטריות דיאטטית ותפוח או שניים וכשהבעלול בארץ אנחנו מכינים לעצמינו סלט גדול לכל אחד לעבודה... (במקום היוגורט והקוטג´
לא בנוסף) והרבה תקופות אני מצליחה להחזיק עם זה מעמד למספר ימים וזה מכניס אותי למסגרת של דיאטה (אחר כך אני ממשיכה בצורה פחות חמורה - פשוט קשה לי להתחיל אם זה לא משהו דרסטי... כן כן אני יודעת שאני דפוקה...) אבל היום "תקעו" לי בורקסים בטעם פיצה מול הידיים והרסו אותי לגמרי... בכל מקרה, גם אם ארוחת הצהריים שלי דלה (אני מודה) אני אוכלת טוב בערב (לא בשר... אבל כל אבות המזון)...

דפי26

New member
ובכן:תשובה.

במקרה של הבורקסים הם לא ינוטרלו בגלל הקוטג´! על מנת שתתרחש פעולת ניטרול את חייבת לאכול את הבורקסים,סטייקים וכו לפניהחסה והיוגורוט!!!! מאד חשוב. ולכן,בפעם הבאה שאת במק דונלד בולעת המבורגר וצ´יפס מוגדל וכמובן דיאט קולה (לניטרול)תמיד תקפידי לסיים את הארוחה בשלוק מהשתיה לניטרול.

אוף איתך!!!../images/Emo46.gif

עכשיו אני צריכה לרוץ לקנות עוד קוטג´ (ולאכול אותו) בגללך... כדי שהבורקס ינוטרל...

אמיקה

New member
גלגלגלגיתה - מה יהיה איתך ?

בסוף כולם יחשבו שאת תואמת מתאבק סומו..
אפשר לדעת לאיזה מידה את שואפת בדיאטה? 34 ? את נראית פיצוץ ממי - מספיק עם העינוי שלא לצורך הזה...

אבל יש לי חסה בתיק!!! (מה הקשר?!)

אין קשר! זה כל היופי!!! בבקשה לא להפיץ את הידיעה על קריירת הסומו שלי!!! זה סודי! בעלי לא יודע!!! (אני מספרת לו שאת הכסף הרב הזה שאני מביאה הביתה אני מקבלת מקשישים שאני מטפלת בהם בהתנדבות והם מלאי תודה...) ואת יודעת הרי שלעולם את בליבי ולא תהיי נטושה!...

danonit

New member
קרעתם אותי מצחוק!!! ../images/Emo6.gif

גלגלית ואמיקה - אתן גדולות!!

למעלה