נכון שבא לכם לעזור? :)

נכון שבא לכם לעזור? :)

זה לפרויקט באנגלית, אני מודע לקפיצות במספרים זה בכוונה, אז תענו, תודה
1. מין- 2. איזור בארץ- 3.גיל- 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק ב.פופ ג.ראפ ד.כל מה שנשמע לי נחמד ה. אחר 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן ב.לא ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן ב.לא ג.לפעמים 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן ב.לא 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? א.בבית ב. בעבודה ג.בבית הספר ד.במקומות ציבוריים ה.בטלוויזיה ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? א.כן ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? א.כן ב.לא ג. חלק כן וחלק לא. 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? א.כן ב.לא

עונה :]

1. מין- נקבה 2. איזור בארץ-נתניה 3.גיל-14 וחצי 4.איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? ה.אחר 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? ג.לפעמים 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא*: א.כן,מעדיפה לא לפרט.... 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ג.חלק כן וחלק לא 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? ב.לא

DidjiT

New member
בשבילך תמיד ../images/Emo24.gif

1. מין- נקבה 2. איזור בארץ- צפון 3.גיל- 16 וחצי 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק ב.פופ ג.ראפ
- כן ד.כל מה שנשמע לי נחמד
- כן ה. אחר 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן ב.לא
- לא ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן ב.לא
- לא ג.לפעמים 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן ב.לא
- לא 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? א.בבית ב. בעבודה ג.בבית הספר ד.במקומות ציבוריים ה.בטלוויזיה ו.בכל מקום כמעט | כן| - כן 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? א.כן ב.לא
- לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? א.כן ב.לא
- לא ג. חלק כן וחלק לא. 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? א.כן ב.לא
- לא

יא מאן

. מין-נקבה 2. איזור בארץ-חיפה 3.גיל-17 (בסוף החודש!) 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק 5. האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* ב.לא 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ג. חלק כן וחלק לא. 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? ב.לא

../images/Emo187.gif

. מין- נקבה 2. איזור בארץ- חיפה 3.גיל- 17 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? ישראלי..לא מזרחית כמובן:) 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? א.כן 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ג. חלק כן וחלק לא. 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? ב.לא

תגידו שהתגעגעתם...

אהמממ.. 1. מין- נקבה 2. איזור בארץ- ראשון 3. גיל- 17 וחצי 4. סגנון מוזיקה- כל מה שנחמד לי- רגאיי, ישראלי, מטאל, האוס ואלקטרוני. 5. כן...לעיתים. 6. כן...לעיתים. 7. אין 7!!!! רןןןן איפה שאלה 7? 8. כן... pump it up השיר הזה מהקיץ...מזזכיר לי מישהו שעכשיו נעלם מחיי...=/ 9. אני חשופה למוזיקה בכל מקום אפשרי!!! 10. לא שזכור לי.. 11. אין 11 12. חלק כן וחלק לא 13. לא.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כן אני קצת חולה אז החלטתי שמגיע לכם הכבוד שאני אכנס שוב.. סתם...ממש לא...אבל אני באמת חולה ואין לי מה לעשות וסוף סוף "יש זמן פנוי" אז רציתי לראות מה קורה עם כולכם !!! הכי מתגעגעת..

../images/Emo110.gifעונהה

זה לפרויקט באנגלית, אני מודע לקפיצות במספרים זה בכוונה, אז תענו, תודה 1. מין-נקבה 2. איזור בארץ-חיפה 3.גיל-17.5 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? ד.כל מה שנשמע לי נחמד 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? ג.לפעמים 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן- יש המווווווון שירים שמזכירים לי אנשים. אירועים אני לא חושבת. 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? ב.לא (ואם כן אז אולי זה לא במודע..) 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ג. חלק כן וחלק לא. 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? ב.לא

falafel1

New member
פנאנג'ה

1. מין- זכר 2. איזור בארץ- שפלה 3.גיל- 21 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק ב.פופ ג.ראפ ד.כל מה שנשמע לי נחמד ה. אחר - כל מה ששמח 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן - V ב.לא ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן V ב.לא ג.לפעמים 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן V ב.לא 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? א.בבית ב. בעבודה ג.בבית הספר ד.במקומות ציבוריים ה.בטלוויזיה ו.בכל מקום כמעט V 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? א.כן V ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? א.כן ב.לא ג. חלק כן וחלק לא. V 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? א.כן ב.לא V

../images/Emo6.gif

. מין- מקבה 2. איזור בארץ- כפ"ס 3.גיל-14 וחצי 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק ה. אחר 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? ג.לפעמים 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ג. חלק כן וחלק לא. 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? ב.לא

COW COW

New member
עונה

. מין- זכר 2. איזור בארץ- שרון 3.גיל- 14 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק
ב.פופ ג.ראפ ד.כל מה שנשמע לי נחמד ה. אחר 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן ב.לא ג.לפעמים
6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן
ב.לא ג.לפעמים 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן
ב.לא 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? א.בבית
ב. בעבודה ג.בבית הספר
ד.במקומות ציבוריים
ה.בטלוויזיה
ו.בכל מקום כמעט
10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? א.כן
ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? א.כן ב.לא ג. חלק כן וחלק לא.
13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? א.כן
ב.לא

nawa

New member
תשובות

1. זכר 2. צפון 3. 29 4. ד 5. ג 6. ג 8. א 9. ו 10. א 12. ג 13. ב איזה עצלן, אה ?!

תתתמר

New member
בטח שבא לי לעזור../images/Emo140.gif

1. נקבה 2. הוה"ש 3. 15 4. ד 5.ג 6.ג 8. כן - השיר של הנשיקה הראשונה השיר האחרון בצמח כל מיני.... 9.ו 10.א 12. ג 13. חלק וחלק

פרוייקט פרוייקט..עוד לא התחלתי אותו

ואין לי כח...אעעע אבל חייבים..יום שני תאריך הגשה.. 1. מין- נקבהה 2. איזור בארץ- מרכז 3.גיל- 17.5 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק ורגאיי 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ג. חלק כן וחלק לא. 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? ב.לא מייעו..

אני רוצהה:]|ג'ירפה|

1. מין-נקבה 2. איזור בארץ-חיפה[?] 3.גיל-14 כמעט 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא? ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ב.לא 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? ב.לא

../images/Emo152.gif

1. מין-נקבה 2. איזור בארץ-ירושלים 3.גיל-16 וחצי 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק ב.פופ ג.ראפ
ד.כל מה שנשמע לי נחמד ה. אחר 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן ב.לא
ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו?
א.כן ב.לא ג.לפעמים 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא*
א.כן ב.לא 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? א.בבית ב. בעבודה ג.בבית הספר ד.במקומות ציבוריים ה.בטלוויזיה
ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא?
א.כן ב.לא 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? א.כן ב.לא
ג. חלק כן וחלק לא. 13. אם כן/אלא שכן מתלבשים דומה? א.כן
ב.לא

d s d s

New member
אם זה עדיין רלוונטי

1. נקבה 2. תל אביב 3. 23 4. א 5. א 6. ג 8. א. בעיקר תקופות בחיים 9. א 10. א 12. ג 13. ב

למעלה