נכון שבעוד כמה ימים פורים??????????

נכון שבעוד כמה ימים פורים??????????

אז...מה עושים בפורים????????????? אני אגיד לכם למרות שאני ממש ממש בטוחה שכככככככווווווללללללללככככככככםםםםםםםםםםם יודעים....... 1.
- ובקיצור - מתחפשים כמובן........ 2.
- כן, כמובן.....מסיבות...שמחה ורעש. 3.
וכו....... - ולמי שלא הבין - מכינים אוזני המן........ טוב, מה שאני מנסה להגיד זה:- היום הכנתי - כמות אדירה של אוזני המן מבצק שמרים (1 ק"ג קמח) ופרג שמבושל עם עוד המון המון דברים טובים בפנים. וכשחברה שלי שאלה למה הייתי צריכה לעשות את זה אם יונה ואני לא אמורים לאכול את זה...... הבנתי שה"טייס האוטומטי" עבד הפעם. אתמול, אחרי הקניות תפסתי שקניתי 1/2 ק"ג פרג טחון.....(כי זה מה שאני עושה כל שנה לפני פורים). והיום - (כמובן כמו כל שנה לפני פורים) עמדתי במשך כמה שעות ולסרוגין התעסקתי עם משהו שאני בכלל לא אמורה לעסוק בו כיום - הכנת כמויות של אוזני המן מבצק שמרים ופרג. מה שאני מנסה להגיד - שהמח כנראה עוד לא הפנים את השינויים שהוא אמור היה כבר להפנים אחרי 9 חודשים..... ולמרות שאני ממש משתדלת כיום לא לאכול מוצרים עם קמח לבן - ברגע שהתכנה אמרה שעוד יומיים צריך להכין משלוחי מנות.....ומחר צריך אחד לביה"ס, נעמדתי והכנתי..... טוב, אני ממש חוזרת על עצמי מרוב שוק אז בטח הבנתם. טוב, שיהיה ערב טוב ושקט אורית

רוייקו

New member
אשמח לאוזן אחת ביתית. אוף, כל מה

שיש לכולם להציע זה אזני המן מסחריים ששווים ל.. לא רוצה להבטאת בגסות למה הייתי משווה זאת. אני רוצה אוזן אמיתית של בית.

רונה 29

New member
טייס אוטומטי...../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gifאהבתי..../images/Emo45.gif

בכל מקרה שיהיה חג שמייח !

gal33

New member
אורית, כל הכבוד על שימת הלב, בכל

אופן, יש לזה פתרון קל, אותו את ציינת. הכיני משלוחי מנות מרשימים ביותר, חלקי את רוב אוזני ההמן לאחרים, והשאירי בבית כמות כזו שתיתן את האפשרות גם להינות מהם, כי הרי אנו לא אמורים להתנזר מזה, וגם לא לסבול מרגשות אשמה. אמן שהשנה סוף כל סוף יהיה פורים שמח! גל
התחפשתי בשביל פורים...

sure16

New member
פורים שמח לכולם../images/Emo151.gif

שיהיו ימים טובים מאלה שרה
גם אני מחופשת...

למעלה