נכון שהוא חוזר בתשובה ? איזה יופי. אני מאושר בשבילו.
ב בן פורת New member 24/3/05 #3 לא ממש חזר בתשובה. בס"ד. גילה את עצמו ,נהיה אבא ,ככה נדמה לי לפחות. היה איתו ראיון ,והוא לשאלה הזאת .
לא ממש חזר בתשובה. בס"ד. גילה את עצמו ,נהיה אבא ,ככה נדמה לי לפחות. היה איתו ראיון ,והוא לשאלה הזאת .
ל ליאור לובשת שחורר New member 24/3/05 #5 חזר חזר כיפה שחורה על הראש אישה חרדייה ותינוק חדש שנולד בסוף החופש הגדול
R ranushh New member 24/3/05 #6 חזר. וכבר אמרתי שאביתר הוא דמות מאוד מסתורית?... בכל מקרה..כל דבר אצלו וכל שיר- לא צפוי....הוא כל הזמן מתחדש ומפליא! שיהיה לו בכיף בכל זאת! העיקר שיהיה לו טוב וימשיך עם המוזיקה הגאונית שלו.
חזר. וכבר אמרתי שאביתר הוא דמות מאוד מסתורית?... בכל מקרה..כל דבר אצלו וכל שיר- לא צפוי....הוא כל הזמן מתחדש ומפליא! שיהיה לו בכיף בכל זאת! העיקר שיהיה לו טוב וימשיך עם המוזיקה הגאונית שלו.
Y y a ® d e n New member 24/3/05 #7 אה הוא חזר בתשובה?../images/Emo12.gif שיהיה לו בכיף באמת על העטיפה היתה לו את הכיפה הזאתי.. זה מסביר הכל
אה הוא חזר בתשובה?../images/Emo12.gif שיהיה לו בכיף באמת על העטיפה היתה לו את הכיפה הזאתי.. זה מסביר הכל