נכון שהטופולוגיה הזאת אמורה לפעול?

roy27787

New member
נכון שהטופולוגיה הזאת אמורה לפעול?

אני עושה כרגע מעבדה של סיסקו,עם ה NET SIMULATOR של BOSON. בניתי את הטופולוגיה כפי שכתוב בחבורת התרגול והכל. בכל מקרה,תמונה מצורפת. (הכל ציוד סיסקו ..) יש לי פינגים מהמחשב לכל הסוויטצ'ים ברשת אך אין לי פינגים לשום ראוטר ולא מהראוטרים לשום מקום אחר לא לסוויטצ'ים ולא למחשב עצמו. אני פשוט לא מבין מה לא בסדר בטופולוגיה ובהגדרות. כולם ברשת 10.1.1.0 בסאבנט \24. כבר אמור להיות פינגים,כשלא היה ,בדקתי CDP NEIGHBOR וכלום,לא מזהה כלום. אז ניסיתי להפעיל פרוטוקול ניתוב IGRP,וגם לא מוצא כלום. אני כבר מתחיל לחשוב שזה באג בתוכנה...או שטעיתי איפהשהוא(למרות שעשיתי את ההגדרות בדיוק כמו בחוברת. ד"T כל הרואטרים הם 1601 ה COREֹSWֹA הוא 2950 ושאר הסוויטצ'ים הם 1900. ממה יכולה לנבוע התקלה? האם זה באמת באג בתוכנה ? ד"א כולם מחוברים אתרנת.

roy27787

New member
אופפפפפפפפפפססס

גיליתי את התקלה.. האינטרפייס על SHUT,איזה טיפש אני! Keep it simple'Stupid פשוט הסוויטצ' ה CORE הראה לי שהכל UP אז שכחתי לבדוק אם בראוטרים זה על UP...כנראה שלא.תודה רבה לך

roy27787

New member
נמאס לי מבוסון!!חסרות פקודות.

אני כרגע עושה מעבדה של PORT SECURITY. ופשוט חסרות פקודות. למשל ב 1900,חסרה הפקודה של address-violation ב GLOBAL COFNIG ולא נמצאת בשום מקום אחר. חסרה הפקודה של show mac-address-table security ורק show mac-address-table קיימת. כנל ב 2950. חסרה הפקודה port security action ב config-if וחסרה הפקודה show mac-address-table-secure Boson netsim 5.25 ולא ,לא שכחתי לעשות port secure לפני. הפקודה פשוט לא נמצאת. מישהו יודע למה?או מישהו מכיר סימולטור אחר שיכול לדמות רשת ולתת שליטה מלאה עליה?

gadi_f

New member
Network Simulator

יש את זה: CIM IP Routing Link-State Protocols (Network Simulator CD-ROM) אבל עדיין לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד...

roy27787

New member
אממ אבל זה רק על פרוטוקולי ניתוב...

אבל אני יחפש...

roy27787

New member
מקפיץ,חוסר פקודות בבוסון...

למישהו יש מושג מה קורה עם בוסון,מישהו נתקל בחיסרון הפקודותה אלה(מתוארות בתגובה אחרתב אשכול הזה...)

למעלה