שאלה טובה. התשובה קצת פחות...
זה התחיל מסתם ארוחת צהרים רגילה בעבודה , וכמו כל ארוחה רגילה מדברים קצת וכמובן בתור אנשים רגילים לא דיברנו על דברים מוזרים כמו ילדות בהריון אלא על דברים רגילים יותר כמו האם לגעגוג של ברווז יש הד. זה הלך ככה[1]: ידעתם שלגעגוע של ברווז אין הד ואף אחד לא יודע למה. אני: לא הגיוני לכל דבר יש הד. אבל קיבלתי את זה ב@ סימן שזה נכון. אני: אבל זה מטופש זה כמו שכח המשיכה לא יפעל על אנשים שהשם שלהם מתחיל באות ג. טוב אני מסכים שזה מטופש אבל מה שאנחנו חושבים לא משנה את המציאות - ראיתי את ה@ במו עיניי. הדבר היחיד שיותר בטוח משטויות שאני מקבל ב@ זה שטויות שאני מוצא באינטרנט - אם תמצא לי אתר אינטרנט שכתוב בו אחרת אז אתה צודק. אני: אוקי. ואז אני מחפש לי בויקי ובהתחלה לא מצאתי אז עברתי לגוגל (בסוף מצאתי בויקי באנגלית תוכנית מגניבה "מנפצי המיתוסים" שהם ממש *עושים* את כל השטויות ששולחים להם ב@ (למשל הם ניסו לגרום לילד בן 4 לעוף ע"ג בלונים (אפיזודה 21 עונה 2) ולא הצליחו אבל כן הצליחו להראות שאפשר לחשמל מישהוא אם זוקים מכשיר חשמלי פועל לאמבטיה (אפיזודה 19 עונה 2) ) ובחיפוש בגוגל הגעתי לרשימה *ענקית* של עובדות חסרות תועלת (כמו "חזיר לא יכול להסתכל למעלה") שאחת מהן הייתה על הברווז וכדי לבדוק את אמינות העניין חיפשת ברשימה שם מלא (כי קל לחפש אותו בגוגל) ואכן אחד האוביקטים היה הילדה הזו... נ.ב. בסוף "מנפצי המיתוסים" אכן אמרו שלגעגוע של ברווז יש הד... ---------------------- [1]השיחה לא תואמת לגמרי את המציאות