נכון שהכל פייק וסתם רדיפה של מנהיג ימני מכהן אז

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
למה הצהיר ראש הממשלה שהוא לא מכיר את פלדשטיין יום לפני שהוא חיבק אותו כחלק מגיבורי האומה?
2 אפשרויות:
1. מרוב עיסוקים הראש לא עבד ביום האתמול ופלדשטיין השתכח מלבב האשם.
2. כדרכו בקודש, הוא זיגזג. פעם היה לו נוח שלא לזכור ולמחרת היה לו נוח להיזכר.
אפשרות שלישית; חשבון נפש מה יותר כדאי. אז כדי שהמפלידש לא יתפתה להפוך לעד מדינה... היה עדיף להחמיא לו ולציין שהוא האיש שהמציא את הציונות.

רק שמרוב תיקים שהמשטרע, הפרקליטות והיועמ"שית משליכים על האומלל.... נשאלת השאלה: האם לא יתכן שלפחות ב-10% מהתיקים יש בכל זאת בשר? ?

Harrington

Well-known member
מנהל
למה הצהיר ראש הממשלה שהוא לא מכיר את פלדשטיין יום לפני שהוא חיבק אותו כחלק מגיבורי האומה?
אני לא בטוח שראש הממשלה אמר שאינו מכיר את פלדשטיין (אשמח לראות מקור ולתקן את עצמי). הוא אמר שהאיש לא הועסק בלשכתו, טענה שככל הנראה נכונה. חיבוק לפלדשטיין לא זכיתי לראות. אבל כשרוצים להשמיץ אפשר מן הסתם להמציא כל דבר :).

כך או אחרת, אנחנו עדיין לא יודעים מספיק בפרשה כדי לגבש לגביה עמדה מושכלת. אמנם זה לא צריך למנוע מאיתנו לפתוח עוד כמה עשרות שרשורי סרק לגביה ולעשות כאילו אנחנו יודעים הכל, רק והכל כדי להשמיץ את ראש הממשלה הנבחר כמובן. אבל בינתיים כולנו ללא יוצא מן הכלל נזונים מהדלפות המערכת (פרקליטות ויועמ"ש, ספק גם משטרה) ויודעים רק את מה שהן רוצות שנדע, כאשר גם את רמת הנכונות של המידעים האלה אין בכוחנו לוודא.

1ספי11

Well-known member
אני לא בטוח שראש הממשלה אמר שאינו מכיר את פלדשטיין (אשמח לראות מקור ולתקן את עצמי). הוא אמר שהאיש לא הועסק בלשכתו, טענה שככל הנראה נכונה. חיבוק לפלדשטיין לא זכיתי לראות. אבל כשרוצים להשמיץ אפשר מן הסתם להמציא כל דבר :).

כך או אחרת, אנחנו עדיין לא יודעים מספיק בפרשה כדי לגבש לגביה עמדה מושכלת. אמנם זה לא צריך למנוע מאיתנו לפתוח עוד כמה עשרות שרשורי סרק לגביה ולעשות כאילו אנחנו יודעים הכל, רק והכל כדי להשמיץ את ראש הממשלה הנבחר כמובן. אבל בינתיים כולנו ללא יוצא מן הכלל נזונים מהדלפות המערכת (פרקליטות ויועמ"ש, ספק גם משטרה) ויודעים רק את מה שהן רוצות שנדע, כאשר גם את רמת הנכונות של המידעים האלה אין בכוחנו לוודא.
כהרגלך, אתה לא שומע דבר שיכול לערער את השקפת עולמך. חיים טובים.

Harrington

Well-known member
מנהל
כהרגלך, אתה לא שומע דבר שיכול לערער את השקפת עולמך. חיים טובים.
קשקוש חביב אלמלא הייתי מבקש שיתקנו אותי ומצהיר שאשמח לתקן את דברי אם ייעשה כך :).

שמא תחפוץ נפשך גם להתייחס עניינית, או שתסתפק בעקיצת השמצה (כמו שאתה חווה זאת) וערפול העובדה שכרגיל, נמנעת מכל התייחסות עניינית לדברי?

jackie111

Well-known member

אני מציע שתקרא את הכתבה המצורפת כתוב שם
בפירוש שנתניהו טוען שאינו מכיר את אלי פלדשטיין
שעדיין עצור בפרשת קטר גייט.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מציע שתקרא את הכתבה המצורפת כתוב שם
בפירוש שנתניהו טוען שאינו מכיר את אלי פלדשטיין
שעדיין עצור בפרשת קטר גייט.

אז כתוב. אז מה? מקור מבחינתי לעניין זה יהיה הקלטה של ראש הממשלה אומר את הדברים. הרי דובר למעלה על סרטון שלו בו הוא כביכול אמר את הנ"ל. עיתונאי שכותב שהוא אמר? עם כל הכבוד לכל עיתונאי ישראל (ואין כבוד), לא עושה לי את זה ולא מלמד אותי מאומה. עמך ועימו הסליחה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כנראה רצה לחקות את אהוד ברק שהסביר שאין לו שום קשר לעמותות שגייסו עבורו את הכסף לקמפיין הבחירות שהביא אותו לראשות הממשלה.

1ספי11

Well-known member
כנראה רצה לחקות את אהוד ברק שהסביר שאין לו שום קשר לעמותות שגייסו עבורו את הכסף לקמפיין הבחירות שהביא אותו לראשות הממשלה.
קשקוש ירוק ובורות אופיינית.
העמותות של ברק חיקו את העמותות של נתניהו וההתעסקות בהן התחילה בגלל שאיש ליכוד מונה למנהלת העמותות.

למעלה