אם אין תשלום על שקר אז אפשר לשקר חופשי.למה הצהיר ראש הממשלה שהוא לא מכיר את פלדשטיין יום לפני שהוא חיבק אותו כחלק מגיבורי האומה?
2 אפשרויות:למה הצהיר ראש הממשלה שהוא לא מכיר את פלדשטיין יום לפני שהוא חיבק אותו כחלק מגיבורי האומה?
אני לא בטוח שראש הממשלה אמר שאינו מכיר את פלדשטיין (אשמח לראות מקור ולתקן את עצמי). הוא אמר שהאיש לא הועסק בלשכתו, טענה שככל הנראה נכונה. חיבוק לפלדשטיין לא זכיתי לראות. אבל כשרוצים להשמיץ אפשר מן הסתם להמציא כל דברלמה הצהיר ראש הממשלה שהוא לא מכיר את פלדשטיין יום לפני שהוא חיבק אותו כחלק מגיבורי האומה?
כהרגלך, אתה לא שומע דבר שיכול לערער את השקפת עולמך. חיים טובים.אני לא בטוח שראש הממשלה אמר שאינו מכיר את פלדשטיין (אשמח לראות מקור ולתקן את עצמי). הוא אמר שהאיש לא הועסק בלשכתו, טענה שככל הנראה נכונה. חיבוק לפלדשטיין לא זכיתי לראות. אבל כשרוצים להשמיץ אפשר מן הסתם להמציא כל דבר.
כך או אחרת, אנחנו עדיין לא יודעים מספיק בפרשה כדי לגבש לגביה עמדה מושכלת. אמנם זה לא צריך למנוע מאיתנו לפתוח עוד כמה עשרות שרשורי סרק לגביה ולעשות כאילו אנחנו יודעים הכל, רק והכל כדי להשמיץ את ראש הממשלה הנבחר כמובן. אבל בינתיים כולנו ללא יוצא מן הכלל נזונים מהדלפות המערכת (פרקליטות ויועמ"ש, ספק גם משטרה) ויודעים רק את מה שהן רוצות שנדע, כאשר גם את רמת הנכונות של המידעים האלה אין בכוחנו לוודא.
קשקוש חביב אלמלא הייתי מבקש שיתקנו אותי ומצהיר שאשמח לתקן את דברי אם ייעשה כךכהרגלך, אתה לא שומע דבר שיכול לערער את השקפת עולמך. חיים טובים.
אני מציע שתקרא את הכתבה המצורפת כתוב שםאני לא בטוח שראש הממשלה אמר שאינו מכיר את פלדשטיין (אשמח לראות מקור ולתקן את עצמי). הוא אמר שהאיש לא הועסק בלשכתו, טענה שככל הנראה נכונה. חיבוק לפלדשטיין לא זכיתי לראות. אבל כשרוצים להשמיץ אפשר מן הסתם להמציא כל דבר.
כך או אחרת, אנחנו עדיין לא יודעים מספיק בפרשה כדי לגבש לגביה עמדה מושכלת. אמנם זה לא צריך למנוע מאיתנו לפתוח עוד כמה עשרות שרשורי סרק לגביה ולעשות כאילו אנחנו יודעים הכל, רק והכל כדי להשמיץ את ראש הממשלה הנבחר כמובן. אבל בינתיים כולנו ללא יוצא מן הכלל נזונים מהדלפות המערכת (פרקליטות ויועמ"ש, ספק גם משטרה) ויודעים רק את מה שהן רוצות שנדע, כאשר גם את רמת הנכונות של המידעים האלה אין בכוחנו לוודא.
אז כתוב. אז מה? מקור מבחינתי לעניין זה יהיה הקלטה של ראש הממשלה אומר את הדברים. הרי דובר למעלה על סרטון שלו בו הוא כביכול אמר את הנ"ל. עיתונאי שכותב שהוא אמר? עם כל הכבוד לכל עיתונאי ישראל (ואין כבוד), לא עושה לי את זה ולא מלמד אותי מאומה. עמך ועימו הסליחה.אני מציע שתקרא את הכתבה המצורפת כתוב שם
בפירוש שנתניהו טוען שאינו מכיר את אלי פלדשטיין
שעדיין עצור בפרשת קטר גייט.
![]()
יונתן אוריך ואלי פלדשטיין יובאו להארכת מעצר במסגרת פרשת קטרגייט
המעצרים התבצעו לאחר חשיפת כאן חדשות ממנה עולה כי איש העסקים הישראלי גיל בירגר העביר כסף מיועץ פוליטי אמריקני המועסק על ידי קטר לאלי פלדשטיין. פלדשטיין ואוריך חשודים בין היתר במגע עם סוכן זר והלבנת הון. במקביל נחקר באזהרה איש תקשורת החשוד כי תיווך בין פלדשטיין לבירגר. רה"מ זומן לעדות פתוחה בפרשהwww.kan.org.il
כנראה רצה לחקות את אהוד ברק שהסביר שאין לו שום קשר לעמותות שגייסו עבורו את הכסף לקמפיין הבחירות שהביא אותו לראשות הממשלה.למה הצהיר ראש הממשלה שהוא לא מכיר את פלדשטיין יום לפני שהוא חיבק אותו כחלק מגיבורי האומה?
קשקוש ירוק ובורות אופיינית.כנראה רצה לחקות את אהוד ברק שהסביר שאין לו שום קשר לעמותות שגייסו עבורו את הכסף לקמפיין הבחירות שהביא אותו לראשות הממשלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.