נכון שהמצב רוח באמ..תחתונים? אבל...

נכון שהמצב רוח באמ..תחתונים? אבל...

אסור לאבד את שמחת החיים המופלאה! אז נעורר את עצמינו קצת מדיכאון הצפון בואו ונעשה שאלון קטנטן? שם? שיר השבוע שלכם? שיר השבוע של קורין? אירוע משמח? נכון שזה מעצבן שנקרע לכם מיתר בגיטרה עם גשר צף? קרמבו עם שוקו אם עם אבטיח? ולסיכום?

clyps

New member
המצב בתחתונים ללא ספק..

שם?שלי? שיר... שיר השבוע שלכם?je t'appartiens-gilbert becaud שיר השבוע של קורין?כאילו ואווירון... אירוע משמח?אממ..אין.. נכון שזה מעצבן שנקרע לכם מיתר בגיטרה עם גשר צף? עוד לא ניתקלתי בסיטואציה שכזו.. קרמבו עם שוקו אם עם אבטיח?מה הקשר בין מחט לתחת? ... שום דבר מהם.. ולסיכום? הפסקת אש=בדיחה... אני מחכה כבר לקאמלוט שיהיה משהו שירומם לי את המצב רוח.. איי... שונאת את המלחמה הזאת :-\
.

ולדמן

New member
אממ...

שם?בפעם האחרונה שבדקתי זה היה עומר,למרות שאני מתכחש לשם הזה
שיר השבוע שלכם?שוב היא כאן-יוני רכטר
Pink Floyd-Echoes
שיר השבוע של קורין?האמת שלא כ"כ שמעתי קורין השבוע
אולי כשזה עמוק או לחיות,אני די בתקופת כשזה עמוק עכשיו
אירוע משמח?נמ..השבוע?הייתי בחו"ל,אז זה די משמח,לא?חוצמזה,קניתי 8 סינגלים מהאוזן,ששניים מהם של קורין-אווירון ומותק[נו,הסינגל ש-NMC הוציאו ב-2005 לקראת המיטב]. נכון שזה מעצבן שנקרע לכם מיתר בגיטרה עם גשר צף?אין לי גשר צף בגיטרה. קרמבו עם שוקו אם עם אבטיח?הכי טוב זה קרמבו עם...עוד קרמבו
[מה,לא?]. ולסיכום?אממ...כמו כולם אני רוצה שתגמר המלחמה,וכמה שיותר בזריז
[למה זה מזכיר לי קטע מסדרה שכוחת אל?למה השתמשתי בכ"כ הרבה סמיילים?ולמה אני שואל כ"כ הרבה שאלות?].

clyps

New member
אוי חחחחח...

אני מתעבת קרמבו
ואבטיח, אני מסוגלת לאכול רק את הלבן.. ולגבי שוקו, אני אוהבת
אבל רק בחורף, ואם זה בקיץ, אז שוקו קר עם קרח, כמו שרותם ירון ואני עשינו כשהם היו אצלי .... (מצאנו בקבוק של ליטר וחצי מים קפוא אצלי במקפיא!יצאנו החוצה לרחוב, ניפצנו אותו, אנשים צעקו עלינו :"סליחה ישנים פה!" ותגובתנו הייתה :"באמת? חשבנו שאתם משחקים גולף!
" לא האמת היא, שזה רק מה שרצינו להגיד... לא משנה... אבל זה היה בשלוש בבוקר והיה נחמד מאוד..) אנדי (עומר) אתה כזה מניאק... אווירון זה אחד השירים שאני הכי אוהבת של קורין, וקנית את הסינגל שלו? כשאבוא לאוזן (בטח בשבוע הבא) אקנה לי כמה סינגלים, ואולי במזל את התקליט של 'זן נדיר'. יאללה שתיגמר המלחמה המפגרת הזאת.... _______________ מי בא לקמלוט?
.

ולדמן

New member
אז ככה-

אפשר לומר שדי רוקנו שם את הסינגלים של קורין...נשארו שם רק מותק[הגרסה שקניתי]ומה הפרח שלא קניתי מחוסר בכסף במקום[אבל אולי יגיעו עוד...].

clyps

New member
אני אקנה מה שיש../images/Emo13.gif

אבל קנית את אווירון
בכל אופן.... אממ.. טוב נדבר כשאחזור.. ביי אנדי..
.

עכשיו תורי..אמ..נראה לי

שם?אמא ואבא קראו לי מנור, אבל אם תקראו לי ככה ייקח לי קצת זמן להבין שאתם מדברים אלי. שיר השבוע שלכם?נאמנות ותשוקה-אלג'יר שיר השבוע של קורין?כאילו, לוקח ללא ספק את המקום הראשון אירוע משמח?אמא נוסעת לשלושה ימים עם אחי=בית ריק שוב יש! נכון שזה מעצבן שנקרע לכם מיתר בגיטרה עם גשר צף?אוי כל כך , זה נוראי , תשאלו את קורין! קרמבו עם שוקו אם עם אבטיח?אבטיח ללא ספק, שיהיה חורף וקיץ ביחד, הרי תמיד אנחנו רוצים חורף שיש קיץ ותמיד קיץ שיש חורף, וביחד זה מושלם. (או שלא) ולסיכום?שיר כמה חודשים אני כבר מחכה לעדכון הנישואים שלנו בבלוג שלך אה?

clyps

New member
מנור... יפתי...

אני יודעת שזה דורש ממני להפעיל את הראש מעבר לרגיל

למעלה